Dove Nourishing Secrets Awakening & Restoring

dove nourishing secrets

Dove Nourishing Secrets is geïnspireerd op beautyrituelen van vrouwen over de hele wereld, waarin de kracht van de natuur wordt gecombineerd met de voedende, hydraterende werking van Dove. De Nourishing Secrets producten hebben heerlijke geuren om de zintuigen mee ‘op reis’ te nemen… Overal ter wereld gebruiken vrouwen met liefde ingrediënten uit de natuur om hun huid te verzorgen. Sommige beautyrituelen zijn al eeuwen een traditie, van aroma’s die goed zijn voor body & mind tot unieke plantextracten met verzorgende eigenschappen. Wist je bijvoorbeeld dat groene thee poeder (matcha) in Japan niet alleen als gezonde (beauty)thee wordt gedronken, maar dat de verkwikkende geur ook voor een energyboost wordt ingezet? En wist je dat in India de intens voedende werking van kokosolie al zo’n 4000 jaar, mede vanuit de Ayurvedische gedachteleer, wordt gebruikt voor diverse beautydoeleinden? Zo staat kokosolie van generatie op generatie bekend als een natuurlijke moisturizer om de huid te verzachten.

Dove Nourishing Secrets Awakening

is geïnspireerd op de beautyrituelen van vrouwen in Japan. De producten hebben de frisse, opwekkende geur van matcha groene thee en de zachtzoete geur van sakura (Japanse kersenbloesem).

  • Dove body wash met matcha groene thee & sakura bloesem houdt je huid zacht en gehydrateerd. Verkrijgbaar in 250ml (€3,79) en in 500ml (€5,99).
  • Dove anti-transpirant matcha groene thee & sakura bloesem heeft een milde 0% alcohol formule gecombineerd met de unieke ¼ hydraterende crème van Dove voor 48 uur bescherming en verzorging, voor zachte en mooie oksels. Verkrijgbaar in een anti-transpirant spray (150ml €4,19) en een roller (50ml € 4,19) .

Dove Nourishing Secrets Restoring

is geïnspireerd op de beautyrituelen van vrouwen in India. De anti-transpirant heeft een zachte, exotische aroma van kokosnoot en de zoete rustgevende geur van jasmijn bloemen.

Lees ook:
The Body Shop Cactus Blossom lijn review
Kruidvat zilver shampoo, wash in wash out en haarmasker
BECCA Khloé Kardashian x Malika Haqq glow letters review
Vlekkeloos de lente in met Self Tan producten van Kruidvat

Geverifieerd door MonsterInsights