Essence me & my umbrella nagellak

essence me & my umbrella nagellak

Essence Me & My Umbrella nagellak! Helaas kom ik niet meer vaak langs een Kruidvat filiaal sinds ik op het dorp werk, maar des te mooier vond ik om te zien dat de limited editions dus ook gewoon in de Kruidvat webwinkel staan! Je betaalt wel €3,95 verzendkosten, maar dat weegt voor mij niet op tegen de reiskosten die ik maak als ik naar een Kruidvat filiaal gaat. Is praktisch hetzelfde. Dus, ik shopte direct de nagellak van de limited edition Essence Me & my umbrella! Deze wilde ik stiekem al hebben omdat de flesjes nagellak er zo leuk uitzien. Deze doen me denken aan de kerst editie van Essence afgelopen jaar. Ik bestelde alle 4 de kleuren.

Lees ook: Catrice Spectra Light nail polish

Essence me & my umbrella Crazy autumn love

essence me my umbrella crazy autumn love

Laten we beginnen met de meest donkere lak die erbij zit, namelijk Crazy Autumn Love. Hij is eigenlijk super donkerrood en ook zie je er wel bruin in. Dat is wat je in het flesje ziet. Op de nagels is het echter wel heel erg donker. Met een laagje dekt het net niet mooi genoeg en des te meer laagjes je gebruikt, des te donkerder het wordt. Dat is ook het geval. Hij droogt een beetje mat op, mooi! Droogt ook wel snel en daar moet je mee oppassen. Als je snel iets wilt bijwerken kun je dit erg gaan zien.

Essence me & my umbrella I ♥ rainy days

essence me & my umbrella I love rainy days

Dit is wel een van mijn favorieten denk ik, I ♥ Rainy Days! Het is een mooie oudroze tint en dat zijn kleuren die ik sowieso altijd mooi vind. Vind het ook wel mooi bij het seizoen passen. Ook deze dekt in 2 laagjes en moet je wel opletten dat je goed egaal aanbrengt, anders krijg je weer verschillen te zien. Droogt ook mat op.

Essence me & my umbrella Take me to the clouds

essence me my umbrella take me to the clouds

Dit soort kleurtjes vind ik echt 100% herfst en doet mij denken aan regen en bladeren. Het lijkt een soort grijze tint, maar eigenlijk is het ook een beetje groen. De combinatie van grijs en groen doet ’t ‘m voor mij. Heel mooi! Deze dekt ook in 2 laagjes en droogt ook weer heel snel op net als de anderen. Je moet dus heel snel werken!

Essence me & my umbrella I have my pocket full of sunshine

essence me my umbrella i have my pocket full of sunshine

En dit is weer de meest vreemde van allemaal, de lichtste natuurlijk. Ik heb hier echt daadwerkelijk altijd een haat liefde verhouding mee. Vaak vind ik de structuur stroperig waardoor het niet fijn lakt. Bij deze is dat wel anders, hij is wel goed te lakken. Hij is zelfs een beetje waterig lijkt wel. Op zich niet vervelend, maar wel even opletten. De dekking is goed in 2 laagjes, maar een 3e is op sommige punten niet overbodig. Wederom mat en droogt snel, dus je moet snel werken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

essence me my umbrella nagellak 1

De lakjes vind ik leuk en vind het wel een toegevoegde waarde hebben dat ze een beetje mat opdrogen. Dat vind ik erg leuk! De kleuren zijn wat mij betreft helemaal herfst proof, alleen de allerlichtste had wat mij betreft er niet bij gehoeven. Vind dat misschien iets meer voor een wintercollectie.

Je koopt deze momenteel bij Kruidvat voor €1,99 per flesje en er zit 8ml aan lak in. Mooi prijsje voor mooie lakjes. Vooral ook om de flesjes wilde ze hebben, ze zijn zo leuk!

Lees ook:
Essence Midnight Masquerade nagellak
Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies
Primark nagellak Chianti & Ballerina

PS: ik probeer steeds beter m’n best te doen op de nagellak swatches en mijn foto’s en ben er best trots op! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *