Essence me & my umbrella nagellak

essence me & my umbrella nagellak

Essence Me & My Umbrella nagellak! Helaas kom ik niet meer vaak langs een Kruidvat filiaal sinds ik op het dorp werk, maar des te mooier vond ik om te zien dat de limited editions dus ook gewoon in de Kruidvat webwinkel staan! Je betaalt wel €3,95 verzendkosten, maar dat weegt voor mij niet op tegen de reiskosten die ik maak als ik naar een Kruidvat filiaal gaat. Is praktisch hetzelfde. Dus, ik shopte direct de nagellak van de limited edition Essence Me & my umbrella! Deze wilde ik stiekem al hebben omdat de flesjes nagellak er zo leuk uitzien. Deze doen me denken aan de kerst editie van Essence afgelopen jaar. Ik bestelde alle 4 de kleuren.

Lees ook: Catrice Spectra Light nail polish

Essence me & my umbrella Crazy autumn love

essence me my umbrella crazy autumn love

Laten we beginnen met de meest donkere lak die erbij zit, namelijk Crazy Autumn Love. Hij is eigenlijk super donkerrood en ook zie je er wel bruin in. Dat is wat je in het flesje ziet. Op de nagels is het echter wel heel erg donker. Met een laagje dekt het net niet mooi genoeg en des te meer laagjes je gebruikt, des te donkerder het wordt. Dat is ook het geval. Hij droogt een beetje mat op, mooi! Droogt ook wel snel en daar moet je mee oppassen. Als je snel iets wilt bijwerken kun je dit erg gaan zien.

Essence me & my umbrella I ♥ rainy days

essence me & my umbrella I love rainy days

Dit is wel een van mijn favorieten denk ik, I ♥ Rainy Days! Het is een mooie oudroze tint en dat zijn kleuren die ik sowieso altijd mooi vind. Vind het ook wel mooi bij het seizoen passen. Ook deze dekt in 2 laagjes en moet je wel opletten dat je goed egaal aanbrengt, anders krijg je weer verschillen te zien. Droogt ook mat op.

Essence me & my umbrella Take me to the clouds

Dit soort kleurtjes vind ik echt 100% herfst en doet mij denken aan regen en bladeren. Het lijkt een soort grijze tint, maar eigenlijk is het ook een beetje groen. De combinatie van grijs en groen doet ‘t ‘m voor mij. Heel mooi! Deze dekt ook in 2 laagjes en droogt ook weer heel snel op net als de anderen. Je moet dus heel snel werken!

Essence me & my umbrella I have my pocket full of sunshine

En dit is weer de meest vreemde van allemaal, de lichtste natuurlijk. Ik heb hier echt daadwerkelijk altijd een haat liefde verhouding mee. Vaak vind ik de structuur stroperig waardoor het niet fijn lakt. Bij deze is dat wel anders, hij is wel goed te lakken. Hij is zelfs een beetje waterig lijkt wel. Op zich niet vervelend, maar wel even opletten. De dekking is goed in 2 laagjes, maar een 3e is op sommige punten niet overbodig. Wederom mat en droogt snel, dus je moet snel werken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De lakjes vind ik leuk en vind het wel een toegevoegde waarde hebben dat ze een beetje mat opdrogen. Dat vind ik erg leuk! De kleuren zijn wat mij betreft helemaal herfst proof, alleen de allerlichtste had wat mij betreft er niet bij gehoeven. Vind dat misschien iets meer voor een wintercollectie.

Je koopt deze momenteel bij Kruidvat voor €1,99 per flesje en er zit 8ml aan lak in. Mooi prijsje voor mooie lakjes. Vooral ook om de flesjes wilde ze hebben, ze zijn zo leuk!

Lees ook:
Essence Midnight Masquerade nagellak
Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies
Primark nagellak Chianti & Ballerina

PS: ik probeer steeds beter m’n best te doen op de nagellak swatches en mijn foto’s en ben er best trots op! 🙂

18 Reacties

 1. Evelien
  10 oktober 2016 / 22:58

  Ik vind de kleuren en de flesjes leuk, maar de matte.. dat hoeft voor mij persoonlijk niet zo met nagellak.

 2. 6 oktober 2016 / 21:24

  Wat een prachtige herfstkleuren! Ik heb ze ook alle vier gekocht; kon ze niet weerstaan 🙂 Wat vervelend trouwens om geen Kruidvat in je buurt te hebben. Ik ben zelf verwend met drie filialen op loopafstand en vijf in totaal in de stad waar ik woon, heel fijn!

  • Mariska
   Auteur
   7 oktober 2016 / 07:02

   Dat is inderdaad wel een luxe, haha! Maar ik vind het ook niet vervelend om online te bestellen. De verzendkosten zijn €3,95 en dat zou ik ook kwijt zijn met het openbaar vervoer 🙂

 3. 6 oktober 2016 / 20:50

  Hihi ik heb er toevallig ook een review over geschreven. (en ik geef een setje weg op mijn blog!) Ik vind het hele leuke lakjes. <3

 4. Dalinka
  6 oktober 2016 / 20:09

  Ze hebben inderdaad dezelfde vormgeving als de lakjes uit de kerstcollectie. Het ziet er erg leuk uit! Zelf ben ik niet zo meer van de matte nagellak en ik wist ook niet dat deze mat waren. In dat geval ben ik blij dat ik er geen heb meegenomen. Hoewel I ♥ Rainy Days wel een mooi kleurtje is.
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – Doorgeefbox #2 | Wie doet er mee?My Profile

 5. 6 oktober 2016 / 17:54

  Wat zijn ze mooi, apart ook die finish! Ik vind vooral die ‘groene’ tof, wat een bijzonder kleurtje.

 6. Robin Valentine
  6 oktober 2016 / 16:11

  De nagellak flesjes zijn al super leuk! En ik vind I ♥ Rainy Days ook het mooist <3

  • Mariska
   Auteur
   7 oktober 2016 / 07:04

   Ja, mede door die flesjes heb ik ze gekocht. Vind dat er zo leuk uitzien!

 7. 6 oktober 2016 / 13:38

  Ik heb ze laten staan maar ik vind I ♥ RAINY DAYS toch wel heel mooi! nagellak is ook zo verslavend om te kopen. Zien er leuk uit!

 8. 6 oktober 2016 / 12:40

  ik heb zelf deze hele le laten staan, maar vind het laatste lichte lakje wel erg pretty 😀
  Lees het laatste blogbericht van femketje – Happy Bday To Me!My Profile

 9. Manon
  6 oktober 2016 / 12:27

  Ik heb de middelste twee! Erg mooi 🙂

 10. 6 oktober 2016 / 10:05

  Ik heb de kleurtjes ook in huis maar zelfs met een glanzende top coat zijn ze mooi! En ze passen ook goed bij de herfst.

 11. 6 oktober 2016 / 08:29

  Wat een mooie kleurtjes! I ♥ Rainy Days is mijn favoriet. Leuke flacons ook!

 12. 6 oktober 2016 / 07:47

  De i love rainy days is erg mooi. De andere kleuren vind ik persoonlijk het net niet hebben. En je fotos zijn echt prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.