Zwitsal geurbuiltjes

zwitsal geurbuiltjes 3

Eerder liet ik zien dat Robijn in samenwerking met Zwitsal een wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes op de markt heeft gebracht. Heb er al veel over gelezen overal en ik kan ook niet anders zeggen dan dat ik super enthousiast ben! Die geur.. echt zo goddelijk lekker en fris! Het wasmiddel heb ik gelukkig al kunnen vinden alleen de wasverzachter nog niet. Maar, ik heb nu ook de Zwitsal geurbuiltjes en daar ga ik nu over vertellen.

Zwitsal Geurbuiltjes

zwitsal geurbuiltjes

Sinds de samenwerking met Robijn is mijn liefde voor de Zwitsal geur weer helemaal terug. De geur is zo verschrikkelijk lekker en heerlijk fris! Alleen moet ik zelf de wasverzachter nog scoren, die hadden ze niet bij ‘mijn’ supermarkt toen ik het wasmiddel ging halen. Maar omdat mijn nieuwe tas van Kruidvat zo verschrikkelijk stonk van binnen, heb ik geprobeerd deze geur weg te krijgen met de Zwitsal geurbuiltjes.

zwitsal geurbuiltjes

Normaal gesproken is het dus de bedoeling om de babykleertjes lekker te laten ruiken door een geurbuiltje in de kast te leggen of commode waar de kleding ligt. Maar als je ze in de luiertas kan doen, waarom zou ik ze dan niet in mijn stinkende tas kunnen doen? Nou, precies! Dat heb ik dus gedaan en voor de zekerheid heb ik er zelfs 2 in gedaan. Eerst met de tas dicht en later de tas ook de volgende dag open gezet en bij het raam. Ik moet zeggen dat het wel echt heeft geholpen! De geur is er helaas niet helemaal uit, maar zodra de tas geopend wordt komt de heerlijke Zwitsal geur je tegemoet.

zwitsal geurbuiltjes
zwitsal geurbuiltjes

In het pakje die ik kocht (die je ook op de foto ziet) zitten 3 van deze geurbuiltjes die je op de bovenstaande foto’s ziet staan. Zelf heb ik deze bij de Trekpleister gekocht, maar ze zullen vast en zeker ook bij andere drogisterijen hebben of zelfs de supermarkt. Stiekem had ik ze best wel aan de prijs verwacht, maar dat valt juist heel erg mee! Je betaald voor zo’n pakje waar 3 geurbuiltjes in zitten €3,19. Dat vind ik wel erg goedkoop. Hij is onder andere hier bij bol.com te koop (online).

Tot nu toe laat ik ze nog even lekker in mijn tas zitten, wellicht dat het toch wel helpt en dat de vieze geur er toch nog uit gaat. Mocht het niet zo zijn, dan leg ik ze wel ergens tussen mijn beddengoed of kleding zodat die lekker gaan ruiken!

Lees ook:
Robijn met Zwitsal geur

----------

Verkrijgbaar bij:

plein.nl (€2,43)
voordeeldrogisterij.nl (€3,78)
bol.com (€7,50)
Laatst bijgewerkt op : 5 april 2024 - 18:57
Geverifieerd door MonsterInsights