Stukje interieur: Ikea Alex als tv meubel + zeer goedkope 46inch tv!

ikea alex tv meubel

Leek me wel leuk om weer een ‘nieuw’ stukje van mijn nieuwe appartement te zien. Hier woon ik nu sinds september en het is geen permanente plek. Op dit moment woon ik hier en heb het enorm naar mijn zin, maar uiteindelijk wil ik gewoon echt iets van mezelf en dat is een sociale huurwoning. Een woning kopen hoeft van mij niet zo. Een aantal dingen heb ik al laten zien, waaronder mijn Ikea Alex bureau. Voor dat bureau heb ik nu helaas geen plek meer omdat ik een supergrote bank heb gekocht! Die heb je al kunnen zien op Facebook en Twitter.. als je me volgt 🙂 Nu ik geen plek meer heb voor mijn bureau heb ik dit anders opgelost. Zonde om die mooie kastjes weg te doen!

Ikea Alex als tv meubel

Sommige meubels van Ikea vind ik echt heel erg mooi staan in interieur, zoals de Ikea Alex kastjes die ik toen had gekocht om een bureau van te maken. Dat bureau kon mooi naast mijn bank en dat lukt nu niet meer. Toen bedacht ik me dat ik de 2 kastjes ook wel mooi kon gebruiken naast het tv meubel. In dit appartement stonden al een aantal meubels en een daarvan is het tv kastje dat je op de foto ziet. Waar deze vandaan komt weet ik niet, maar ik vind hem best wel leuk. Wel ietwat saai. Ik hou er namelijk van als er bergruimte omheen is of genoeg ruimte om spulletjes op te zetten. Een heleboel spullen heb ik ook in die kastjes opgeborgen dus het was sowieso geen optie om ze weg te doen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de 2 Ikea Alex kastjes aan beide kanten naast het tv kastje te zeggen. Uiteindelijk wil ik denk ik nog wel een mooie Malm ladekast kopen (in een nieuw huis) om mijn tv op te zetten.

Hele goedkope 46 inch tv

Nadat ik gigantische mazzel had gehad met mijn supergrote bank voor maar €25,00 voelde ik een soort van drang om verder op Marktplaats te kijken. Spullen verkopen op Marktplaats verkopen doe ik nog wel, maar echt zelf iets gekocht via Marktplaats heb ik niet. Op een of andere manier ben ik altijd een beetje huiverig voor rare dingen of spullen die kapot blijken te zijn achteraf. Goed, na de bank ging ik nog even op de website kijken, zaterdagochtend om precies te zijn. Ineens zag ik dat iemand in de buurt zijn tv verkocht van 46inch (zo’n 108cm doorsnede) voor €50,00! Dit geloofde ik eigenlijk niet echt. Mensen hadden €40,00 geboden, dus ik dacht nou als die meneer hem weg doet voor 5 tientjes dan haal ik hem evengoed op. Dus ik stuurde een bericht met iets in de trant van: “Als de tv er nog is haal ik hem vandaag om voor 50 euro”. Direct kreeg ik bericht terug en mocht hem ophalen. OH MY GOD. Je moet je voorstellen dat ik hiervoor een tv had die echt maar 1/4 van dit beeld is, echt het formaat computer monitor. Dus in één week tijd heb ik én een huge bank met lounge gedeelte én een huge tv voor weinig geld.

Dus je begrijpt dat ik heel erg blij ben. Ik wilde al een grote bank en grotere tv, maar de nieuwprijzen vind ik gewoonweg veel te veel geld om dat ervoor neer te tellen. Op dit moment wordt Marktplaats wel heel verslavend kan ik je vertellen. Steeds kijken voor koopjes 🙂

Lees ook:
Wishlist elektronica (google Chromecast, nieuwe laptop en smart tv)
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes
Lucky List #6
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook