Spaarvarken die zelf geld telt

by Mariska

Je hebt de eenhoorn lamp gezien die ik ontvangen had en daarbij heb ik ook dit spaarvarken dat zelf geld telt ontvangen. Dit vond ik wel een leuk idee! Het is een elektronisch spaarvarken met bovenop wat knopjes. Elke munt die je erin doet wordt automatisch herkent en dat bedrag wordt bij het totaal opgeteld. Dit wilde ik natuurlijk goed testen. Normaal gesproken geloof ik hier nooit zo in op een of andere manier. Om dit te testen heb ik hem twee keer helemaal leeggehaald en alles er opnieuw ingegooid, haha. :)

Spaarvarken die zelf geld telt

Er zijn verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Namelijk een roze spaarvarken, een grijs spaarvarken en een standaard grijze koker. Deze vond ik het allerleukste en koos dit roze spaarvarken. Hij is best wel groot en bovenop zit een dop die je er gewoon kunt afdraaien. Niks bijzonders. Je kunt er dus altijd geld uithalen als je wilt.

spaarvarken die zelf geld telt

En dit is hoe de bovenkant van de dop eruit ziet. Je ziet drie knopjes zitten, het elektronische display en een gleuf waar je de munten doorheen doet. Bij de gleuf zie je aan de linkerkant een soort van rond lagertje. Deze kan verschuiven naar grootte van de munt die je erin doet. Op die manier wordt ook herkend of je er bijvoorbeeld 5 cent ingooit of 2 euro. Dat gaat dus echt helemaal precies! Bij elke munt die ik erin gooide heb ik gekeken welke het was en of het op het display klopte. En dat deed het. Voor de zekerheid nog een keer leeggehaald en weer opnieuw gedaan en ook dat klopte.

Met SET kun je het bedrag verhogen of verlagen met behulp van de + en – toets. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je er handmatig briefjes geld in doet. Dan heb je evengoed altijd het precieze bedrag staan op het display. Vind ik op zich wel handig! Is het toch beter te gebruiken en kun je er al je (klein)geld in doen. Kun je goed zien hoever je bent als je voor iets spaart ;)

Info

spaarvarken die zelf geld telt

Kunststof spaarpot met teller
Geschikt voor euro munten (0,01 / 0,02 … 2 EUR)
Werkt op 2 x AA batterijen (niet inbegrepen)
Reset knop
Afmetingen: 17.5cm(L) × 12cm(B) × 14.5cm(H)

Dit elektronische spaarvarken heb ik gekregen van Coolgift en kost €14,95.

Lees ook:
Hoe ik aan het sparen ben voor het verhuizen
Wat zou ik doen met een miljoen?
Welke blogartikelen scoren het beste?

* Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?