Unicorn lamp

unicorn lamp

Laatst werd ik benaderd door Coolgift met de vraag of ik wat wilde uitzoeken uit hun webshop om te proberen. Ben even gaan kijken en ik kwam toch wel wat leuke items tegen! Nu kwam ik dus onder andere deze unicorn lamp tegen en vond hem direct schattig. Normaal heb ik nooit wat gehad met die hele eenhoorn rage van tegenwoordig, maar deze vond ik echt té schattig. Deze ontving ik samen met nog een aantal andere gadgets, maar deze laat ik als eerste zien.

Unicorn lamp

unicorn lamp

Een paardenhoofd naast je bed, het kan nu ook op een zeer schattige manier. Als leuk gadget voor kinderen zal dit lampje onmiddellijk alle harten veroveren. De zachte witte gloed van dit sprookjesfiguurtje zorgt voor een veilig baken in het donker. En met zo’n lieve eenhoorn op je nachtkastje is er dus totaal geen reden meer om niet op tijd in bed te kruipen.
Het werkt eenvoudig via een aan/uit knop en is ook uitzonderlijk duurzaam met een LED levensduur van maar liefst 100.000 uur.

Nou niet alleen voor kleine kindjes is ‘ie leuk hoor, ik vind hem ook super schattig en hij gaat ook zeker bij mij op mijn nachtkastje, haha. Hij is niet zo heel groot en daarom kun je hem ook makkelijk kwijt. Verwacht niet dat hij echt als bureaulamp kan dienen voor ’s avonds bijvoorbeeld. Daar geeft hij veel te weinig licht voor. Het is wat zij zeggen, dus echt ideaal om ergens neer te zetten voor een klein beetje licht. Voor kleine kindjes is dat bijvoorbeeld handig, maar zelf slaap ik ook soms nog met een beetje licht in mijn kamer. Merk dat ik dan beter slaap dan wanneer het helemaal donker is.

unicorn lamp

Aan de onderzijde van de lamp zit het batterijklepje die ook vast zit met een heel klein schroefje. Je kunt dit gewoon losdraaien met bijvoorbeeld een aardappelschilmesje. Gaat heel gemakkelijk. Er gaan drie kleine AAA batterijtjes in. Ik ben dus wel erg benieuwd of hij echt zo lang meegaat zoals zij beloven :) Daar komen we ‘snel’ genoeg achter. Of niet, als hij goed zijn werk doet ;)

Specificaties

unicorn lamp

Eenhoorn lamp, ideaal als schattig nachtlampje
Met aan- & uitknop
Materiaal: PVC / LED
Duurzame LED met een levensduur van 100.000 uur
Vereist 3x AAA batterijen (niet inbegrepen)
Afmetingen: 9cm(L) × 9.5cm(B) × 13.5cm(H)

Ik vind deze unicorn lamp echt super schattig en krijgt een mooi plekje bij mijn bed in de buurt. Je kunt hem kopen bij Coolgift en kost €16,95. Op de website staat alleen aangegeven dat hij ‘color changing’ is, maar dat is hij niet. Ook het doosje waar hij in zit is anders. Maar niet minder leuk :)

Lees ook:
Waarom ik mijn kat binnen houd
Stijlen vloerlampen
Een beetje privacy in mijn slaapkamer en huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *