De eerste hulp, werk en bloggen

eerste hulp werk bloggen

Zo, ik ga op deze zondagavond eens een persoonlijk artikeltje typen met wat er de laatste dagen of week allemaal is gebeurd. Sommige dingen leuk, sommige wat minder leuk, zeg maar. Allereerst voel ik mezelf beter en voel ik dat ik ook echt de rust heb met een dag in de week vrij. Ook werk ik in verband met de situatie van mijn vader op maandag en dinsdag thuis. Ook dat geeft mij rust, omdat ik niet dan heel veel reistijd heb naar kantoor in Amsterdam (anderhalf uur heen en anderhalf uur terug). Dit gaat prima zo. Daardoor voel ik mij beter, heb ik meer rust en ik geloof dat ik de zin en tijd in bloggen hierdoor ook weer een beetje heb terug gekregen. Daar ben ik natuurlijk enorm blij mee!

Eerste hulp

Vanochtend zat ik met mijn broertje op de eerste hulp. Hij was zaterdagnacht thuis gevallen en kon toen al niet staan op zijn linkervoet. Ik vroeg nog: “Den, moeten we nu naar de eerst hulp of niet?”. Nou dat hoefde niet volgens meneer. Vanochtend toch maar gegaan. Je kunt wel aan de foto zien dat het er niet best uit zag.. en ja hoor.. het is gebroken. De arts had een hele uitleg maar het komt er op neer dat zijn enkel gebroken is, banden zijn gescheurd en dat hij dus niks mag. Sowieso de komende week niet. Dat is nogal een hele opgave voor iemand die dag en nacht aan het werk is in z’n eigen bedrijf, zeg maar. Ook moet hij met een dag of 10 geopereerd gaan worden. We zaten rond een uur of 10 op de eerste hulp tot een uur of half 3. Je weet natuurlijk dat je moet wachten.. maar het is niet prettig zeg maar.

Bloggen

Oh, ik ben zo blij dat ik hier weer een beetje tijd en zin in heb. Ook kreeg ik wat leuke mailtjes voor samenwerkingen en daar ben ik hartstikke blij mee. Je hebt de RUMAG boekjes kunnen zien, de super leuke en originele DIY Soap body scrub en natuurlijk de schattige eenhoorn lamp. Dat is iets wat ik nog steeds waardeer, dat bedrijven jou en je blog iets gunnen. Heel erg fijn 🙂 Dan voel je je gewaardeerd. En er komt nog meer 🙂 Ook heeft gastblogger Astrid afscheid moeten nemen door haar zwangerschap. Heel erg jammer, maar helemaal te begrijpen.

Ook heb ik wel een beetje geleerd los te laten en niet meer het moeten posten van artikelen. Omdat ik heel ver wil komen met mijn blog wilde ik per se een of meer artikelen op een dag. Dat is hartstikke leuk maar op dit moment niet haalbaar, helaas. Mensen die mij ergens volgen kunnen vanzelf zien als er een nieuw artikel online komt. Dit wordt gedeeld op Facebook, Twitter en Bloglovin, dus dat moet helemaal goed komen denk ik.

Andere dingen online

Wat heb ik mooie creaties gezien van de NYX Face Awards zeg, wow! Ik heb wel gestemd, al vond ik wel erg moeilijk om te kiezen op wie. Zelf heb ik op Lotte gestemd 🙂 Ook kwam ik op een bekende website het woord ‘advertensie’ tegen in plaats van ‘advertentie’. Dat vind ik toch wel een hele erge spelfout hoor, haha! Leuke blogs heb ik ook weer ontdekt en wellicht dat ik hier nog een artikel aan waag. Heb ik in het verleden ook wel eens gedaan. Gewoon een soort podium voor blogs die zeker aandacht verdienen!

Nu ga ik weer verder met blogs lezen, blogs schrijven en tv kijken op de bank 😉

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook