Xenos herfst artikelen (folder week 38)

Xenos herfst artikelen (folder week 38)

Eerder liet ik nog wel eens leuke artikelen bij de Xenos en Big Bazar zien en dat is al een hele tijd geleden. Nu dat de herfst op komst is en het weer heel leuk is om je interieur daar op aan te passen, ga ik nu de Xenos herfst artikelen laten zien die nu in de folder staan en volgende week nog verkrijgbaar zijn. Xenos staat erom bekend dat het vrij budget is en dat je er hele leuke hebbedingetjes kunt scoren. Zelf kom ik er ook heel graag! De leukste herfst items heb ik voor je op een rij gezet.

Xenos herfst artikelen (folder week 38)

Bij het openen van de folder kwam ik direct dit tegen, hoe schattig al die egeltjes, figuurtjes, eikeltjes en andere dingetjes? Ik denk dat het heel leuk neer te zetten is op bijvoorbeeld een houten bord met wat waxine lichtjes of kaarsjes in leuke kaarshoudertjes erbij. Je kunt er echt heel veel kanten mee op. Zo’n tak met de hangende uiltjes, paddestoeltjes en vogeltjes vind ik ook super schattig!

Ook zag ik wat leuke schilderijtjes voorbij komen met paddestoeltjes en andere figuren. Heel erg leuk om aan de muur te hebben hangen. Als je daar geen plek voor hebt kun je zo ook op een soort boekenplank zetten of op een kast die je in de huiskamer hebt staan. Over kaarsen hoef ik je natuurlijk niets te vertellen, die zijn namelijk altijd goed. Leuk is om ze op een plateau / tray neer te zetten. Je krijgt dus korting als je 6 kaarsen in een tray koopt. Leuk!

Hoewel het bovenstaande allemaal voor binnen in huis is, zag ik ook deze leuke spullen voor buiten. Bijvoorbeeld onder een veranda. Je kunt de sfeer dan echt super gezellig maken! Sowieso vind ik zo’n Toscaanse pizza oven heel erg leuk, maar ook de vuurkorven vind ik super leuk. Voor de prijs hoef je het denk ik écht niet te laten. Teminse ik niet šŸ™‚ Het is dat wij alleen een dakterras hebben en ik het daar niet zo goed neer durf te zetten anders had ik het zeker weten gekocht.

Het leuke is dat Xenos nu ook een webwinkel heeft! Als je op werkdagen voor 22:00 besteld heb je het de volgende dag in huis. Check hier de Xenos webwinkel.

Lees ook:
Natuurfotografie – Prachtige natuurfoto’s
Xenos herfst interieur artikelen
12 redenen waarom je bestelt bij de Xenos webwinkel
12 allerleukste thee mokken voor de herfst

Zijn jullie al bezig met herfst artikelen het interieur aan het veranderen?
alle afbeeldingen komen van xenos.nl en zij hebben alle credits.

11 Reacties

 1. 13 september 2015 / 20:42

  Aawh die egeltjes kocht ik (deze zomer al) toen ik in NL was, ze zijn super schattig trouwens! šŸ˜€

 2. 13 september 2015 / 15:20

  Ik krijg nu nog meer zin in de herfst! Wat een geweldige items hebben ze zeg. Snel even naar de Xenos!
  Lees het laatste blogbericht van Nicole – Revlon Ultra HD LipstickMy Profile

 3. 13 september 2015 / 11:39

  wat leuk, ik was een paar dagen terug bij het tuincentrum, leuk voor de gezelligheid en eventuele bevredigingng van mijn hebbehebbe kliertjes…daar kwam ik eigenlijk maar heel weinig tegen, ik had dus beter naar xenos kunnen gaan zo te zien…echt leuke dingetjes, zo te zien…
  Lees het laatste blogbericht van Petra – MUA glamour days Eye shadow palette …My Profile

 4. Monique | WritingMonique
  13 september 2015 / 10:37

  Oeh! De xenos heeft altijd zulke leuke dingen! Ik ga zeker binnenkort even een kijkje nemen!
  Lees het laatste blogbericht van Monique | WritingMonique – Pietje Bell. Deel 1&2.My Profile

 5. Bettie
  13 september 2015 / 10:29

  Ik ben mijn interieur nog niet herfst-proof aan het maken. Ik stel het zolang mogelijk uit in de hoop dat het straks gewoon weer heel erg mooi weer is.
  Lees het laatste blogbericht van Bettie – Lush shoplogMy Profile

 6. Darina
  13 september 2015 / 08:23

  Nog niet maar dit brengt me wel op ideeƫn!
  Lees het laatste blogbericht van Darina – La Place MassenaMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.