Essence the little x-mas factory super rich hand cream review

essence the little x-mas factory super rich hand cream

Ik liet je al de van Essence The Little X-Mas Factory de nagellak zien en nu is het tijd voor de Essence Super Rich Hand Cream van deze limited edition. De laatste tijd gebruik ik heel veel handcrème en daarom leek het me ook leuk om deze mee te nemen en uit te proberen. Het zijn niet zulke hele grote tubetjes, dus die kunnen heel gemakkelijk meegenomen worden in je tas. Er zijn twee geuren; 01 Holiday Hugs… en 02 …And Mistletoe Kisses. Heel erg leuk bedacht! Zo kun je ook zien dat ze echt bij elkaar horen. Ik ben nog even aan het spelen met de verlichting op de foto’s, vandaar dat ze er qua verlichting anders uitzien dan de vorige ;)

Lees ook: Essence Grey Matters (I love trends – The Darks)

Essence the little x-mas factory super rich hand cream

essence the little x-mas factory super rich hand cream

Beide tubes zijn wel leuk qua vormgeving, vind ik. 01 holiday hugs… heeft een wat goudkleurig uiterlijk en 02 … and mistletoe kisses heeft een echte kerst rode kleur. Beide hebben ook een mooie afbeelding van een soort van mistletoe en ook zit er een mooie groene dennen kleur in verwerkt. Als je het mij vraagt is daar dus wel goed over nagedacht. Het heeft toch net iets meer :) Dit zijn de enige 2 handcrèmes die ook in deze limited edition zitten. Je hoeft dus niet echt een hele grote keuze te maken.

Allereerst; de beide crèmes ruiken echt enorm lekker! De goudkleurige heeft een ‘vanilla scented’ geur en de rode tube heeft een ‘cookie scented’ geur. Nu had ik direct al een favoriet, en dat is de rode. Wat is die lekker! Hij doet me heel erg denken aan een bepaald parfum, maar ik kan er zo niet opkomen op welke precies. Heerlijk, echt een lekkere wintergeur. De goudkleurige ruikt ook echt heel erg lekker naar vanille. Je moet wel echt van vanille houden wil je deze waarderen. Ik waardeer ze beide toch wel heel erg :)

essence the little x-mas factory super rich hand cream

Altijd lastig om de tubes weer uitgedeukt te krijgen, haha! Op de achterkant van de tubes kun je meer informatie vinden. Hoeveel inhoud (staat trouwens aan de voorkant..), de omschrijving en wat het zou moeten doen en de houdbaarheid. Hebben ze goed gedaan! Altijd handig deze informatie. Ze schrijven dat het een rijke handcrème is en dat is het wel.

essence the little x-mas factory super rich hand cream

Links zie je de eerste vanille geur uit de gouden tube en rechts zie je de cookie geur uit de rode tube. De vanillegeur is een witte substantie en de andere is roze. De kleur is een beetje weggevallen op de foto, zie ik. Beide zijn dus best stevig en heerlijk rijk. De Essence super rich hand creme smeren beide ook heel fijn, trekken goed snel in en de geur blijft echt super lang hangen. Ik merk dat ik de hele tijd aan mijn handen aan het ruiken ben, haha! En wat ik al zei; je moet wel echt van vanille houden wil je dit lekker vinden. Het overheerst wel een beetje. Ze maken mijn handen heel erg zacht, maar voor mijn nagelriemen heb ik toch nog wel wat andere verzorging nodig.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik ben blij dat ik de Essence super rich hand cream gekocht heb en ga ze met heel veel plezier gebruiken! Ze bevatten beide 25ml aan product en komen uit de Essence The Little X-Mas Factory. Deze ligt momenteel in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister, dus op is op. De exacte prijs weet ik niet meer, maar volgens mij waren ze €1,99 per stuk. Ze zijn het geld dus zeker waard!

Lees ook:
Essence The little x-mas factory nail polish
Essence The night of magic – essence advent kalender dag 4
The Body Shop Shea butter hand cream

Kennen jullie deze super rich hand cream al?
Geverifieerd door MonsterInsights