Kruidvat reinigingsdoekjes droge en gevoelige huid

by Mariska

Om mijn gezicht schoon te maken gebruik ik geen losse spullen zoals lotion en dat soort dingen. Ik gebruik echt altijd al doekjes. Het liefste van Nivea en dan voor de droge en gevoelige huid en die werken perfect voor mij. Bij Kruidvat kwam ik Kruidvat reinigingsdoekjes tegen van het eigen merk die ook voor de droge en gevoelige huid is en nam ze mee om uit te proberen.

Lees ook: Garnier micellair reinigingswater op oliebasis

Kruidvat reinigingsdoekjes droge & gevoelige huid

Kruidvat reinigingsdoekjes


Kruidvat Cleansing Reinigingsdoekjes met aloë vera zijn speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Met deze reinigingsdoekjes verwijder je gemakkelijk make-up en onzuiverheden. De milde reinigingsdoekjes hebben naast een reinigend effect ook een verkwikkende werking op de huid van je gezicht en hals.

Kruidvat reinigingsdoekjes


Ook geschikt voor waterproof make-up
Gebruik je waterproof make-up, dan zijn de Kruidvat Cleansing Reinigingsdoekjes voor de Droge en Gevoelige Huid ook uitermate geschikt voor jou. De reinigingsdoekjes bevatten geen alcohol.
Kruidvat Cleansing Reinigingsdoekjes voor de Droge en Gevoelige Huid zijn dermatologisch goedgekeurd.(bron: Kruidvat.nl)

Mijn mening

kruidvat reinigingsdoekjes droge en gevoelige huid 3


Bij het openen van de verpakking komt er een fijne en zachte geur uit. Het is ook aangegeven dat het aloë vera bevat en dat ruik je. Wel zijn de doekjes vrij vochtig. Zelf hou ik daar wel van eigenlijk. Ook bij het verwijderen van de makeup hoef je niet hard te schrobben en ging het er bij mij vrij makkelijk af. Dit heb ik geprobeerd door een mascara en eyeliner van Essence op te doen die niet waterproof zijn.

De doekjes zelf zijn qua structuur ook erg zacht en dat is heel erg fijn. Zo krijg je geen schurend gevoel over je huid. Wel voel ik, ondanks dat ze zeggen dat het voor een droge en gevoelige huid is, dat mijn huid een soort van trekkerig wordt en ook voel ik het prikken rond om mijn ogen. Hieronder zie je mijn oog die ik net heb schoongemaakt. Je ziet ook een beetje dat het rood is en dat komt niet doordat ik te hard heb geschrobd. Ik voel het gewoon een soort van lichtjes branden in mijn huid.

kruidvat reinigingsdoekjes droge en gevoelige huid


Hier bij mijn ogen zie je misschien een beetje de roodheid. Dit had ik ook een klein beetje op mijn wangen. Het is niet zo dat het de hele tijd brandde, maar wel echt op het moment dat ik met het doekje over mijn gezicht wreef. Heel erg jammer, maar ik denk dat ik deze niet meer zal kopen omdat mijn huid er niet zo goed op reageert.

Ingrediënten

kruidvat reinigingsdoekjes droge en gevoelige huid 5

Info en verkrijgbaarheid

Er zitten in 1 pakje 25 reiningsdoekjes en is makkelijk te openen en te sluiten. Let echter wel op dat je het pakje goed sluit, anders drogen je doekjes uit en dan heb je er niets meer aan.
Deze doekjes zijn dus van het huismerk van Kruidvat en zijn alleen daar verkrijgbaar. Ook zijn deze hier verkrijgbaar in de webwinkel van Kruidvat en kost €1,69.

Lees ook:
Action waterproof make-up remover (Alvira 2 Phase)
Mijn huidverzorging op dit moment (gevoelige huid)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?