Samsung Galaxy S8, de perfecte telefoon?!

samsung galaxy s7 edge rose pink

Eerder heb ik al geschreven over mijn Samsung Galaxy S7 Edge waar ik enorm blij mee ben, maar nu komt er alweer een Samsung Galaxy S8! Hoe snel gaat dat? Over de huidige specificaties van mijn Samsung ben ik al meer dan tevreden, maar de Samsung Galaxy S8 lijkt mij echt helemaal geweldig! Als ik nu kijk naar mijn huidige telefoon dan gaat hij supersnel, zijn de foto’s heel scherp en is er meer dan genoeg opslag. De opslag kun je ook weer uitbreiden met een SD kaartje.

Specifcaties Samsung Galaxy S8

 • Maak superscherpe selfies met de 8 megapixel frontcamera
 • Nieuw super Amoled-beeldscherm
 • De Bixby spraakassistent helpt je bij al je vragen
 • Bij T-Mobile nu te bestellen: 5GB data + onbeperkt NL & EU
 • Beeldscherm is gebogen en rond
 • Vingerafdrukscanner aan de achterkant
 • Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, grijs en zilver
 • Bijna geen randen aan de zijkanten
 • 2 varianten: S8 (5,8 inch) en S8+ (6,2 inch)
 • Resolutie 2960 x 1440 pixels
 • Verbeterde batterij: 3000 en 3600 mAh

Sowieso is het heel mooi dat de Samsung Galaxy S8 een frontcamera heeft van maar liefst 8 megapixels! Normaal gesproken hebben mobiele telefoons over het algemeen een camera aan de achterzijde van het toestel met meer dan 8 megapixels, maar een frontcamera heeft dit zo goed als nooit. Dat maakt hem vrij uniek én daarbij kun je haarscherpe selfies maken! Wat mij betreft is dat een hele mooie optie en maakt het een ideale telefoon voor bloggers die actief zijn op bijvoorbeeld Instagram. Maar ook kan hij goed dienen voor volwaardige camera voor foto’s die je voor je blog maakt. Op de achterzijde heeft hij namelijk een 12 megapixel camera!

Het design lijkt mij echt heel erg mooi en modern, net zoals de bestaande telefoons uit deze lijn. De Samsung Galaxy S8 heeft ronde hoeken en is dus aan de zijkant gebogen. Dat heeft mijn huidige telefoon en is een mooie toevoeging aan het design. In het begin is dat misschien even wennen, maar het is absoluut niet hinderlijk. De kleuren die verkrijgbaar zijn, zijn mooie neutrale kleuren. Jammer genoeg mis ik wel de witte en de rosé gouden variant, maar grijs en zwart vind ik ook wel mooi. Daarbij is het een mooi groot scherm met een prettige resolutie om spellen mee te spelen. Ook een heel belangrijk punt is voor mij de batterijduur. Je ziet dat 3000 of 3600mAh best wat meer is dan een ander soort telefoon van deze tijd. Ook is hij wat- en stofbestendig.

Al met al staat deze telefoon nu wel op mijn verlanglijstje. Mijn huidige is dus meer dan prima, maar deze heeft net wat meer mooie opties waardoor ik deze Samsung Galaxy S8 graag zou willen hebben of proberen. Als je nog twijfelt tussen de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+, kijk dan onderstaand filmpje:

Lees ook:
6 tips om van je telefoonverslaving af te komen
Geld besparen op je mobiele telefonie, 3tips!
Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken
Ik kijk altijd eerst in de sale en aanbieding

Ben jij benieuwd naar de Samsung Galaxy S8?

10 Reacties

 1. Cindy
  29 april 2017 / 07:21

  Ik heb ‘m besteld! Hoopte dat ie vandaag zou komen. Maar is nog niet verzonden..

  • Mariska
   Auteur
   29 april 2017 / 10:44

   Oh vet! ben benieuwd of het heel veel verschilt met de Galaxy S7 Edge, die heb ik nu!

   • Cindy
    30 april 2017 / 20:06

    Hij komt morgen! Ik denk dat het de verbeterde versie van de S7 edge is. Benieuwd naar de camera vooral!

 2. 28 april 2017 / 12:05

  Ik heb zelf de LG5 overgenomen van M. Erg blij mee, vooral met de super mooie camera<3

  • Mariska
   Auteur
   29 april 2017 / 10:45

   Die ken ik niet, maar een mooie camera maakt al veel goed šŸ™‚

  • Mariska
   Auteur
   29 april 2017 / 10:46

   Dat klinkt echt wel supergoed als ik het zo lees! Ken dat type niet šŸ™‚

 3. Donna
  27 april 2017 / 13:52

  Wat een prachtige telefoon! Ik ben zelf meer een Apple persoon, maar deze ziet er toch wel heel aantrekkelijk uit.

 4. Malou | Blonde Blossom
  27 april 2017 / 13:26

  Oh ik ben eigenlijk helemaal niet zo gevoelig voor telefoons maar deze wil ik toch stiekem wel hebben… Die selfiecamera, dat lijkt me zo fijn! Dan hoef ik ook niet meer altijd mijn camera mee te nemen… Ik ga er eventjes naar kijken als ‘ie uit is! Malou x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.