Roze vilten letterboard van Action met 120 letters & cijfers

roze vilten letterboard action

Een aantal dagen geleden heb ik een extra compactcamera aangeschaft met veel zoom (komt nog een artikel over) en ik ging naar de Action voor een SD kaart. Om steeds van de ene camera in de andere camera te stoppen vind ik nogal en gedoe en voor een tientje heb je er een met 32GB. Zoals je waarschijnlijk zelf ook weet kom je altijd met meer terug dan de bedoeling is. En dat had ik ook toen ik dit roze vilten letterboard zag. Op de foto komt hij qua roze anders over dan in het echt. Die kleur kreeg ik helaas niet helemaal goed bewerkt, maar hij is licht en zachtroze. Kijk mee!

Roze vilten letterboard

roze vilten letterboard action budget
roze vilten letterboard action zwart mintgroen

Ik heb het roze vilten letterboard, maar op de verpakking zie je ook dat er ook een mintgroene en zwarte variant is. Een zwart letterboard heb ik al en mintgroen vind ik niet zo passen in mijn interieur dus koos ik voor de roze. Mijn interieur is namelijk voornamelijk wit, roze en grijs dus hij past er perfect tussen. De combinatie van roze vilt, de witte letters en de aluminium omranding (die een beetje brons is) vind ik erg leuk. Zoals je ziet is er ook de mogelijkheid om hem op te hangen. Voor nu zet ik hem gewoon mooi neer.

vilten letterboard roze
letterboard action

Dan heb ik nog wel een opmerking. Het is natuurlijk heel budget, maar de lijst eromheen is niet zo heel erg mooi afgewerkt. Het is een aluminium lijst die wat bol staat. Dit kun je goed zien op de foto’s hierboven, vooral de bovenste. Dat vind ik op zich jammer maar wellicht is er nog iets aan te doen door hem een beetje bij te buigen op een of andere manier. Ook op de hoek sluit hij niet heel erg mooi aan. Misschien dat dit daarom de laatste roze in het vak was ;)

Letterboard quote

roze vilten letterboard quote
roze vilten letterboard quote

En dit is de quote die ik erop gemaakt heb. Zoals jullie misschien wel weten heb ik op mijn linkerhand bij mijn duim een tattoo van het teken geloof, hoop & liefde. Dit vind ik een mooie quote die ik ook op mijn letterboard wilde plaatsen. En natuurlijk The Kelly Family erbij, haha. Op zich gaat het erin steken van de letters echt prima, alleen de letter L had ik wat moeite mee zoals je wellicht kunt zien. De eerste L van Kelly en de laatste L in Family zijn een beetje gek en die krijg ik er ook niet recht in. De tandjes waarmee je ze in het roze vilten letterboard steekt zijn gewoon niet precies goed voor die gleufjes. Dat staat wel een klein beetje slordig.

Voor de prijs van €3,95 kon ik hem in ieder geval niet laten liggen en krijgt hij een mooi plekje in mijn interieur.

Lees ook:
Mijn nieuwe elektrische haard, lekker warm!
Dit is de plek waar ik mijn blog foto’s maak!
Je interieur knus maken voor de herfst en winter? Doen!
Je tuin of balkon gezellig maken voor de lente en zomer doe je zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *