Action Gorgeous Eyebrows palette van Qentissi exclusive

action gorgeous eyebrows palette qentisse exclusive

Bij mijn zoektocht naar een sd kaartje voor mijn nieuwe camera kwam ik niet alleen met het mooie roze vilten letterboard thuis maar ook met dit Action Gorgeous Eyebrows palette. Sowieso vind ik budget producten testen heel erg leuk om te doen en zeker als het ook nog producten zijn die ik zelf gebruik. Dit keer dus een wenkbrauw palette met 3 kleuren wenkbrauwpoeder en 2 kleuren highlighter. Klinkt interessant en zeker voor de budget prijzen van Action . Ik nam hem mee!

Action Gorgeous eyebrows palette

action gorgeous eyebrows palette qentisse exclusive
action gorgeous eyebrows palette qentisse exclusive 2
action gorgeous eyebrows palette inhoud

Zoals je ziet is dit Action gorgeous eyebrows palette en vrij compleet doosje. 3 kleuren poeder, 2 highlighters, 3 verschillende kwastjes en een spiegeltje. De buitenkant vind ik niet heel spanned en oogt ook wel echt goedkoop en het gedeelte waar het spiegeltje in zit is gewoon plastic dat je kunt indrukken. Dat is dus ook heel goedkoop, maar dat is net wat je er zelf van verwacht natuurlijk. De binnenzijde zelf vind ik er wel leuk uitzien, ook omdat ze moeite hebben gedaan om de borsteltjes bij te voegen. Maar of die borsteltjes wat zijn is natuurlijk een tweede punt. Aan de achterkant van het palette vind je informatie over de inhoud, de ingrediënten en de houdbaarheid. Een leuk klein setje om mee te nemen voor onderweg zou je denken..

swatches action eyebrows palette 1

De swatches van dit Gorgeous Eyebrows palette zien er op zich niet heel slecht uit als je het mij vraagt, maar ook niet echt geweldig. De poeders zijn redelijk poederig en dat kun je ook wel terugzien aan de swatches op mijn arm. De kleuren zijn op zich wel oké en vind ik niet perse naar rode tinten neigen alleen de lichtste kleur. De 2 donkerdere kleuren zijn toch meer assig van kleur wat in mijn ogen zeker een pluspunt is. De beide highlighters zijn een leuke toevoeging en daar kun je wel iets mee om je wenkbrauwen te accentueren.

action gorgeous eyebrows palette review

Allemaal heel leuk maar nu het cruciale punt; mijn mening! Laat ik vooropstellen dat ik het aanbrengen met het ‘scherpe’ kwastje (de middelste) echt een aanfluiting is. Het kwastje zelf voelt heel plastic-achtig en is ook heel erg hard waar het afgesneden is. Je kunt het buigen maar daar is ook alles mee gezegd. Dat in combinatie met het product dat veel te poederig is.. nee, geen succes voor mij. Je kunt het wel zien op mijn wenkbrauw aan de rechterkant van de foto. Er is gewoon niets van te maken. Het oogt heel erg rommelig doordat je het niet goed aan kunt brengen met het kwastje, het veel te poederig is en het hoopt ook nog op. In mijn eigen woorden gezegd vind ik dit dus echt een aanfluiting. Aan de andere kant is het net wat je verwacht voor dit geld. Ik weet wel zeker dat ik voor die paar euro een beter wenkbrauwproduct kan aanschaffen.

Het Action Gorgeous Eyebrows palette vind ik echt wel een leuk idee, maar de uitwerking vind ik beduidend minder. Het palette kost €2,99, maar naar mijn mening kun je dat beter in je zak houden en gaan voor het Catrice wenkbrauwpoeder.

Lees ook:
Hema B.A.E. 3D effect waterproof mascara review
3x essence shine last & go nail polish (3 nieuwe kleuren!)
Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss review
MUA Cosmic Vixen palette review

Geverifieerd door MonsterInsights