Pupa Vamp sexy lashes mascara review

pupa vamp sexy lashes mascara

Laatst ontving ik de Pupa Vamp Sexy Lashes mascara en ik ben dol op mascara’s. Met Pupa mascara’s heb ik nog niet heel erg veel ervaring vandaar dat ik enorm benieuwd was naar het resultaat van deze Pupa Vamp Sexy Lashes mascara. Maar of ik echt tevreden ben met dit borsteltje? Lees mijn review.

Pump Vamp Sexy Lashes mascara review

Deze variant van de Pupa Vamp Sexy Lashes mascara komt in een mooie felrode kartonnen verpakking en een mooie felrode huls. Rood is een van mijn favoriete kleuren en dit straalt dan ook echt sexyness uit vind ik. Vind ik altijd met rood; sexy en krachtig. Het borsteltje is een heel ander borsteltje dan ik gewend ben. Aan het einde is hij breed en loopt naar iets smaller en vervolgens weer iets breder. Apart en benieuwd of het zou werken. Zelf houd ik meestal van een gewoon recht borsteltje en niet zoals deze van de Pupa mascara.

Wat mij direct opvalt is dat er heel veel product meekomt als je het borsteltje uit de huls haalt. Ik houd wel van dik aangezette wimpers maar dit lijkt al vanaf het begin wat too much. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik deze Pupa mascara 3 keer heb aangebracht en 3x er weer afgehaald omdat het zo rommelige oogde en allemaal aan elkaar geplakt zat. En ik ben echt wel wat gewend. Hieronder het resultaat wat voor mij het best haalbaar was.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Deze Pupa Vamp Sexy Lashes heeft mij persoonlijk wel een beetje teleurgesteld en ik denk dat dit komt door het borsteltje. Ik vind het borsteltje gewoon niet fijn werken en er komt veel te veel mascara mee. Deze Pupa mascara raad ik dus zelf persoonlijk niet zo snel aan omdat ik heb zelf niet fijn vind werken. Dit kan natuurlijk anders zijn bij iemand anders.

De Pupa Vamp Sexy Lashes mascara is vanaf juni 2020 verkrijgbaar via op Pupa.nl voor €19,95. Voor deze prijs zou ik een andere aanraden.

Lees ook:
Too Faced Better Than Sex mascara review
Dé Collistar Shock mascara review
Dé Divage makeup review (lipstick, mascara en highlighter)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook