Even over leuke zomerjurkjes en mijn favorieten

by Mariska

Er was zulk mooi weer en nu is het ineens omgeslagen de laatste paar dagen. Amper zon en vooral veel buiten met regen, hagel en onweer. Niet echt weer om zomerjurken te dragen helaas. Sinds een jaar of anderhalf hou ik enorm van jurkjes en heb er dan ook al wat opgespaard. Van een mooie blousejurk tot een maxi jurk. In dit artikel laat ik je leuke zomerjurkjes zijn maar ook mijn favorieten. Check deze beauty’s van de Bijenkorf!

De leuke zomerjurkjes voor deze zomer

Dit Mango jurkje met pofmouw vind ik echt heel erg leuk! Zwart is misschien niet handig in de zomer, maar hij hoort wel bij de leuke zomerjurkjes. Die pofmouwtjes vind ik vooral erg leuk.

Deze vind ik ook zo leuk! Dit is een wat korter jurkje met een open rug aan de achterkant. Vooral die doorzichtige mouwen van mesh vind ik heel tof.

Deze tuniekjurk met luipaard print is ook wel een van de leuke zomerjurkjes die ik tegen ben gekomen. Vind de kleuren sowieso al lekker zomers en het model ook lekker luchtig.

Deze jurk in deze kleuren en met dit design had zo aan mijn kledingrek kunnen hangen. De maat en lengte is goed en de kleuren vind ik persoonlijk echt perfect.

Een zwart wit gestippeld jurkje is altijd goed en ik vind de kleuren ook makkelijk te combineren. Bij zo’n zwart wit gestippeld jurkje vind ik een rode lipstick en een simpele ooglook ook heel erg mooi staan. Op die manier springt de lipstick er echt heel erg mooi uit.

Een van mijn favoriete merken voor jurkjes is wel Dorothy Perkins. Van dat merk heb ik ook meerdere kledingstukken en leuke zomerjurkjes in mijn kast hangen. Nou ja, kledingrek ;) Dit is ook weer zo’n pareltje die ik zo zou willen hebben!

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven voor wat leuke zomerjurkjes voor de aankomende mooie dagen. Heb jij een favoriet merk qua kleding waar je steeds weer voor zwicht?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?