Glitter nagellak verwijderen

glitter nagellak verwijderen

Het is en blijft een rot klus, een crime en een vreselijke irritant hoofdstuk van je nagels laken en een andere kleur op je nagels willen. Ik heb er ook heel lang mee zitten te klieren en te prutsen, maar ik denk dat ik nu wel een redelijk goede manier voor mezelf heb gevonden. Het belangrijkste is dat je wel een goede nagellak remover gebruikt die vrij krachtig is. Ik laat ook zien welke ik gebruik. Glitter nagellak verwijderen, hoe doe je dat?

Lees ook: Catrice peel off nagellak

Glitter nagellak verwijderen

glitter nagellak verwijderen

Goed, ik laat nu mijn methode zien om glitter nagellak te verwijderen. Iedereen heeft natuurlijk een andere methode, maar dit is degen die voor mij het beste werkt.
Ik gebruik graag de nagellak remover van Essence die je op de foto ziet. Deze is net iets sterker dan de andere naar mijn idee en daarom krijg je daar ook je nagellak er beter mee af. Deze nagellak remover is op dit moment ook nog verkrijgbaar en er zit geen aceton in.

glitter nagellak verwijderen

Vervolgens pak je een watje en daar doe je wat meer remover op dan dat je normaal gebruikt bij het verwijderen van ‘simpele’ nagellak. Het liefst best veel zo dat het lijkt of het watje doordrenkt is. Het is dan goed verdeeld en is ook krachtiger.

glitter nagellak verwijderen

Als je het watje doordrenkt hebt met nagellak remover, dan vouw je hem om de bovenkant van je vinger heen zodat de remover goed zijn werk kan doen op je nagel. Zelf laat ik dit altijd een minuut of misschien een paar minuten zitten zodat het goed ‘week’ wordt. Als je het lang genoeg laat zitten dan zal je merken dat het er ook veel makkelijker af gaat en je minder hard hoeft te boenen.

glitter nagellak verwijderen

Ik heb het voor gedaan op alleen mijn middelvinger. Hier heb ik het watje er ongeveer een minuut tot twee minuten op laten zitten. Vervolgens haal je hem eraf en kun je goed boenen en als het goed is zou dat dus redelijk wat makkelijker moeten gaan dan dat je direct heel hard gaat lopen schrobben vanuit het niets.
Nu is het er vrij goed af, behalve dat de grote glitters nog wel echt blijven zitten. Hoe eigenwijs ik ook ben, die ga ik er dan gewoon af peuteren.
Nadat ik op deze manier al mijn nagels heb gehad smeer ik ze goed in met een handcrème omdat het heel uitdrogend kan werken doordat je het er best lang op houd.

Je kunt dit product aanschaffen bij Kruidvat.

Lees meer:
NYC Strip me off

Hoe doen jullie glitter nagellak verwijderen?

10 Reacties

 1. Kimberley
  27 mei 2014 / 21:01

  Ik doe een watje in aluminiumfolie en dan mijn nagels erin. Lekker makkelijk, haha.

 2. Linda
  27 mei 2014 / 12:50

  Ik heb deze nagellak remover ook en kan echt niet meer zonder. Inderdaad ideaal voor het verwijderen van glitternagellak!!

 3. 26 mei 2014 / 16:30

  Goede techniek, maar ik heb er echt gewoon geen geduld voor en sta al snel als een gek te boenen!
  Duurt uiteindelijk even lang dan hoor! XD

 4. 25 mei 2014 / 13:21

  Ik doe het hetzelfde, maar dan wrap ik mn vingers nog in met aluminium folie waardoor het beter kan intrekken.

 5. NailTalk
  25 mei 2014 / 11:47

  Ik heb er echt een hekel aan. En als ik deze methode doe dan kan ik later de vellen huid er af trekken. Ondanks de verzorging er na…

 6. 25 mei 2014 / 09:50

  Ik doe het op dezelfde manier als jou. Even week laten worden en dan wrijf je vaak het meeste er gewoon af.

 7. Eline - Just Little Things
  25 mei 2014 / 08:39

  Oh, handig dat je dit met eens deelt! Goede manier gebruik je, ik kende deze nagellak remover van essence nog niet. Zelf heb ik niet echt een methode, omdat ik niet veel glitterlakjes op heb haha

 8. 25 mei 2014 / 08:04

  ik gebruik altijd de aluminium-techniek, die is bijna hetzelfde als deze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.