12 allerleukste thee mokken voor de herfst

leuke thee mokken

– Thee mokken

Blond Amsterdam 0.5 liter Blond Amsterdam Mok XL Things I love – Crazy Cat Lady
You’re amazing – Zwart met witte stip en gouden rand – Blond Amsterdam I’m in love

Ik drink enorm veel thee door het hele jaar, maar zeker in de herfst. Ook heb ik een aantal mokken in mijn kast staan waar ik vaak gebruik van maak. Niet echt standaard thee mokken, gewoon leuke die je niet altijd zien. Nu weet ik dat Saskia thee mokken verslaafd is en zo kwam ik op het idee om een artikel te schrijven over de leukste thee mokken :) En natuurlijk vind ik het ook leuk om zelf op zoek te gaan naar leuke thee bekers om thee uit te drinken. Dat maakt het net even leuker ;) De bovenstaande heb ik gevonden en vind ik enorm leuk. Sowieso die Blond Amsterdam vind ik echt leuk en die heb ik nog niet eens! Toch vind ik de zwarte met de witte stippen en de gouden rand ook mooi. Simpel, maar wel leuk.

take away beker

Natuurlijk kan het ook fijn zijn om thee mee te nemen voor onderweg. Daarom zijn de bovenstaande bekers heel erg leuk! Die vond ik op de site van VT wonen! Wist alleen dat zulke bekers bij Starbucks waren maar nooit echt in het echt gezien geloof ik. Erg handig als je lang in de bus of trein moet zitten en je wilt een lekkere warme drank meenemen voor onderweg. Koud kan natuurlijk ook, maar warm is lekkerder met dit weer :)

Bij Action hebben ze ook vaak hele leuke mokken en daar heb ik er ook een aantal gekocht. Bij Xenos ook leuke bekers en kopjes! Vaak verkopen ze daar ook setjes voor niet al teveel geld, lekker budget dus en zeker het kijken waard. Even heel wat anders; ooit had ik bij Action mooie longdrinkglazen gekocht met Elvis Presley en Marilyn Monroe erop.. maar met verhuizingen zijn ze allemaal stuk gegaan. Zo jammer, wat ze zijn ook niet meer bij Action verkrijgbaar. Wel van die mooie grote Coca Cola glazen, ook een aanrader!

Lees ook:
Zo maak je mooie blogfoto’s in de herfst en winter
Flamingo mok, gouden ananas en meer prachtige items
Wanneer de natuur verlaten plekken overneemt
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *