12 allerleukste thee mokken voor de herfst

leuke thee mokken

– Thee mokken

Blond Amsterdam 0.5 literBlond Amsterdam Mok XL Things I love – Crazy Cat Lady
You’re amazing – Zwart met witte stip en gouden rand – Blond Amsterdam I’m in love
Ik drink enorm veel thee door het hele jaar, maar zeker in de herfst. Ook heb ik een aantal mokken in mijn kast staan waar ik vaak gebruik van maak. Niet echt standaard thee mokken, gewoon leuke die je niet altijd zien. Nu weet ik dat Saskia thee mokken verslaafd is en zo kwam ik op het idee om een artikel te schrijven over de leukste thee mokken 🙂 En natuurlijk vind ik het ook leuk om zelf op zoek te gaan naar leuke thee bekers om thee uit te drinken. Dat maakt het net even leuker 😉 De bovenstaande heb ik gevonden en vind ik enorm leuk. Sowieso die Blond Amsterdam vind ik echt leuk en die heb ik nog niet eens! Toch vind ik de zwarte met de witte stippen en de gouden rand ook mooi. Simpel, maar wel leuk.

take away beker

Natuurlijk kan het ook fijn zijn om thee mee te nemen voor onderweg. Daarom zijn de bovenstaande bekers heel erg leuk! Die vond ik op de site van VT wonen! Wist alleen dat zulke bekers bij Starbucks waren maar nooit echt in het echt gezien geloof ik. Erg handig als je lang in de bus of trein moet zitten en je wilt een lekkere warme drank meenemen voor onderweg. Koud kan natuurlijk ook, maar warm is lekkerder met dit weer 🙂

Bij Action hebben ze ook vaak hele leuke mokken en daar heb ik er ook een aantal gekocht. Bij Xenos ook leuke bekers en kopjes! Vaak verkopen ze daar ook setjes voor niet al teveel geld, lekker budget dus en zeker het kijken waard. Even heel wat anders; ooit had ik bij Action mooie longdrinkglazen gekocht met Elvis Presley en Marilyn Monroe erop.. maar met verhuizingen zijn ze allemaal stuk gegaan. Zo jammer, wat ze zijn ook niet meer bij Action verkrijgbaar. Wel van die mooie grote Coca Cola glazen, ook een aanrader!

Lees ook:
Zo maak je mooie blogfoto’s in de herfst en winter
Flamingo mok, gouden ananas en meer prachtige items
Wanneer de natuur verlaten plekken overneemt
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes

13 Reacties

 1. 1 oktober 2016 / 17:17

  Ik heb ook echt een mokken obsessie. Ik heb er zó veel. En ik vind het zo leuk om te kunnen kiezen uit welke ik dan weer ga drinken. Neem ook altijd mijn eigen mok mee naar het werk. Leuke suggesties!

 2. 1 oktober 2016 / 12:02

  Oh wat een leuke mokken<3 Ik zie alweer heel wat pareltjes die ik wel zou willen hebben. Maaaaaar tot 2017 niets meer kopen qua mokken, ik heb er al zoveel… Lief ook dat je mij hebt genoemd<3

 3. Dalinka
  30 september 2016 / 19:27

  Ik heb de laatste tijd ook veel leuke mokken gekocht. Dat maakt het thee drinken nóg fijner. Het erge is nog dat ik voor theezakjes weer andere mokken gebruik dan voor mijn losse thee en voor koffie heb ik ook weer andere mokken. Volgens mij heb ik er gewoon teveel:-p
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – Fotografie | Een kijkje achter de schermenMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   30 september 2016 / 19:32

   Haha dat je dan ook nog verschillende mokken gebruikt voor koffie en losse thee. Zo erg ben ik niet haha!

 4. Manon
  30 september 2016 / 18:28

  Die crazy cat lady vind ik zo leuk

 5. 30 september 2016 / 12:31

  Ik ben nog niet aan de thee hihi, maar dat komt als het nog weer wat kouder is. Leuke mokken zitten er tussen <3

  • Mariska
   Auteur
   30 september 2016 / 17:55

   Als het kouder is, dan is thee nog lekkerder haha!

  • Mariska
   Auteur
   30 september 2016 / 17:56

   Op het werk drink ik vaak uit een groot glas, maar vind dat toch minder lekker drinken. Stenen mokken vind ik fijner 🙂

 6. 30 september 2016 / 08:06

  Oh, ik ben gek op leuke thee mokken voor de herfst. Die van Blond Amsterdam vind ik heel leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.