Pickwick tea topics #5

pickwick tea topics

Eigenlijk vond ik het alweer te lang terug dat ik een Pickwick Tea topics artikel schreef. Nu drink ik nog steeds heel veel thee thuis en op het werk, alleen merk ik wel dat ik steeds de vragen krijg die ik al gehad heb. Om nu meerdere keren dezelfde vraag te beantwoorden is misschien een beetje stom. Of in mijn geval misschien niet, omdat ik nogal zo veranderlijk kan zijn als het weer ;) In deze Pickwick Tea Topics heb ik 5 vragen die ik ga beantwoorden. Volgens mij heb ik deze nog niet gehad, maar anders zijn ze dubbel.. sorry!

Wat zou je laatste avondmaal zijn?
Zeker iets Italiaans! Ik hou van bijna alles wat Italiaans is. Zo kan je me echt wel elke dag pizza, macaroni, spaghetti of lasagne voorschotelen en dan eet ik dat met alle liefde van de wereld ook gewoon op. Of dit nu midden in de nacht is, ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat.. ik kan dat al-tijd eten. Altijd. Het liefst wel overal veel geraspte kaas op want lekker gesmolten is. Oké.. nu weet ik ook wat ik waarschijnlijk vanavond ga bestellen bij thuisbezorgd, haha!

Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je dan doen?
Op dit moment zou ik denken aan mijn oma en meer aandacht aan haar hebben besteed. Zij is in 2004 overleden op 82-jarige leeftijd en op dat moment weet ik dat ze zich vaak eenzaam voelde. Wij gingen er natuurlijk wel naartoe, maar op het moment dat je een leeftijd van 19 hebt, heb je andere zogenaamde prioriteiten. Het was niet zo dat ik altijd aan mijn oma dacht op dat moment. Nu dat mijn vader in een verpleeghuis zit op 59-jarige leeftijd (was ook zijn moeder die oma), en hij ook wel eenzaam is, proberen we daar meer aandacht aan te besteden. Het is enorm lastig, maar ik kan wel zeggen dat ik enorm veel bewondering heb voor de mensen daar in het verpleeghuis en al de vrijwilligers. Zelf heb ik naast mijn werk en blog geen tijd voor vrijwilligerswerk, maar wel heb ik besloten om donateur te worden van het Ouderenfonds. Het komt nu allemaal heel erg dichtbij met mijn vader, dus de keuze was niet zo moeilijk.

Wat was je grootste blunder?
Nou of het de allergrootste is weet ik niet, maar het is er wel een die als eerst in mij op komt. Zo had ik eens een scharrel een jaar of 10 geleden en zijn naam begon met een R. Mijn tante haar naam begint ook met een R… en zo had ik dus eens een pikant smsje gestuurd naar mijn tante in plaats van naar die jongen. Geloof me.. dat was best apart toen ik bij mijn tante kwam en die er alleen maar om kon lachen, haha!

Met wie zou je het liefste dit kopje thee drinken?
Ik weet niet meer op welk moment ik die vraag kreeg, haha! Waarschijnlijk zou het ook weer mijn oma zijn. Gek hè. Vroeger lustte ik nooit thee en mijn oma vroeg elke keer weer of ik een kopje thee wilde. Mijn vader dronk ook altijd thee en ik had het wel eens geproefd, maar bluh, zo vies! Beide deden ze er altijd suiker in en dat was dus iets wat ik vies vond blijkbaar. Op een gegeven moment had ik thee met een smaakje geprobeerd (zonder SUIKER!) en dat vond ik heerlijk. Dus ja, met mijn oma denk ik :)

Wat is de meest vreemde plek waar je ooit geslapen hebt?
Deze is leuk! Vroeger ging ik nog wel eens naar hardcore feesten met vrienden Don’t worry, ik heb nooit drugs gebruikt, ging gewoon puur voor de muziek. En op een gegeven moment hadden we zo’n feest in de Hemkade, nu North Sea Venue. Je hebt daar een zaal en een doorgang naar een soort chill gedeelte. Op een gegeven moment had ik het helemaal gehad en was ik super moe, maar mijn vrienden niet. Onder het feest ben ik gewoon op die bank gaan liggen daar en heb m’n ogen dichtgedaan, haha! Dat is denk ik wel de meest aparte plek waar ik ooit geslapen heb.

Lees ook:
18x ook als je 30 bent..
Pickwick Tea Topics #6
De thee in mijn theedoos
Spelletjes van vroeger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *