18x ook als je 30 bent..

18x ook als je 30 bent..

Kijk, ik ben 30. Veel mensen willen hun leeftijd meestal niet vertellen maar dat maakt mij dus echt helemaal niks uit. Het is iets wat vast staat en je toch niet kunt veranderen. Eigenlijk ken ik ook niet zoveel bloggers (die ik volg dan) die dezelfde leeftijd als ik hebben. Vind ik niet erg want over het algemeen voel ik me jonger, heb ik jongere vrienden en kan ik het beter vinden met jongere mensen dan mensen van mijn eigen leeftijd. Als ik kijk naar mijn beste vriendinnen van de middelbare school is dat een wereld van verschil. Zij zijn getrouwd, hebben een huis gekocht en hebben een of twee kinderen. Mij benauwd data dus enorm. Ik denk ik schrijf er eens een blogpost over, over dingen die je evengoed nog kunt doen, hebt en tegenkomt als je 30 bent.

18x Ook als je 30 bent..

1. .. kun je nog steeds vrijgezel zijn
2. .. hoef je nog geen kinderen te hebben
3. .. kun je gewoon met je broertje samen wonen die ook vrijgezel is
4. .. is het niet raar om met jongere mensen het beter te kunnen vinden
5. .. wordt er nog steeds gevraagd om je ID kaart omdat ze je niet geloven
6. .. word je nog steeds 23 geschat soms
7. .. kun je gewoon nog dronken worden
8. .. genieten van het spelen van de Sims (4 in dit geval)
9. .. kun je gewoon met je zusje naar een foute party gaan
10. .. hoef je nog niet per se ook serieus met huisje, boompje en beestje bezig te zijn
11. .. kun je vragen als ‘moet je niet eens een vriend zoeken?’ gewoon lekker negeren
12. .. is het evengoed leuk als je zo jong geschat wordt
13. .. kun je dus gewoon lekker een hobby hebben als bloggen
14. .. kun je kinderen écht heel irritant vinden
15. .. en ook geen kinderwens hebben. Ik heb namelijk écht geen kinderwens
16. .. kun je gewoon lekker met de dag leven en zien wat het leven brengt
17. .. kun je genieten van het alleen zijn
18. .. kan roze je favoriete kleur zijn

Lees ook:
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
De eerste keer vliegen; mijn ervaring
Wat zou ik doen met een miljoen?

En zeg nou zelf, had jij mij 30 geschat als volger? 🙂 Het is echt zo! Reken maar uit.. 20 augustus 1985!
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook