De thee in mijn theedoos

thee in mijn theedoos

Zelf hou ik erg van thee en dat is dan ook iets wat ik de hele dag door drink en kan drinken. Zowel thuis als op het werk. Het liefst drink ik het in een grote stenen mok waar lekker veel in kan. In de winter en in de herfst drink ik het vaak maar in de zomer en lente zie je het mij ook wel drinken. Vroeger lustte ik nooit thee, maar nu houd ik van zoveel verschillende smaakjes en heb dan ook een theedoos vol! Waar de theedoos vandaan komt durf ik zo niet te zeggen, maar ik denk iets van de Xenos. Hij is al wat ouder :)

De thee in mijn theedoos

theedoos

En dan laat ik je hier zien welke thee ik momenteel allemaal in de theedoos heb zitten die bij ons op het aanrecht staat. Echt hele vreemde smaken of rare combinaties heb ik niet echt. Vind het altijd heel lastig om dat uit te proberen. Trouwens, ik drink mijn thee áltijd zonder suiker. Vind dat enorm vies!

Pickwick Autumn Storm / Herfst storm

Wanneer de dagen korter worden en het buiten guur is, geniet je binnen van Herfst Storm. Een speciale herfstthee die de lekkere smaak van thee combineert met de volle, warme smaak van appel en kaneel.

Ja dit is zeker een thee die ik heel erg vaak drink ik de herfst. Juist ook het kruidige en de combinatie van appel en kaneel vind ik heel herfstig en super lekker!

Perfekt bosvruchten thee zit ook in mijn theedoos

perfekt bosvruchten thee

Deze is op zich niet heel bijzonder. Gewoon een lekkere bosvruchten thee van het merk Perfekt. Perfekt wordt bij ons in het dorp in de Deen verkocht, maar Deen heb je niet overal. Ik zie op de website van Perfekt dat het verder te koop is bij Boni, Hoogvliet, Jan Linders, Poiesz en Nettorama. Het is een vrij goedkoop merk en goedkoper dan Pickwick.

Kneipp gewichtsafname thee

kneipp gewichtsafname thee

De naam zegt het eigenlijk al; het ondersteunt de gewichtsafname. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je gezond eet en drink voor de rest. De enorme darm krampen die je erdoor krijgt moet je maar voor lief nemen ;) Je mag maximaal één kop op een dag en maximaal 2 weken lang achter elkaar. Hij is wel lekker fris!

Kneipp goede stoelgang thee

kneipp goede stoelgang

Deze doet eigenlijk hetzelfde als de Kneipp gewichtsafname thee. Ook deze smaakt erg lekker.

Perfekt ochtend melange thee

perfekt ochtend melange

Dit heet ochtend melange en ik geloof ook dat het heerlijk is om hier mee wakker te worden. Het is een vrij frisse thee met een munt smaak en volgens mij een tikkeltje anijs en citroen maar dat weet ik niet zeker. In ieder geval niet hetzelfde als sterrenmunt thee!

Lipton Forest Fruit thee

theedoos lipton forest fruit

Deze kun je een beetje vergelijken met bosvruchten thee denk ik. Een hele lekker thee voor in de herfst en winter vind ik ook.

Pickwick Green tea cranberry

theedoos pickwick green tea cranberry

Groene thee is natuurlijk altijd goed en Pickwick heeft veel verschillende varianten van de groene thee. Dit is met een vleugje cranberry en smaakt erg lekker en is heel erg gezond.

Pickwick original

pickwick original

Ja, gewoon de normale standaard thee van Pickwick zonder speciale smaak.

Dasta thee

pickwick dasta thee

Deze thee zat geloof ik in een kerstpakket. Geen idee hoe het smaakt of wat het is, dat moet ik nog proberen.

Pickwick slaap lekker thee

theedoos pickwick slaap lekker

Deze Pickwick slaap lekker thee bevat bepaalde ingrediënten waardoor je lekkerder in slaap zou vallen. Het is dan dus ook het beste om dit te drinken net voor je gaat slapen. Zelf vind ik hem wel erg lekker maar weet niet zo goed of die wel of niet zijn werk doet.

Pickwick winter glow / winter gloed

theedoos pickwick winterglow

Dit is ook echt een van mijn favorieten! Hij is zó lekker voor in de winter, maar ook in de herfst hoor. De specerijen die erin zitten maken het echt heerlijk om deze te drinken met een dekentje op de bank als de regen en wind om het huis heen waaien. Super lekker!

De andere smaken die ik heel graag drink is de Meloen thee van Pickwick , was Strawberry Cupcake van Lipton (niet meer te verkrijgen :( ) en ook van Lipton de Warming Apple Cinnamon en ook die is niet meer te krijgen jammer genoeg. Turkish Apple vind ik trouwens ook lekker maar heb ik nu zelf niet in huis. Die drink ik wel vaak op het werk.

Lees ook:
Pickwick tea topi cs #5
Mijn favoriete thee (o.a. Celestial sleepytime & Kruidvat)
Water met citroen en groene thee
Pickwick Tea Topics #7 (favoriete ijssmaak en avondmens?)

Wat is jullie favoriete thee? En drink jij vaak thee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *