Blogtips: website wphandleiding.nl

by Mariska

Zelf ben ik enorm geinteresseerd in Wordpress en alles wat daar mee te maken heeft. Eigenlijk sinds ik Wordpress heb ontdekt heb ik er veel over gelezen op internet en kocht ik ook wat boeken. Je kunt er enorm veel mee, hebt veel thema’s en ik snap helemaal dat het beste platform is voor bloggers! Ik ga je kennis laten maken met de website wphandleiding.nl Op deze website vind je tips, hebben ze diensten als logo’s ontwerpen en dat niet alleen; ze verkopen ook hele handige boeken. Als je net zoals ik geinteressend bent in Wordpress zou ik even verder lezen en uiteraard de website bekijken.

Wordpress boeken

De website wphandleiding.nl zegt het eigenlijk al, het is een soort van handleiding. Je kunt niet complete handleidingen gratis downloaden, maar wat je wel kunt doen is een preview van een van de boeken bekijken voor je deze download. Zelf vind ik dit een pluspunt. Je kunt uiteraard niet alles lezen, maar je krijgt een beetje een idee. De boeken die je kunt kopen en downloaden zijn:

– Wordpress handleiding (preview)
– Wordpress onepagers (preview)
– Wordpress installeren (preview)
– Wordpress optimalisatie (preview)

Als je op een van de links klikt, dan komt er een laptopscherm tevoorschijn. Als je met je muis de ‘bladzijde’ naar links sleept kom je bij de volgende bladzijde van de preview.

Kennisbank

Ook best handig is de kennisbank die zij hebben op de website. Het is geen kennisbank als bijvoorbeeld Wikipedia, maar je kunt er zeker handige dingen vinden voor als je nog niet zo ver bent met Wordpress. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen plugins en widgets, Wordpress updaten en een Wordpress pagina aanpassen. Voor de beginner is het dus zeker een enorm handige website!

Je kunt er ook terecht als je op zoek bent naar een nieuw logo, je kunt een abonnement nemen op support en ze houden een Wordpress blog bij waar ook weer handige tips & tricks worden gedeeld :) Al mijn artikelen over Wordpress, bloggen en tips & tricks kun je hier vinden.

Lees ook:
TIP: Prepaid creditcard
Nieuwe Hema notitieboekjes
7x affiliate links, de belangrijkste dingen + extra tip!
Dit zijn de voorwaarden voor een samenwerking!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?