Nagellak setjes van Action (3x!)

by Mariska

Altijd als ik bij Action ben loop ik even langs de makeup afdeling. Er liggen best vaak A merken makeup, maar ook gewoon makeup van eigen merk. Je merkt ook echt dat Action aan het uitbreiden is met eigen merk. Zo ook deze nagellak setjes. Ik zag ze liggen en nam er 3 mee om te zien of het ook wat is. Er zijn verschillende setjes, dus ik heb er 3 uitgezocht die ik het leukste vond. De namen van de setjes die ik meenam zijn Party Glam, Perfect Nudes en Red Around Town. En nu kijken of het wat is!

Lees ook: 4x Hema nagellak

Nagellak setjes van Action

Party Glam

nagellak setjes action party glam
action nagellak setje party glam

Het eerste nagellak setje van Action die ik laat zien heeft de naam Party Glam. Als je de naam hoort denk je natuurlijk gelijk aan glitter & glamour, maar dat is het setje ook weer niet helemaal. De eerste lak is een doorzichtige glitterlak die je beter zou kunnen gebruiken als top coat. Ook kan hij apart gedragen worden, maar hij schijnt dus wel door en de glitter zie je niet heel goed. De bordeauxrode lak is zeker een favoriet! Heel mooi vind ik deze. De dekking is ook opvallend goed in bijna 1 enkel laagje. De laatste is een bijna witte lak met minuscuul kleine shimmer erin die je amper ziet. Misschien in de zon, maar niet als je er zo naar kijkt.

Perfect Nudes

nagellak setjes action perfect nudes
action nagellak setje perfect nudes

De eerste nagellak is heel licht en zoals ik vaker heb met lichte nagellak, is de structuur niet fijn. Het lakt niet prettig en dekt ook niet supergoed. De tweede is een lichtbruine lak (misschien ook een beetje oudroze) die echt een mooie nude kleur is. Wederom vind ik deze structuur ook niet geweldig, maar de kleur is oké. De laatste kleur is een mooie taupe kleur die erg mooi dekt. Ik draag op de foto hier 1 laagje en mijn nagel komt er niet doorheen. Mooie kleur ook.

Red Around Town

nagellak setjes action red around town
action nagellak red around town set

De naam Red Around Town zegt het natuurlijk al een beetje; het is een nagellak setje met rode tinten. Erg leuk! De eerste lak is meer een soort van neon roze dan rood, maar leuk! De tweede is een mooie felrode nagellak, beetje een klassieke kleur. Op zich niets bijzonders maar een mooie rode nagellak is nooit weg natuurlijk. En de laatste van deze set is toch wel mijn favoriet! Een mooie klassieke bordeauxrode kleur die ook nog eens heel goed dekt. Op de foto draag ik 2 laagjes, maar eigenlijk zou je ook met 1 laagje wel klaar kunnen zijn.

Conclusie

Op zich vind ik het leuke setjes met leuke kleuren. Nu heb ik maar 3 setjes laten zien, maar er zijn nog meer kleuren verkrijgbaar. Het per lakje echt verschillend hoe het dekt en wat de structuur is. De lichte lakjes zijn vaak niet fijn qua structuur en ook dekken deze niet goed. De wat donkerdere lakjes zijn wel fijn van structuur en lakken ook een stuk fijner. De geur die eruit komt is wel enorm chemisch en sloeg echt op mijn ogen toen ik wat dichterbij kwam. Dat is wel jammer, maar vaak bij goedkope nagellak. Het kwastje is vrij dun en best lastig mee te werken. Niet dat er helemaal niet mee te werken valt, maar het had iets beter gekund.

Info en verkrijgbaarheid

Vanzelfsprekend zijn deze setjes alleen verkrijgbaar bij Action in nog meer kleuren dan ik heb laten zien. De exacte prijs weet ik niet meer uit mijn hoofd, maar ik geloof dat ze nog goedkoper zijn dan een euro. Of het ligt er iets boven, maar zeker geen 2 euro. Niets bijzonders, maar wel leuk om bijvoorbeeld aan een kind cadeau te geven die hier net een beetje mee bezig is.

Lees ook:
Catrice Brown Collection
P2 Techno chrome polish 030 Bronze Cut & 040 Pink Spark
Essie Shades on & Essie Pool side service

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?