Essie Status Symbol

door Mariska

Bij Kruidvat was er afgelopen week op Essie nagellak 1+1 gratis en hoewel ik er eerst niet naar wilde kijken, kon ik het toch niet laten om twee lakjes van Essie mee te nemen. Ik koos voor Essie Status Symbol en nog een andere die jullie later gaan zien. Wederom is dit een roze kleur, verrassend weer. Ik kies gewoon voor kleuren waarvan ik zeker weet dat ik ze ga dragen, anders vind ik het echt zonde. Status Symbol is een iets donkerdere roze tint.

Lees ook: China Glaze Flirty Tankini

Essie Status Symbol

essie status symbol
essie status symbol

Essie is een merk die ik heel erg fijn vind, maar toch niet zo super vet dat ik er even bijna €10,00 voor neer leg. Dat doe ik alleen als ik een kleurtje zie die ik echt heel erg leuk vind of zoals de actie bij Kruidvat was, 1+1 gratis. Dan heb je er twee voor die prijs en dan vind ik het wel te doen. Essie Status Symbol is de eerste van de twee die ik laat zien. Een mooie ietwat donker roze kleur.
De structuur is eigenlijk best wel fijn moet ik zeggen, al lijkt hij bij het eerste laag toch wel een beetje een dunne structuur. Niet echt waterig maar ook niet echt een structuur die je gewend bent. Hij dekt wel met een laagje vrij goed, maar met twee laagjes is hij helemaal dekkend. De droogtijd vind ik bij Essie altijd best wel snel en dat is bij Essie Status Symbol niet anders.

essie status symbol

Essie Status Symbol kun je onder andere kopen bij Bol.com, waar hij op dit moment is afgeprijsd naar €6,99! Dat is nog eens een leuke korting dacht ik 🙂 Ook vind je daar nog vele andere kleuren en er zijn vaak aanbiedingen bij bol.com. Een Essie nagellak bevat 13.5ml aan nagellak wat een hele mooie inhoud is.

Lees ook:
Rimmel Rose Libertine
Nagellak setjes van Action (3x!)

Gerelateerde artikelen

17 reacties

Nailtalk 6 mei 2016 - 16:16

Zo leuk wat vaker een lakje voorbij te zien komen op je blog! Heerlijke kleurtjes kies je uit, zoals ook deze! Lekker girly en vrolijk 🙂

Reageer
Nima 4 mei 2016 - 01:00

Mooi kleurtje! ♡
Ben ook naar Kruidvat gerend voor de 1+1..
Kocht Lovie Dovie (rose), Sand tropez(zand), Smokin hot(‘rook’grijs) en Luxedo(diep donker paars, zowat amper te onderscheiden van zwart)
(En mag nu echt heel 2016 (& 17 &18 haha..) geen lakjes meer kopen van mezelf! want heb er meer dan zat.. *bloos* )

Reageer
jouvence 3 mei 2016 - 23:23

Wat een mooie, zomerse kleur ♥ xx

Reageer
Melissa 3 mei 2016 - 22:52

Oooh wat mooi zomers kleurtje!

Reageer
robin 3 mei 2016 - 22:50

ohmygosh ik moet deze kleur hebben <3 ik ga hem denk ik ook bestellen *_* fijn dat er nu ook korting is =D

Reageer
Melissa 3 mei 2016 - 20:43

Wat een heerlijke actie is dat toch van Kruidvat he?! Ik heb ook ingeslagen. Heel mooi lakje, lekker zomers!

Reageer
Saraya 3 mei 2016 - 20:38

Wauw wat een mooi kleurtje!
X

Reageer
Lisanne 3 mei 2016 - 20:22

Mooi! Ik houd wel van dit soort kleurtjes. En I love Essie! <3

Mooie foto's!

Reageer
Crafty Time | Janneke 3 mei 2016 - 20:08

Wat een prachtige zomerse kleur! xx

Reageer
Lottes Anekdotes 3 mei 2016 - 19:44

Ik ben ook fan van Essie, maar zoals je zegt: ik heb er niet altijd 10 euro voor over 🙂 Enkel als ik een kleurtje zie dat ik bij de andere merken niet zie, zou ik dat al eens in mijn winkelkarretje durven leggen.

Reageer
Astrid 3 mei 2016 - 19:33

Heel mooi kleurtje! Ben benieuwd naar je andere kleur. Ook ik zwichtte vandaag voor de 1+1 actie bij Kruidvat…

Reageer
Manon 3 mei 2016 - 19:06

Ik wil jouw nagellak stash hebben hihi , ook al weer zo mooi

Reageer
Nienke 3 mei 2016 - 18:49

Echt een super mooi lieflijk tintje!

Reageer
Ina 3 mei 2016 - 18:25

Erg mooi kleurtje!

Reageer
Julie 3 mei 2016 - 17:45

Mooi zomers kleurtje! Ik denk dat je deze nog veel kan gaan dragen! 😉

Reageer
Darina 3 mei 2016 - 16:23

Weer zo’n mooi zomers kleurtje!

Reageer
femketje 3 mei 2016 - 16:02

lekker fel 😀

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.