Essie Status Symbol

essie status symbol

Bij Kruidvat was er afgelopen week op Essie nagellak 1+1 gratis en hoewel ik er eerst niet naar wilde kijken, kon ik het toch niet laten om twee lakjes van Essie mee te nemen. Ik koos voor Essie Status Symbol en nog een andere die jullie later gaan zien. Wederom is dit een roze kleur, verrassend weer. Ik kies gewoon voor kleuren waarvan ik zeker weet dat ik ze ga dragen, anders vind ik het echt zonde. Status Symbol is een iets donkerdere roze tint.

Lees ook: China Glaze Flirty Tankini

Essie Status Symbol

essie status symbol
essie status symbol
essie status symbol 3

Essie is een merk die ik heel erg fijn vind, maar toch niet zo super vet dat ik er even bijna €10,00 voor neer leg. Dat doe ik alleen als ik een kleurtje zie die ik echt heel erg leuk vind of zoals de actie bij Kruidvat was, 1+1 gratis. Dan heb je er twee voor die prijs en dan vind ik het wel te doen. Essie Status Symbol is de eerste van de twee die ik laat zien. Een mooie ietwat donker roze kleur.
De structuur is eigenlijk best wel fijn moet ik zeggen, al lijkt hij bij het eerste laag toch wel een beetje een dunne structuur. Niet echt waterig maar ook niet echt een structuur die je gewend bent. Hij dekt wel met een laagje vrij goed, maar met twee laagjes is hij helemaal dekkend. De droogtijd vind ik bij Essie altijd best wel snel en dat is bij Essie Status Symbol niet anders.

essie status symbol

Essie Status Symbol kun je onder andere kopen bij Bol.com , waar hij op dit moment is afgeprijsd naar €6,99! Dat is nog eens een leuke korting dacht ik :) Ook vind je daar nog vele andere kleuren en er zijn vaak aanbiedingen bij bol.com. Een Essie nagellak bevat 13.5ml aan nagellak wat een hele mooie inhoud is.

Lees ook:
Rimmel Rose Libertine
Nagellak setjes van Action (3x!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *