Essie Shades on & Essie Pool side service

by Mariska

Deze lakjes van Essie had ik al een tijdje liggen en vandaag ga ik ze je eindelijk laten zien. Dit zijn Essie Shades on en Essie Pool side service. 2 totaal verschillende lakjes die ook alweer een tijdje geleden uitkwamen. Essie Shades on komt uit de Essie Lounge Lover collectie en dat is met Pool Side Service ook het geval. Gelukkig heb ik ze kunnen scoren met 50% korting bij ons op het dorp. Scheelt toch weer! Eigenlijk is de collectie natuurlijk niet echt van deze tijd, maar toch vind ik de lakjes wel erg leuk! De swatches ga ik laten zien.

Lees ook: Essie Peach Side Babe

Essie Shades on

essie shades on

Essie Shades on is een mooie lila paarse kleur nagellak. Niet een die ik direct zou kiezen, maar ik vind hem zeker mooi. Deze komt uit de Essie Lounge lover collectie die zo’n beetje in de lente en herfst er was. Daar heb ik ook Essie Lounge lover destijds uit gekocht. Vind het ook wel echt een mooi lentekleurtje. De dekking is perfect in mijn ogen! Hij dekt namelijk al mooi in 1 laagje! Op de foto heb ik er 2 (doe ik altijd), maar met 1 laagje is het helemaal goed. Droogt ook lekker snel.

Essie Pool side service

essie pool side service

Essie Pool side service is er wederom eentje uit de Essie Lounge lover collectie en vind ik weer niet echt in de collectie passen. Vind dit namelijk meer een kleurtje voor de herfst. Was wat lastig op de foto te krijgen. In het echt is hij namelijk toch meer groenblauw van kleur dan je op de foto ziet. Wel heel mooi! Ook deze dekt in 1 laagje. Op de foto heb ik er wederom 2 gebruikt, maar ook kun je deze in 1 laagje dekkend krijgen. Voordeel van 1 laagje is dat het lekker snel droogt en je lekker snel klaar bent.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

essie shades on & essie pool side service

Deze 2 mooie lakken van Essie zijn qua kleur niet echt heel bijzonder, maar fijn is wel dat ze dus in 1 laagje dekkend te krijgen zijn en daarom ook weer sneller droog zijn. Dat vind ik zeker een pluspunt. Sowieso is Essie vaak wel enorm fijn qua lak, kwastje en houdbaarheid. Of deze kleuren nog verkrijgbaar zijn durf ik niet te zeggen. Ik kocht ze beide met 50% korting op het moment dat de collectie al uit de schappen was.

Lees ook:
Nagellak setjes van Action (3x!)
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black
Nail Passion | Gradiënt Stamping Nails

Je koopt Essie o.a. bij bol.com .

Welke van de twee Essie kleuren vind jij het mooiste?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?