Oriflame My Destiny eau de parfum & Giordani Gold Notte

oriflame geuren

Even geleden alweer ontving ik twee heerlijke geuren, Oriflame My Destiny eau de parfum voor haar en Giodani Gold Notte voor hem. Sowieso hou ik enorm van verschillende geuren en daarom was ik zeer benieuwd naar deze geuren. De flacons zien er in ieder geval al heel erg mooi uit, vind ik. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak, maar ze hebben dat goed gedaan. Het blijft wel een beetje lastig om geuren goed over te brengen via een blog ;) beide Oriflame geuren ga ik bespreken.

Lees ook: Etos Sunny Breeze eau de toilette

Oriflame geuren

oriflame geuren

Oriflame My Destiny

oriflame geuren my destiny

De nieuwe damesgeur Oriflame My Destiny Eau de Parfum behoort tot de chypre-fruitige geurenfamilie en straalt op alle fronten originaliteit uit. De aquatische opening van lotusbloem, het vrouwelijke hart van pioenrozen en de verfijnde basis van patchoeli worden verrijkt met een extract van toermalijn – de edelsteen die bekend staat om het versterken van het zelfvertrouwen.

Allereerst de vrouwelijke eau de parfum My Destiny. De geur is voor mij wel even wennen, omdat hij in mijn ogen wel wat fris is. Zelf hou ik niet echt van frisse geuren, maar meer van de wat zwaardere geuren zoals Thierry Mugler Alien. Ondanks dat het niet mijn signature geur zal worden vind ik hem wel lekker ruiken. Meer een geur voor de zomer en de lente denk ik. My Destiny eau de parfum blijft ook wel lang hangen moet ik zeggen. Dat had ik ook wel verwacht van een eau de parfum. Deze geur kost €50,00 en daarvoor krijg je 50ml aan parfum. Dat vind ik zeker een goede prijs!

Giordani Gold Notte

oriflame geuren giordani gold notte

Oriflame’s Giordani Gold lijn staat voor kwaliteit, luxe en het goede leven. De nieuwste herengeur Giordani Gold Notte Eau de Toilette behoort tot de houtige geurenfamilie en heeft een kenmerkende Italiaanse stijl. Sprankelende, vitaliserende geurnoten van citrusvruchten fuseren met een rijk, mysterieus akkoord van zwarte vetiver en het aroma van zwarte koffie. Dit leidt tot een charismatische geur, die mannelijke elegantie tot in de puntjes uitdraagt. De robuuste flacon en het vakmanschap waarmee deze ontworpen is, benadrukken de verfijnde kwaliteit en mannelijke harmonie van de geur.

Oh, herengeuren, heerlijk vind ik dat! Niet allemaal uiteraard, ik heb zo mijn favorieten maar kan er zeker bij wegdromen. Voor de zekerheid heb ik deze eau de toilette ook even aan mijn broertje laten ruiken om te kijken wat hij ervan vindt. Hij houdt ook wel van wat zwaardere geuren en daar valt deze ook onder. De bovenstaande omschrijving omschrijft de geur dan ook precies in mijn ogen. Als ik een man zou tegenkomen die deze geur draagt (liefst in combinatie met een pak…) dan wist ik het wel ;) Ook deze geur is goed betaalbaar. Voor €50,00 krijg je 75ml aan parfum. De geur blijft, ondanks dat dit een eau de toilette is ook zeker een paar uur goed hangen. In huis een favoriet! :)

Meer informatie over Oriflame vind je op oriflame.nl .

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum
YSL Manifesto eau de parfum

Ken jij deze Oriflame geuren al?