On the wishlist: een fiets

on the wishlist fiets

Op mijn wishlist staat een fiets , iets dat ik wel had in het verleden en deelde met mijn broertje maar die heeft hij nog. In mijn woning in Edam woon ik sinds mei 2018 en je weet vast dat Edam dichtbij Volendam ligt. In de zomer was ik daar super vaak te vinden en niks is fijner dan gewoon lekker kunnen uitwaaien op de zomeravonden. Maar wat voor fiets wil ik dan precies? Een sportieve fiets of een oma fiets bijvoorbeeld? Dat weet ik eigenlijk wel heel erg goed :)

Foto: Shutterstock/Stas Walenga

Een fiets op de wishlist

Mijn broertje en ik hebben een tijdje boven een fietsenwinkel gewoond en ik heb dus heel veel verschillende soorten fietsen gezien. Op Fietsenwinkel kun je online al veel fietsen vinden in allerlei soorten en maten en is dus zeker het bekijken waard. Naast dat je hier fietsen kunt vinden en elektrische exemplaren, kun je hier ook terecht voor onderdelen en accessoires. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar een omafiets, die heb ik eigenlijk altijd wel gehad en vind ik gewoon een heel fijn model. Ik merk dat ik op zo’n fiets ook goed rechtop zit waardoor ik geen last krijg van mijn rug. Dat heb ik wel bij een ‘normale’ fiets namelijk en dat is niet prettig.

Vroeger fietste ik altijd op een soort mountainbike omdat ik dat heel stoer vond en mijn vriendinnetjes en vriendjes dat ook hadden. Het stond op een of andere manier enorm stoer en ik vond het ook stoer dat ik er een had, maar het fietste eigenlijk helemaal niet zo lekker. Maar vroeger wilde je gewoon eigenlijk stoer doen in plaats van luisteren naar je ouders die advies geven om een andere fiets uit te kiezen, haha. Ik was een jaar of 12/13 dus dat is anders dan dat je volwassen bent :)

Wat ik ook leuk vind voor op een omafiets is een rietenmand voorop zoals je op de bovenste foto kunt zien. Buiten dat ik het heel erg leuk vind staan (misschien ook nog met bloemetjes erop) is het ook erg handig om spullen mee te nemen als je boodschappen hebt gedaan of gewoon lekker gaat winkelen. Ik vind het ook veel leuker dan fietstassen. Fietstassen vind ik persoonlijk een beetje oudbollig.

Ga jij vaak op de fiets dingen doen?

Lees ook:
Bezuinigen op mijn maandelijkse vaste lasten, zo doe ik dat!
Tag: Car confessions
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Ergernissen in het verkeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *