On the wishlist: een fiets

on the wishlist fiets

Op mijn wishlist staat een fiets, iets dat ik wel had in het verleden en deelde met mijn broertje maar die heeft hij nog. In mijn woning in Edam woon ik sinds mei 2018 en je weet vast dat Edam dichtbij Volendam ligt. In de zomer was ik daar super vaak te vinden en niks is fijner dan gewoon lekker kunnen uitwaaien op de zomeravonden. Maar wat voor fiets wil ik dan precies? Een sportieve fiets of een oma fiets bijvoorbeeld? Dat weet ik eigenlijk wel heel erg goed ­čÖé

Foto: Shutterstock/Stas Walenga

Een fiets op de wishlist

Mijn broertje en ik hebben een tijdje boven een fietsenwinkel gewoond en ik heb dus heel veel verschillende soorten fietsen gezien. Op Fietsenwinkel kun je online al veel fietsen vinden in allerlei soorten en maten en is dus zeker het bekijken waard. Naast dat je hier fietsen kunt vinden en elektrische exemplaren, kun je hier ook terecht voor onderdelen en accessoires. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar een omafiets, die heb ik eigenlijk altijd wel gehad en vind ik gewoon een heel fijn model. Ik merk dat ik op zo’n fiets ook goed rechtop zit waardoor ik geen last krijg van mijn rug. Dat heb ik wel bij een ‘normale’ fiets namelijk en dat is niet prettig.

Vroeger fietste ik altijd op een soort mountainbike omdat ik dat heel stoer vond en mijn vriendinnetjes en vriendjes dat ook hadden. Het stond op een of andere manier enorm stoer en ik vond het ook stoer dat ik er een had, maar het fietste eigenlijk helemaal niet zo lekker. Maar vroeger wilde je gewoon eigenlijk stoer doen in plaats van luisteren naar je ouders die advies geven om een andere fiets uit te kiezen, haha. Ik was een jaar of 12/13 dus dat is anders dan dat je volwassen bent ­čÖé

Wat ik ook leuk vind voor op een omafiets is een rietenmand voorop zoals je op de bovenste foto kunt zien. Buiten dat ik het heel erg leuk vind staan (misschien ook nog met bloemetjes erop) is het ook erg handig om spullen mee te nemen als je boodschappen hebt gedaan of gewoon lekker gaat winkelen. Ik vind het ook veel leuker dan fietstassen. Fietstassen vind ik persoonlijk een beetje oudbollig.

Ga jij vaak op de fiets dingen doen?

Lees ook:
Bezuinigen op mijn maandelijkse vaste lasten, zo doe ik dat!
Tag: Car confessions
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Ergernissen in het verkeer

8 Reacties

 1. 13 februari 2019 / 13:49

  Deze is wel een hele mooie. Zou ook heel graag een nieuwe fiets hebben, maar ik fiets nog te weinig!

 2. 13 februari 2019 / 11:47

  Haha, super toevallig, maar een fiets staat ook zeer hoog op mijn wishlist. Er is tot twee keer toe een fiets van mij gestolen op het station, dus nu doe ik veel lopend, maar het begint me steeds meer tegen te staan;-)
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – My style | Check into spring 2019 with Noa noaMy Profile

 3. 12 februari 2019 / 23:55

  Met mooi weer fiets ik heel graag. Vorig jaar heb ik eindelijk een nieuwe fiets gekocht. En deze zit echt zo goed.

 4. 12 februari 2019 / 21:39

  Ik zou echt niet zonder mijn fiets kunnen ­čÖé Ik heb een knalrode fiets met een kratje voorop en ben daar z├│ blij mee. Een kratje (of mandje) is echt ideaal. Nooit meer gesjouw met spullen! Ik heb mijn fiets trouwens tweedehands via Marktplaats gekocht een paar jaar geleden. Zeker een aanrader om daar eens te kijken voor een fiets!
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Het huis uit gaan | 9x Wat mij daar leuk aan lijkt!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.