Ofra By the Fire mini lip set (4) review

ofra by the fire mini lip set

Dat Boozyshop een van mijn favoriete webwinkels is weet inmiddels bijna iedereen wel. Ik bestel er graag en probeer ook graag nieuwe producten uit. Omdat ik heel graag de Boozyshop mysterybag voor Black Friday wilde bemachtigen, bestelde ik een aantal producten om uit te proberen. Dit keer ook de Ofra By the Fire mini lip set. Ik ben dol op mini’s en setjes en deze is ook nog lekker winters qua verpakking. Echt een klein cadeautje dus. Op de achterkant staan ook sneeuwvlokjes en ‘By the Fire’ klinkt natuurlijk ook echt winters en precies iets voor de decembermaand. Kijk mee naar deze leuke Ofra lip set.

Ofra By the Fire mini lip set

ofra by the fire mini lip set pinterest
Verona – Mocha – Sanibel – Atlantic City
ofra by the fire mini lip set arm swatches

Ofra Cosmetics By The Fire Mini Lip Set is een set met 4 populaire tinten uit de Ofra Long Lasting Liquid Lisptick collectie. Deze lipsticks zijn in 1 keer dekkend en hebben geen last heeft van feathering. De intens gepigmenteerde kleuren geven je een nieuwe look, de formule is romig en zacht van structuur en hydrateert je lippen in combinatie met een long lasting effect. Bij deze liquid lipstick hoef je geen lipliner te gebruiken om de perfecte rand te krijgen.

In dit setje zitten 4 mini lipsticks met van links naar rechts (en de Engelse beschrijvingen):

  • Verona – Settle in for a long night in this mocha nude brown
  • Mocha – What would a latte be without a splash of this reddish mauve nude
  • Sanibel – Keep your lips rosy with this rose nude
  • Atlantic City – Stay fiery all winter in this cool-toned bright red

Ofra By the Fire is een mooie set met nude kleuren en een kleur die eruit springt met de naam Atlantic City. Nude kleuren vind ik de laatste tijd heel mooi omdat je ze goed kunt combineren met allerlei soorten ooglooks bijvoorbeeld. Rood is vrij heftig maar blijft wel een van mijn favoriete kleuren. Het staat zo chique, zeker met kerst. Dan heb ik hieronder de kleuren geswatched op mijn lippen.

Verona

ofra by the fire verona
ofra verona

De kleur vind ik wel heel erg mooi maar het maakt mijn gezicht wel een beetje flets van uitstraling vind ik. Brengt fijn aan en voelt ook heel goed aan op de lippen. Je voelt hem zo goed als niet zitten.

Mocha

ofra by the fire mocha
ofra by the fire mocha

Dit is ook een koele kleur maar is geen bruinachtige kleur maar een wat meer roze variant. Ook heel leuk! Vind deze mij persoonlijk beter staan dan de vorige. Droogt snel en je voelt ook deze niet echt zitten op de lippen.

Sanibel

ofra by the fire sanibel
ofra sanibel

Dit is meer een ‘my lips but better’ variant. Hij is iets donkerder dan de normale lipkleur van nature en maakt hem daarom goed draagbaar voor elke dag. Op de swatch op mijn arm lijkt hij heel waterig (en zo kwam hij ook uit de flacon), maar op mijn lippen is hij dat zeker niet. Brengt ook weer heel fijn en dun aan.

Atlantic City

ofra mini lip set
ofra mini lip set

Dit is wel echt de knaller van de Ofra By the Fire lip set. Deze is alleen wel wat anders dan de anderen kleuren. Hij is dikker van structuur en in het begin voel je hem heel erg zitten. Hij lijkt ook langzamer te drogen dan de anderen. Als hij eenmaal opgedroogd is zit hij als een huis en geeft hij in het begin iets af. Hij heeft een blikje drinken en een halve liter water met gemak overleefd.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind deze Ofra lip set zeker een heel leuk setje met 4 mini’s die ook in full-size verkrijgbaar zijn. Zelf kies ik dan graag voor zo’n setje zodat ik het kan uitproberen voor ik maar één full-size product heb. Ze blijven goed zitten, hebben een aangename subtiele smaak en geur en zijn goed draagbaar. Je voelt ze niet echt zitten op de lippen en dat is heel fijn.

De Ofra By the Fire mini lip set is verkrijgbaar voor €27,79 bij Boozyshop. 3 kleuren heb ik ook gelinkt in full-size als je dat fijner vindt.

Lees ook:
Ofra Venom liquid lipstick review
Nivea body soufflé cherry blossom & coconut
Catrice Luminice highlight & bronze glow palette

Geverifieerd door MonsterInsights