Last minute kerstshoppen via je mobiel + apps en cadeautips

last minute kerstshoppen via je mobiel

Laste minute kerstshoppen doen we allemaal wel denk ik. Het is nu de laatste periode voor kerst en over een paar weken is het zo ver. Het leek me leuk om een artikel te schrijven over kerstshoppen, gewoon omdat het al bijna zo ver is. Ik heb wat ideetjes verwerkt in het artikel waar ik je hopelijk mee kan inspireren, mocht je nog iets nodig hebben 🙂

Image by Ylanite Koppens from Pixabay

Last minute kerstshoppen apps en tips

Aangezien ik eigenlijk bijna nooit kind-gerelateerde artikelen schrijf vond ik het leuk om nu wel eens mee te nemen in de cadeautips van last minute kerstshoppen 🙂

Voor de kinderen

  • Je kunt je kind laten wennen aan een mobiel telefoonabonnement. Koop een tweedehands telefoon en kijk tussen de Sim Only abonnementen die beschikbaar zijn. Op die manier kan een kind alvast wennen aan een abonnement én zijn ze bereikbaar in noodgevallen. Sim Only internet van Simyo is bijvoorbeeld een goedkoop abonnement.
  • Bij veel winkels en drogisterijen die speelgoed verkopen zijn er vaak aanbiedingen nét voor de kerstdagen. Als je die winkels in de buurt hebt zou ik zeker last minute kerstshoppen.
  • Als je kind een sport wil gaan doen, geef bijvoorbeeld een paar sportlessen cadeau om te kijken of hij of zij het leuk vindt. Zo ja, sluit een abonnement af en zo nee, jammer.
  • Geef je kind/kinderen een zelfgemaakte tegoedbon met een dagje uit naar keuze die ze dan zelf kunnen kiezen. Dit gebeurt natuurlijk al vaak, maar geeft net iets meer het idee dat zij het echt mogen bepalen. Wederom leuk om herinneringen te maken samen.

Voor de volwassenen

  • Boek een weekendje weg. Op die manier heb je niet een fysiek cadeau, maar kun je wel mooie herinneringen maken.
  • Er zijn vele soorten cadeaukaarten; van een weekendje weg tot een dinerbon, tot fashion cheque en noem maar op. Op die manier kan degene aan wie je het cadeau geeft zelf een keuze maken.
  • Geuren en parfum blijft natuurlijk altijd wel en ook zijn die vaak in de aanbieding tijdens de feestdagen. Kies niet voor een losse geur maar gewoon een leuk pakket met een body lotion of douchegel erbij.
  • Iemand die het iets minder breed heeft kun je ook praktische cadeaus geven zoals wasmiddel bijvoorbeeld. Dat is vaak best prijzig en dan hoeft diegene dat zelf niet aan te schaffen.

Lees ook:
3 simpele ‘cadeaus’ voor elk moment
Computer ogen? Zó heb je daar geen last meer van
15X leuk cadeau voor mannen

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook