Pop-up store van SHEIN x de Duinroos in Amsterdam

pop-up store shein amsterdam

Er opent in mei 2024 een pop-up store van SHEIN in Amsterdam! Je kunt deze pop-up store SHEIN bezoeken van 3 t/m 6 mei 2024 aan de Looiersgracht 60 in Amsterdam.

Onverkochte kleding wordt ook nog eens geschonken aan het Leger des Heils, wat ik een erg goed doel vind.

Originele pop-up store SHEIN x De Duinroos in Amsterdam

SHEIN opent begin mei een fysieke pop-up store in hartje Amsterdam, met als doel klanten te inspireren en hen de mogelijkheid te bieden om de allernieuwste collecties ter plaatse te shoppen. De pop-up store SHEIN x De Duinroos staat helemaal in het teken van bloemen en is van 3 tot en met 6 mei te vinden op Looiersgracht 60 in Amsterdam. Waan je in een wereld vol tulpen in de 740m² pop-up store, een sprookjesachtige setting met de nieuwste lente- en zomercollecties van SHEIN. En dat is nog niet alles, je kunt ook je eigen tulpen kopen in de SHEIN x De Duinroos bloemenshop en een vleugje natuur aan je interieur toevoegen.

Een nieuwe winkelervaring

De SHEIN x De Duinroos pop-upwinkel verovert de Nederlandse hoofdstad met meer dan alleen een tijdelijke store; het biedt een inspirerende ervaring die zich onderscheidt van traditionele winkels in de winkelstraat. Geniet van een zomerse, bloemrijke sfeer waar iedereen welkom is om te shoppen. Er zijn de nieuwste collecties voor vrouwen, inclusief curvy collecties, mannen collecties, accessoires, en kinderkleding voor de leeftijd van 2 tot 14 jaar verkrijgbaar. Daarnaast is er een speciale make-up corner, een foto-experience booth waar je mooiste foto’s van jezelf kunt maken tussen een zee van tulpen, en een gezellige koffiecorner. Ook heeft de creatieve bloemenwinkel De Duinroos, waar Anna Nooshin mede-eigenaar van is, een speciale bloemenshop ingericht waar je de mooiste pioentulpen kunt kopen.

Donatie

Na afloop van de pop-up periode zal SHEIN alle onverkochte bloemen doneren aan het ziekenhuis; OLVG West in Amsterdam, en de onverkochte kleding wordt gedoneerd aan het Leger de Heils. Iedereen is welkom om de pop-up store SHEIN x De.Duinroos te bezoeken die slechts 4 dagen geopend is van 3 t/m 6 mei tussen 10:30 tot 19:30 uur op de Looiersgracht 60 in Amsterdam.

Geverifieerd door MonsterInsights