Diary 28 februari 2016 (Red bull, haren verven en Full House)

Diary 28 februari 2016 (Red bull, haren verven en Full House)

Afgelopen zaterdag had ik een rustige dag gepland en dat lukte. Ik kleurde mijn uitgroei, ging naar de winkel en de Action en keek Full house op Netflix. En waar ik geen foto’s van heb is van het onverwachte wijn drinken bij een kennis wat ook heel gezellig was!

diary 28febr

Velen beginnen met koffie en dat vind ik niet lekker. Ik vind het heerlijk om de dag te starten met een Red Bull die het liefste koud is. Daarna ging ik naar de Action. Niet omdat ik iets nodig had… en je ziet waarmee ik thuis ben gekomen. Beste buit šŸ˜‰

diary 28febr 2

De standaard oordopjes van Apple was ik zat en ging op zoek naar een goedkoop alternatief, maar wel met de belofte dat er veel bass in de muziek zou zitten. Deze oordopjes kostte rond de ā‚¬5,00 en ben er super blij mee! Ze geven prachtig geluid.
Ook ben ik van La Splash wat lip producten aan het testen en hier het resultaat.. hm. Vind ik niet zo fijn.

diary 28febr 4

Bij Action verkopen ze ook boekjes van ieder sterrenbeeld. Dat vind ik altijd erg interessant en daarom nam ik dit boekje mee voor maar Ć©Ć©n euro. Het stukje klopt ook precies, vooral het laatste! šŸ™‚ Ik ben trouwens sterrenbeeld Leeuw!
Deze trui vind ik zo leuk! Deze kocht ik bij Zeeman voor ongeveer ā‚¬10,00 wat ik een erg fijne prijs vind. Sowieso draag ik het liefste van dit soort truien de laatste tijd.

diary 28 febr 5

En tijd om m’n uitgroei bij te kleuren, dat was echt heel erg nodig zoals je ziet. Ik koop eigenlijk altijd deze kleur gewoon van Kruidvat merk. Prima te doen qua prijs en is gewoon fijn.

diary 28 febr 6

Ondertussen moet dat natuurlijk intrekken en lees ik wat blogs en lak ik m’n nagels in een nieuwe kleur. Dit keer is dat Haute Tub van Essie. Een mooie zwarte lak met paarse shimmer. Ik hou er van!

diary 28 febr 7

Ook liep ik nog even naar de supermarkt voor wat boodschappen. Niets bijzonders voor de rest, maar het was zulk mooi weer dat ik het wel leuk vond om daar wat foto’s van te maken. Kan niet wachten tot het zover is dat de temperatuur ook weer wat omhoog gaat.

full house diary 28 febr 8

Haha, dit ziet er heel vies uit, maar is kant en klare lasagne. Ik weet dat veel mensen dat smerig vinden maar ik heb er totaal geen moeite mee. Kant en klare maaltijden eet ik zelfs regelmatig. Ondertussen keek ik Full House op Netflix. Vroeger keek ik het al en nu zijn alle castleden zoveel jaren later weer in de serie. Eigenlijk het het zelfs Fuller House.

Hierna ging ik nog wijn drinken bij een kennis / vriend en daar waren nog twee jongens. Veel slap geouwehoer, drank en muziek verder ging ik ongeveer om 5:00 vanmorgen pas slapen šŸ˜‰ Het was super gezellig! Nu nog Divorce afkijken en dan lekker slapen.

Lees ook:

Netflix nieuwkomers december 2016.
Netflix nieuwkomers November 2016.
DIY Cactus met lampjes van Action

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook