Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger review

etos botanical boost orange blossom & ginger

Als ik ergens van houd in deze tijd van het jaar, dan zijn het wel geuren die lekker kruidig zijn. Precies dat kun je vinden in de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger limited edition. Precies op het goede moment kwam deze collectie binnen en ik kon ook niet wachten om het te testen! Was zo enorm benieuwd naar de geur dat ik het direct uitpakte, de geurstokjes neerzette op de vensterbank en ging douchen met de spullen. Ik had al een aantal lovende reviews gelezen, dus ik was erg benieuwd of dit allemaal klopte. Is dit echt zo’n lekkere lijn die zijn geld waard is? Ik testte de body soufflé, shower foam, hand cream en geurstokjes. Voor zover je geurstokjes kunt testen ;)

Lees ook: Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot

De limited edition Etos Botanical Boost Orange blossom & Ginger-lijn is wederom ontwikkeld in samenwerking met de Hortus Botanicus en bestaat uit 4 musthave producten: een fijne shower foam, een verzorgende body soufflé, friszoete scented sticks en een heerlijke handcrème. Speciaal voor de feestdagen is er ook een prachtige geschenkverpakking met daarin de shower foam en een body soufflé. Ideaal om jouw dierbare cadeau te geven. De luxe verwenproducten zijn niet alleen een lust voor het oog, ze doen ook precies wat ze beloven. En dat alles met de vertrouwde en aantrekkelijke prijs die je van Etos gewend bent.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger review

Speciaal voor de wintermaanden breidt Etos tijdelijk haar succesvolle Botanical Boost wellness concept uit met een limited edition lijn: Etos Botanical Boost Orange blossom & Ginger. Een verkwikkende én ontspannende wellness boost voor ieder moment van de dag. Bye bye winterblues!

Op bovenstaande foto zie je de Botanical Boost producten die ik heb ontvangen allemaal, behalve de geurstokjes. Daar heb ik uiteraard wel een foto van gemaakt, maar die komt later voorbij in het artikel. Je ziet ook wat Etos zelf over deze heerlijke lijn zegt. Ik ben het dar dan ook dubbel en dwars mee eens! Bij gebruik en testen was ik echt blij verrast met de heerlijke geur en de werking van de producten.

Body soufflé – €4,99

etos botanical boost orange blossom & ginger body souffle

Volromige, intensief voedende body crème voor een heerlijk zachte huid. Voedt intens, maar versmelt direct met de huid.

Dit moet je zien als een heerlijke, rijke body lotion of body butter die je op je huid smeert na het douchen. Ik doe het tenminste alleen na het douchen :) Hij is rijk, smeert fijn uit en trekt ook wel snel in de huid. Zelf pakte ik een beetje te enthousiast een aantal vingers met product, wat teveel was. Daarom trok het wat minder snel in. Het maakt mijn huid echt zacht en heb ook echt het gevoel dat het mijn huid voedt. De geur blijft best lang hangen. Dat vind ik fijn!

Hand cream – €3,49

etos botanical boost orange blossom & ginger hand cream

Verzorgende handcrème voor zachte en verzorgde handen. Trekt snel in.

Een handcrème is nu wel onmisbaar voor mij (heb er dan ook meer dan genoeg) en was benieuwd of deze ook goed werkte en lekker lang bleef hangen. Dat doet het! Hij trekt inderdaad snel in, maakt mijn handen ook lekker zacht en ze voelen verzorgd aan. De geur blijft ook lekker lang hangen en dat vind ik een pluspunt. Het is echt een heerlijke lekkere kruidige geur, waar je dan wel van moet houden. Het is best overheersend, dit Botanical Boost product.

Shower foam – €4,99

etos botanical boost orange blossom ginger shower foam

Luxe, rijk schuimende douche foam voor een luchtige, weldadige reiniging

Een douche foam is niet echt iets wat ik vaak gebruik, maar deze wilde ik wel enorm graag testen. Een douche foam heb ik uiteraard wel eens gebruikt en is fijn spul. Het is een stevige douche foam die zuinig is in gebruik. Ik drukte natuurlijk weer te lang waardoor er veel product uit kwam. Je hebt echt maar een klein beetje nodig, omdat het foam uitzet. Dit is eigenlijk net zoals schuim voor je haar, om even de vergelijking te maken :) Omdat je maar een klein beetje nodig hebt is het dus zuinig in gebruik. Wat mij opviel is dat de geur best lang blijven hangen en dat vind ik fijn aan een douchegel en foam. Het maakt mij huid ook zacht en voelt verzorgend.

Geurstokjes – €7,99

etos botanical boost orange blossom ginger geurstokjes

Geurstokjes met een zachte, friszoete geur. Draai het dopje van het flesje, bevestig de ring op het flesje en stop de stokjes in het flesje. Keer de stokjes om, om er nogmaals van te genieten.

Over deze geurstokjes had ik nog niet gelezen, dus ik was heel blij verrast dat ik deze ook mocht ontvangen. Ze staan op dit moment bij mij op de vensterbank, achter mij op de plek waar ik aan tafel zit te bloggen. De geur is wederom heerlijk, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik de geur niet zo ver dan vanaf ruik. Het is dus niet een geur die zich echt door je woonkamer verspreidt en dat vind ik wel jammer. Misschien persoonlijke smaak, maar ik hou van een duidelijke aanwezige geur. Neemt niet weg dat de geur dus wel erg lekker en winters is :)

Het ligt vanaf 7 november al in de Etos winkels. Omdat het een limited edition is betekent dat op = op! Dus ik zou snel nog even kijken als je hier iets van wilt scoren :)

Lees ook:
Etos Botanical Boost Rosemary & Fig
Treaclemoon One Ginger Morning limited edition
Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao

Hebben jullie iets uit de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger lijn?
Geverifieerd door MonsterInsights