Narciso Rodriguez Ambree eau de parfum review

narciso rodriguez ambree eau de parfum

Al even heb ik Narciso Rodriguez Ambree eau de parfum in huis en getest en nu is het tijd om hierover te schrijven. Want Narciso Rodriguez is een van mijn favoriete parfum merken en heb er een van die sowieso een van mijn favoriete geuren is die ik heb.

Narciso Rodriguez Ambree eau de parfum

NARCISO AMBREE EAU DE PARFUM is een heldere geur die de intense warmte van een door de zon gekuste huid onthult.
Het kenmerkende muskushart van Narciso wordt omgeven door een akkoord van frangipani, ylang-ylang, amber en cederhout voor een magnetische geur. De nieuwe NARCISO AMBREE EAU DE PARFUM onthult de sensualiteit van een stralende en zelfverzekerde vrouw. Spray de NARCISO EAU DE PARFUM AMBREE royaal op je huid, en dan vooral op je kleding en de punten waar je je hartslag voelt.

Narciso Rodriguez is een van mijn favoriete merken en daarom wist ik dat ik dit parfum wilde hebben. De flesjes zijn allemaal hetzelfde dus daarin niet echt bijzonder, maar de geurnoten spraken me erg aan. En ik weet dat een geur van Narciso vaak lang blijft hangen. Nu hoeft dat dan niet perse bij elke geur van dat merk te zijn maar ik hoopte dat het bij dit parfum ook zo zijn in ieder geval.

Geurfamilie: Houtachtig oriëntaals.
Topnoten: Ylang-ylang, Frangipanibloemen.
Hartnoten: Muskus, amber.
Basisnoten: Cederhout.

Als ik het Narciso Rodriguez Ambree eau de parfum op spuit dan ruik ik een soort van licht, poederachtige geur. Dat is wat ik ervaar. Hij is totaal niet aanwezig maar wel lekker ‘soft’. Na het lezen van de omschrijving had ik gehoopt dat hij toch wel wat meer aanwezig zou zijn eerlijk gezegd. Hoeveel je ook op spuit (er wordt immers aangegeven dat je hem royaal op je huid kan spuiten), ik vind dat hij wat soft blijft en niet echt tot uiting komt. Kan het niet echt anders omschrijven. Als ik kijk op fragrantica zie ik ook dat het sillage middelmatig is.

Conclusie over het parfum

Ik begrijp dat iedereen andere wens heeft qua parfum. Of het wel of niet aanwezig moet zijn, dat de geur uitgesproken sterk moet zijn of gewoon soft zoals deze. Hij is zeker lekker en ik draag hem ook weleens, maar eigenlijk verkies ik toch altijd YSL Manifesto, Mon Guerlain of Dolce & Gabbana The One erboven in deze tijd van het jaar omdat die meer aanwezig zijn.

Als je van een lekker zomers en zonnig parfum houdt die minder op de voorgrond is dan is het zeker weten een aanrader. Narciso Rodgriguez Ambree is o.a. te koop bij ICI Paris, Douglas en de Bijenkorf.

Kennen jullie het merk Narciso Rodriguez al?

Lees ook:
Kenzo Jungle eau de parfum review
5 zomergeuren voor dames die je moet scoren
Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – the master perfumer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *