Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Kenzo Jungle eau de parfum review

kenzo jungle eau de parfum

Kenzo Jungle eau de parfum was er een die niet direct op mijn wishlist stond, maar waar ik later pas achter ben gekomen. Het is een kruidige en oriëntaalse geur en dat viel bij mij wel in mijn straatje. Ik las lovende reviews en het Kenzo parfum is ook goed betaalbaar. Er kon bijna niets mis gaan en ik bestelde, geheel op gevoel, dit Kenzo Jungle eau de parfum.

Kenzo Jungle eau de parfum

kenzo jungle eau parfum
kenzo jungle eau parfum

Kenzo nodigt u uit op een kleurrijke reis naar het hart van de weelderige natuur. Voor Kenzo, is de leeuw niet de koning van de jungle, maar de olifant, die met vreugde over de flacon heen gaat. Kenzo Jungle is een pittig oosterse geur vol karakter! Kardemom specerijen en een gourmand hart van ylang – ylang , zoethout en gardenia over een royale basis van patchouli. Een sensuele en zeer onderscheidende trail.

De flacon van dit Kenzo parfum is echt prachtig. Een mooie rechthoekige flacon met op de dop een goudkleurige olifant. Past precies bij de naam dat het parfum draagt natuurlijk. Op het moment dat ik de omschrijving las was ik eigenlijk ook direct om, het sprak me enorm aan. En dan de goede reviews erbij en 1 en 1 is 2 laten we maar zeggen. Je zal begrijpen dat ik enorm uitkeek naar de komst van het parfum, haha!

Kleurrijke top noten: kardemom, komijn, mandarijn
Gourmand hart noten: ylang – ylang, zoethout, gardenia
Intense basis noten: amber akkoord, vanille, patchouli

Mijn mening over het Kenzo parfum

Voor mij was deze geur een enorme tegenvaller. Het is natuurlijk altijd gissen als je een geur op de gok besteld en bij deze had ik, helaas voor mij, niet goed gegokt. Sterker nog; ik werd misselijk van de geur en dat is iets wat ik nooit heb. Direct was dus eigenlijk duidelijk dat het Kenzo Jungle eau de parfum niets voor mij was. Omdat ik altijd vrij riant opspuit besloot ik het nog een kans te geven en maar 1 enkele spuit in mijn hals te doen. Een stuk minder intens, maar alsnog werd ik misselijk. Ik weet niet precies door welke combinatie dit komt, want over het algemeen zijn de geurnoten juist in mijn straatje.

Ik vind het een heel moeilijk te omschrijven geur, heel apart en een die je eigenlijk nooit tegenkomt. Een hele unieke dus! Voor mij helaas geen match, maar aan de reviews te lezen zijn er veel wel fan dus gelukkig heeft hij al een nieuwe eigenaar ­čÖé

Kenzo Jungle eau de parfum is o.a. te koop bij bol.com en Douglas.

Lees ook:
Dingen die je blij maken, zeker nu je thuis blijft
Eau de Cologne Floral collection Rose
Kneipp Goodbye Stress met watermunt en rozemarijn review

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 22 juni 2020 / 08:21

    Wat jammer dat de geur tegenviel, ik ben er wel erg benieuwd naar nu. Als ik zo naar de geurnoten kijk, lijkt het mij inderdaad wel een behoorlijk volle en bedwelmende geur. Soms vind ik dat heel lekker, maar inderdaad, het kan ook ’too much’ zijn. De flacon is trouwens prachtig.
    Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Kneipp Goodbye stress (Met een verrassend verkwikkende geur!)My Profile

  2. 18 juni 2020 / 10:37

    Wat jammer dat hij je misselijk maakt! De flacon is wel erg leuk. ­čÖé