Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – the master perfumer

door Mariska

Bij het #goseebeauty event van bijna twee weken geleden ontving ik in de goodiebag ook de Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine. Een eau de toilette met een frisse geur die wat mij betreft heerlijk is voor lente en zomer uit The Master Perfumer lijn. Het doet me gelijk denken aan zon en warm weer. Tijd natuurlijk om een review te schrijven over dit geurtje, want de geurnoten die erin zitten spreken mij enorm aan.

Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine

kruidvat eau de toilette happy tangerine

The Master Parfumer is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces vooraf gegaan. De parfumeur blijft het parfum gedurende dit proces evalueren, verfijnen en bewerken totdat er een perfecte harmonie van noten en akkoorden is ontstaan. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd.

Kijk nou wat een plaatje dit flesje is van de Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine. Het is een klein en redelijk dun flesje die me doet denken aan een geur die onlangs is uitgekomen van Lancôme. Nu ik op de foto kijk zie ik dat de sticker op het flesje scheef zit, niet zo netjes.

Dit eau de toilette van Kruidvat dat de naam The Master Perfumer draagt als range, bevat verschillende geuren. Deze Happy Tangerine eau de toilette is een sprankelende mix van mandarijn, jasmijn en musk. Jasmijn en musk vind ik altijd heerlijk en mandarijn maakt het net even wat frisser. Echt typisch een geur die ik zelf ook zou kiezen voor de komende lente en zomer.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

kruidvat the master perfumer happy tangerine

De geur van The Master Perfumer, nummer 21 met de naam Happy Tangerine, vind ik heerlijk. De geur doet mij direct denken aan een heerlijke, warme zomerdag met een klein briesje. Het ruikt gewoon naar zon en zomer. In dit deel van het jaar zal ik hem daarom niet zo snel dragen. Je blijft hem enige tijd ruiken maar vervaagd wel na een paar uur en ik raad aan om hem dan even bij te spuiten.

De geuren zijn los verkrijgbaar en in setjes. Ook zijn er geuren voor de mannen onder ons verkrijgbaar van The Master Perfumer.

Verkrijgbaar bij Kruidvat voor €8,49 en daarvoor krijg je 50ml.

Lees ook:
Michael Kors Wonderlust eau fresh
Kruidvat lash booster een Intensief verzorgend wimperserum
Eau de Cologne Floral collection Rose

Gerelateerde artikelen

9 reacties

Maaike 3 december 2019 - 23:20

Ik ben erg benieuwd naar de geur 🙂

Reageer
Suzanne 2 december 2019 - 13:39

Ik vind dit soort parfums van de Kruidvat vaak heel lekker!

Reageer
Mariska 3 december 2019 - 11:51

Heb ze vanmorgen allemaal geroken en ze zijn echt lekker inderdaad 🙂

Reageer
Rachel Kromdijk 2 december 2019 - 13:25

ahw klinkt erg goed, en wat heb je een mooie foto’s gemaakt zeg! een leuk prijsje ook.

Reageer
Romy 1 december 2019 - 10:03

Je maakt me heel nieuwsgierig naar deze geur. Sowieso vind ik de luchtjes van Kruidvat heel fijn, maar deze geur kende ik nog niet. Ik ben benieuwd! De omschrijving van de geur spreekt me in ieder geval al aan.

Reageer
Mariska 3 december 2019 - 11:51

Zeker even ruiken zou ik deze! Zag hem vanmorgen in de winkel staan en heb de anderen ook even geroken. Die zijn ook er lekker 🙂

Reageer
Deb 30 november 2019 - 22:17

Klinkt als een hele fijne geur voor een zacht prijsje. Ik ben dol op lichte geuren met citrus (en draag die ook het hele jaar door) dus denk dat deze zeker iets voor mij zal zijn.

Reageer
Mariska 3 december 2019 - 11:52

Ja deze is niet zo aanwezig als bijvoorbeeld een Aliën van Mugler, gewoon lekker subtiel.

Reageer
Tessa 30 november 2019 - 15:28

deze lijkt mij erg fijn

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.