Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – the master perfumer

kruidvat eau de toilette happy tangerine

Bij het #goseebeauty event van bijna twee weken geleden ontving ik in de goodiebag ook de Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine. Een eau de toilette met een frisse geur die wat mij betreft heerlijk is voor lente en zomer uit The Master Perfumer lijn. Het doet me gelijk denken aan zon en warm weer. Tijd natuurlijk om een review te schrijven over dit geurtje, want de geurnoten die erin zitten spreken mij enorm aan.

Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine

kruidvat eau de toilette happy tangerine

The Master Parfumer is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces vooraf gegaan. De parfumeur blijft het parfum gedurende dit proces evalueren, verfijnen en bewerken totdat er een perfecte harmonie van noten en akkoorden is ontstaan. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd.

Kijk nou wat een plaatje dit flesje is van de Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine. Het is een klein en redelijk dun flesje die me doet denken aan een geur die onlangs is uitgekomen van Lancôme. Nu ik op de foto kijk zie ik dat de sticker op het flesje scheef zit, niet zo netjes.

Dit eau de toilette van Kruidvat dat de naam The Master Perfumer draagt als range, bevat verschillende geuren. Deze Happy Tangerine eau de toilette is een sprankelende mix van mandarijn, jasmijn en musk. Jasmijn en musk vind ik altijd heerlijk en mandarijn maakt het net even wat frisser. Echt typisch een geur die ik zelf ook zou kiezen voor de komende lente en zomer.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

kruidvat the master perfumer happy tangerine

De geur van The Master Perfumer, nummer 21 met de naam Happy Tangerine, vind ik heerlijk. De geur doet mij direct denken aan een heerlijke, warme zomerdag met een klein briesje. Het ruikt gewoon naar zon en zomer. In dit deel van het jaar zal ik hem daarom niet zo snel dragen. Je blijft hem enige tijd ruiken maar vervaagd wel na een paar uur en ik raad aan om hem dan even bij te spuiten.

De geuren zijn los verkrijgbaar en in setjes. Ook zijn er geuren voor de mannen onder ons verkrijgbaar van The Master Perfumer.

Verkrijgbaar bij Kruidvat voor €8,49 en daarvoor krijg je 50ml.

Lees ook:
Michael Kors Wonderlust eau fresh
Kruidvat lash booster een Intensief verzorgend wimperserum
Eau de Cologne Floral collection Rose

Geverifieerd door MonsterInsights