Je dromen waarmaken

by Mariska

Afgelopen weekend was ik weer op de camping en die plaats doet iets met je. Niet alleen de rust maar gewoon alles daar. Afijn, dit gaat over je dromen waarmaken. Zelf ben ik groot fan van je dromen waarmaken en deze achterna gaan, ongeacht wat een ander daarvan denkt. Maar wat voor droom wil ik waarmaken dan? Daar ga ik wat over vertellen en het heeft te maken met verhuizen naar een ander deel van het land.

Je dromen waarmaken

Al jaren vertel ik iedereen (inclusief mezelf) dat het zo belangrijk is om te doen wat je zelf leuk vindt. Dus ook je dromen achterna gaan. In de afgelopen jaren heb ik er al een aantal waargemaakt, waaronder van mijn blog mijn bedrijf maken en minder werken voor een baas. Dat is gelukt. Maar wat wil ik nu precies gaan doen dan? Want de titel beschrijft alsof ik een droom waar wil gaan maken.

Een supergrote droom wil ik het niet noemen, maar een aantal mensen weten dat ik al vaker heb geroepen dat ik in het oosten van het land zou willen wonen. Niet om de vette tentfeesten en de boerenmuziek van Normaal (nouja misschien een beetje haha), maar omdat het dichter bij de Duitse grens is, de omgeving daar en de mensen. Daar ben ik nooit mee verdergegaan omdat mijn vader ziek was en ik niet zo ver weg wilde wonen voor als er wat gebeurde. Nou ja, ver weg, een aantal uur daar vandaan.

Duitsland trekt mij al een tijdje. Ik kom er regelmatig voor concerten, zit daar nu op een camping en het winkelen vind ik daar ook altijd heel fijn. Veel dingen zijn daar goedkoper dan in Nederland, een mooiere omgeving en er is gewoon veel meer keuze in dingen. Natuurlijk speelt het ook wel mee dat The Kelly Family daar heel bekend is en dat dan dichterbij zal zijn. Dat zou een leugen zijn als ik zou vertellen dat het niet zo was :) Je dromen waarmaken vind ik zo belangrijk!

En hoe nu verder dan?

Afgelopen weekend was ik dus op de camping en heb ik eens nagedacht. Ineens heb ik de stap genomen om mij in te schrijven op een aantal woningsites en heb ik gereageerd op wat woningen die door loting worden weggegeven. Het moet heel erg gek lopen wil het direct wat worden en ik ga er ook eerlijk gezegd niet vanuit. Op dit moment zit ik in Edam nog prima, maar ik ben dus nu wel serieus aan het kijken en reageren.

In de regio daar wonen al bekende van mij en ik ben ervan overtuigd dat ik ook ander werk kan vinden. Als je wilt werken is er altijd werk, zo denk ik maar en daar sta ik ook volledig achter. Ik vind het wel mega spannend en heb wel een idee van wat voor woning ik graag zou willen, maar daar moet je dus maar net mazzel mee hebben met een loting. Het kan een paar jaar duren maar ook een paar weken.

Dus, nu weet iedereen het dat ik me weer eens ergens mee bezighoud op dit moment en ik weer iets in het vooruitzicht heb. Heel spannend maar heb er wel super veel zin in om daar naartoe te gaan als het zo ver is :)

Welke droom wil jij najagen?

Lees ook:
Diamond painting, mijn nieuwe hobby!
Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review
Leuke dingen om te doen in de winter

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?