5 zomergeuren voor dames die je moet scoren

zomergeuren voor dames

Yes, het is mooi weer en het loopt van de lente weer over in de zomer over een paar maanden. Tijd om eens wat zomergeuren voor dames op een rij te zetten. Ik laat er 5 aan je zien waarvan er 4 heel erg betaalbaar zijn en een die wel wat minder goedkoop is maar wel mijn favoriet van allemaal! Kijk mee naar welke zomergeuren voor de dames je moet scoren.

5 zomergeuren voor dames

zomergeuren voor dames pinterest

Dit zijn de zomergeuren die ik heb uitgekozen voor dit artikel, speciaal voor de dames onder ons. Alle 5 heb ik ze gelukkig in bezit en stonden te wachten tot het weer mooi weer zou worden. Zelf ben ik dol op parfum en heb dan ook best wat.

Primark Soft Rose eau de parfum

zomergeuren voor dames soft rose eau de parfum primark

Deze geur van Primark in de geur Soft Rose kocht ik vorig jaar zomer. Ik wilde een beetje een ’to go’ geurtje voor in mijn tas hebben die niet te duur was en wel lekker rook. Je ruikt wel een heel soft rozengeurtje en blijft verrassend lang hangen. Op internet lees ik dat hij op een geurtje van Chloé lijkt maar dit kan ik niet vergelijken. Voor deze heb ik €5 betaald.

Burberry Body Tender

zomergeuren voor dames burberry body tender

Een frisse top van citroen, appel, perzik en absinth-alsem leidt tot een hart met noten van: jasmijn, sandelhout, thee en rozen. De basis sluit af met: amber, muskus en vanille noten. Een geur die ik pas vorig jaar heb leren kennen en zeker behoort tot de zomergeuren voor dames die je geroken moet hebben. Tip: makkelijk verkrijgbaar bij bol.com, maar ook vaak in de aanbieding bij bijvoorbeeld Kruidvat.

Yves Rocher Comme une Evidence eau de parfum

yves rocher comme une evidence eau de parfum - zomergeuren voor dames

Een van de heerlijke zomergeuren voor dames is wel deze Comme une Evidecene van Yves Rocher . Hij is heerlijk lekker fris en bloemig en past perfect bij zonnig weer. Het is een eau de parfum en blijft bij mij echt super lang ruiken ook. Nu in de aanbieding voor €22,90 en dan heb je er 50ml voor. Wat mij betreft echt een hele grote aanrader.

Topnoot: rabarber
Middennoot: roos, wilde lelietjes-van-dalen
Basisnoot: patchoeli, mos, muskus

Primark PS… Blush eau de parfum

ps blush eau de parfum zomergeuren voor dames

Blush eau de parfum van PS, van Primark, is ook zo lekker. Deze kwam ik wat recenter tegen en kostte ook maar €5. De naam blush zegt het al een beetje vind ik. Hij is fris, wat bloemig maar er is zeker ook een poederige tint aan dit parfum. De geurnoten kan ik ook hier niet van vinden, maar dat deze in de lijst hoort van zomergeuren voor de dames is wel zeker. Als je hem tegenkomt ruik dan even :)

Dolce & Gabbana the one eau de parfum

zomergeuren voor dames dolce & gabbana the one eau de parfum

Dolce & Gabbana the one is een van mijn favoriete geuren voor de zomer. Hij is fris en ook wel een tikkeltje zoet. Als ik deze geur draag krijg ik ook heel vaak complimenten. Eigenlijk zou je hem elk jaargetij kunnen dragen maar voor de zonnige dagen vind ik hem het lekkerste.

Topnoten: Lychees, Mandarijn, Perzik en Bergamot
Hartnoten: Lelie, Pruim, Jasmijn en Lelietje-van-dalen
Basisnoten: Amber, Muskus, Vanille en Vetiver.

Dit zijn mijn favoriete geuren voor dames in de zomer en nu ben ik benieuwd wat jouw favoriete geur is voor de zomer! Let me know :)

Lees ook:
Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – the master perfumer
Lady Speed stick deodorant
L’oréal Bambi Eye mascara