5 zomergeuren voor dames die je moet scoren

door Mariska

Yes, het is mooi weer en het loopt van de lente weer over in de zomer over een paar maanden. Tijd om eens wat zomergeuren voor dames op een rij te zetten. Ik laat er 5 aan je zien waarvan er 4 heel erg betaalbaar zijn en een die wel wat minder goedkoop is maar wel mijn favoriet van allemaal! Kijk mee naar welke zomergeuren voor de dames je moet scoren.

5 zomergeuren voor dames

Dit zijn de zomergeuren die ik heb uitgekozen voor dit artikel, speciaal voor de dames onder ons. Alle 5 heb ik ze gelukkig in bezit en stonden te wachten tot het weer mooi weer zou worden. Zelf ben ik dol op parfum en heb dan ook best wat.

Primark Soft Rose eau de parfum

Deze geur van Primark in de geur Soft Rose kocht ik vorig jaar zomer. Ik wilde een beetje een ’to go’ geurtje voor in mijn tas hebben die niet te duur was en wel lekker rook. Je ruikt wel een heel soft rozengeurtje en blijft verrassend lang hangen. Op internet lees ik dat hij op een geurtje van Chloé lijkt maar dit kan ik niet vergelijken. Voor deze heb ik €5 betaald.

Burberry Body Tender

Een frisse top van citroen, appel, perzik en absinth-alsem leidt tot een hart met noten van: jasmijn, sandelhout, thee en rozen. De basis sluit af met: amber, muskus en vanille noten. Een geur die ik pas vorig jaar heb leren kennen en zeker behoort tot de zomergeuren voor dames die je geroken moet hebben. Tip: makkelijk verkrijgbaar bij bol.com, maar ook vaak in de aanbieding bij bijvoorbeeld Kruidvat.

Yves Rocher Comme une Evidence eau de parfum

yves rocher comme une evidence eau de parfum - zomergeuren voor dames

Een van de heerlijke zomergeuren voor dames is wel deze Comme une Evidecene van Yves Rocher. Hij is heerlijk lekker fris en bloemig en past perfect bij zonnig weer. Het is een eau de parfum en blijft bij mij echt super lang ruiken ook. Nu in de aanbieding voor €22,90 en dan heb je er 50ml voor. Wat mij betreft echt een hele grote aanrader.

Topnoot: rabarber
Middennoot: roos, wilde lelietjes-van-dalen
Basisnoot: patchoeli, mos, muskus

Primark PS… Blush eau de parfum

ps blush eau de parfum zomergeuren voor dames

Blush eau de parfum van PS, van Primark, is ook zo lekker. Deze kwam ik wat recenter tegen en kostte ook maar €5. De naam blush zegt het al een beetje vind ik. Hij is fris, wat bloemig maar er is zeker ook een poederige tint aan dit parfum. De geurnoten kan ik ook hier niet van vinden, maar dat deze in de lijst hoort van zomergeuren voor de dames is wel zeker. Als je hem tegenkomt ruik dan even 🙂

Dolce & Gabbana the one eau de parfum

zomergeuren voor dames dolce & gabbana the one eau de parfum

Dolce & Gabbana the one is een van mijn favoriete geuren voor de zomer. Hij is fris en ook wel een tikkeltje zoet. Als ik deze geur draag krijg ik ook heel vaak complimenten. Eigenlijk zou je hem elk jaargetij kunnen dragen maar voor de zonnige dagen vind ik hem het lekkerste.

Topnoten: Lychees, Mandarijn, Perzik en Bergamot
Hartnoten: Lelie, Pruim, Jasmijn en Lelietje-van-dalen
Basisnoten: Amber, Muskus, Vanille en Vetiver.

Dit zijn mijn favoriete geuren voor dames in de zomer en nu ben ik benieuwd wat jouw favoriete geur is voor de zomer! Let me know 🙂

Lees ook:
Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – the master perfumer
Lady Speed stick deodorant
L’oréal Bambi Eye mascara

Gerelateerde artikelen

9 reacties

Suzanne 20 april 2020 - 17:05

Wat een mooie geuren! Ik gebruik zelf in de zomer graag de parfums van Jill Sander, maar probeer zo nu en dan ook eens af te wisselen met andere parfums. Wel draag ik het liefst echte zomerparfums, zonder parfum.

Reageer
Deb 14 april 2020 - 10:15

Fijn overzicht! Ik ben benieuwd geworden naar Blush van Primark. Wist niet dat ze ook geuren verkochten (wat verkopen ze daar niet ?). Als ie weer open is ga ik zeker even snuffelen.

Reageer
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 13 april 2020 - 20:50

Oeeh! Deze geuren klinken zo fijn!

Zelf koop ik niet zo vaak parfum, vind het meestal best duur en dan steek ik het soms liever in andere dingen.. De parfum van zwitsal is trouwens ook zo onwijs lekker!

Liefs
X

Reageer
Giovanna Jansen 10 april 2020 - 13:25

Ze lijken mij allemaal lekker, maar van de Comme une Evidecene van Yves Rocher weet ik het zeker, die ik heb ik wel eens gehad, en die ís echt heel lekker.

Reageer
Tessa 9 april 2020 - 18:35

Ze klinken echt heerlijk. Il had vorig jaar een parfum bij de Primark gekocht. Rook echt heerlijk in het begin maar na 2 maanden begon die echt enorm te stinken. Erg jammer was dat

Reageer
Rachel Kromdijk 9 april 2020 - 14:24

Wat leuk dat je zo met de prijs categorie ook hebt gespeeld! Ze klinken enorm goed..

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.