Guerlain Mon Guerlain eau de parfum review

Guerlain Mon Guerlain eau de parfum review

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Een van de lekkerste geuren die ik ooit heb geroken de afgelopen tijd, namelijk Guerlain Mon Guerlain. Besteld op de gok na het lezen van de geurnoten en de omschrijving. Ook op Instagram werd ik op deze geur geattendeerd toen ik wat van mijn favoriete geuren omschreef. En bij het opspuiten was ik direct verliefd. Wat heerlijk! In dit artikel geef ik mijn mening en vertel ik wat meer over dit Mon Guerlain eau de parfum.

Lees ook: Pepe Jeans Celebrate eau de parfum

?wi=270660&ws= | DoorMariska

Guerlain Mon Guerlain eau de parfum

Mon Guerlain, de nieuwe geur van het huis Guerlain, is een eerbetoon aan de hedendaagse vrouw. Een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid geïnspireerd door Angelina Jolie.

De fris oriëntaalse geur, bevat uitzonderlijke grondstoffen: Carla Lavender uit de Provence, Sambac Jasmijn uit India, Album Sandelhout uit Australië en Vanille Tahitensis uit Papoea-Nieuw-Guinea. Het drukt de essentie van een geschiedenis vol ervaringen, gevoed door succes, expertise en vrijgevigheid uit met dezelfde passie sinds 1828.

De ‘Quadrilobé, flacon, gecreëerd in 1908, is één van de iconische flacons van Guerlain. Gestroomlijnd grafisch en ingetogen, geïnspireerd door een flacon van een alchemist. De vorm van de dop geeft het de naam ‘Quadrilobé’, het klavertje vier. Deze iconische flacon belichaamt een veelzijdige vorm van vrouwelijkheid: sterk, vrij en sensueel in één. Het is een juweel van een flacon dat de vrouw van vandaag begeleidt in elke rol in haar leven.

Alleen de omschrijving trok mij al enorm en natuurlijk ook het flesje van Guerlain Mon Guerlain. Het flesje ziet er chique uit met de gouden details. Het flesje heb ik zelf in de 30ml variant gekocht, voor de zekerheid. Straks vond ik de geur niet lekker en had ik gelijk een duurdere grote fles gehad. Op het flesje staat onderop nog ‘Guerlain‘ gegraveerd.

De geurnoten van het Mon Guerlain eau de parfum

Topnoten: Paradisone, Sambac Jasmijn en Coumarin
Hartnoten: Bergamot en Carla Lavendel
Basisnoten: Iris, Vanille Tahitensis en Australisch Sandelhout

Wat mij altijd trekt in geuren is vooral sandelhout. Als ik kijk tussen mijn andere parfum flacons dan is die geurnoot eigenlijk altijd wel aanwezig. Deze geur valt ook onder de groep ‘oriëntaals’ en dat is precies wat ik lekker vind. Deze past er dus precies tussen en vandaar dat ik dacht dat ik deze ook wel erg lekker zou gaan vinden. Inmiddels heb ik hem al vaak gedragen en behoort hij tot mijn favoriete geuren. Ik krijg er ook veel complimenten over als ik hem draag 🙂

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Als ik Guerlain Mon Guerlain ruik op mijn huid dan ruik ik een zoetige geur die ook lekker kruidig is. De geur blijft ook lekker lang hangen en je ruikt hem dus goed genoeg. Het is een eau de parfum dus intenser dan een eau de toilette. Zelf spuit ik ook een beetje op mijn kleding in plaats van alleen op mijn huid. Dan lijkt hij nét wat beter te blijven ruiken gedurende de dag.

Als je van oriëntaalse geuren houdt dan raad ik het Mon Guerlain eau de parfum zeker aan. Je zult er geen spijt van krijgen. Verkrijgbaar in 30ml, 50ml en 100ml bij o.a. Douglas, ICI Paris en de Bijenkorf.

Lees ook:
Lady Speed Stick deodorant review
Chanel Coco eau de parfum review

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.