NAK colour masque Red Rouge coloured conditioner review & foto’s

NAK colour masque Red Rouge coloured conditioner

Je weet ondertussen vast wel dat ik als roodharige door het leven ga en niets is zo’n rotkleur als een roodgeverfde haarkleur. Qua onderhoud dan. Ik deelde al eerder hoe ik mijn rode haar verzorg en de producten, maar dit product wil ik echt reviewen. Denk dat veel mensen niet van het bestaan weten, ook omdat het lastig verkrijgbaar is in Nederland denk ik. Het is nu tijd om mijn ervaringen te delen met de NAK colour masque in de kleur Red Rouge (er zijn nog veel meer kleuren). Oké, het is niet heel budget maar goed te doen.

NAK colour masque Red Rouge

NAK colour masque Red Rouge coloured conditioner pinterest

NAK Colour Masques. Maar liefst 11 tinten Colour Masque Conditioners en 1 Colour Masque Shampoo. Deze collectie is de perfecte combinatie om het haar op kleur te houden tussen de salonbezoeken in of om wekelijks een andere kleur te kiezen afhankelijk van je stemming of outfit. De Colour Masque Conditioners verhogen de kleurintensiteit en bevordert de levendigheid en glans. Voorkomt kleurvervaging en houdt de kleur vast tussen de kappersafspraken in. (© Knip&go shop)

De kenmerken van de NAK colour masque

  • Verhoogt kleur reflectie, glans en helderheid
  • Verbetert en verlengt de kleurhoudbaarheid, geschikt voor alle haartexturen
  • Verrijkt met Macadamia-olie om beter in het haar door te dringen en voor een zichtbare glansverbetering
  • Ideaal voor na het kleuren, toning en verfrissen van de kleur
  • Sulfaat en parabenen vrij

Mijn zusje raadde mij dit product aan toen ik net mijn haren had geverfd. Zij heeft op dit moment een beetje pastelpink/rosé pink in haar haren en houdt het ook bij met een kleur uit deze NAK Colour Masque range. Zij had er dus ervaring mee en wees me op deze kleur Red Rouge. Eerlijk gezegd vond ik de prijs van bijna €25 wel een beetje hoog voor een gekleurde conditioner. Toch besloot ik het aan te schaffen want ik wilde niet om de haverklap mijn haren verven. Mijn haar is al fijn/dun dus meer haaruitval wil ik echt niet hebben. Ook zei m’n zusje erbij dat het een goede verzorging is dus dat is mooi meegenomen. Ik kon niet wachten tot het in huis was en ging gelijk aan de slag.

Ding waar je rekening mee moet houden is dat het echt een soort ‘stain’ is. Er staat bij dat je handschoentjes moet gebruiken maar dat heb ik niet gedaan, hoe eigenwijs ik ben. Ik gebruik de NAK Colour Masque conditioner altijd onder de douche waardoor ik mijn handen direct kan wassen met zeep. Let wel dat het dus ook op je rug, nek, oren etc. kan komen waardoor je dat ook zal moeten boenen net als de douchevloer :) De eerste keer schrok ik wel want overal zaten rode vlekken; op de vloer, op het douchegordijn en op de muur. Het leek letterlijk bloed en een goede crime scene haha! Maar eventjes een beetje poetsen en het is weg dus geen man overboord.

NAK colour masque Red Rouge coloured conditioner werking

Op de achterkant van de fles staat een uitleg wat je kunt oen en hoe lang je het moet laten zitten. Er wordt aangeraden dit tussen de 3 en 5 minuten in te laten trekken als je het als conditioner gebruikt. Maar als je echt de levendigheid terug wilt brengen zul je het tussen de 5 en 20 minuten moeten laten zitten, afhankelijk van de sterkte. Je brengt het aan op handdoek droog haar al heb ik dit zelf niet gedaan op de foto’s hieronder. Ik was mijn haar en smeer de NAK colour masque in Red Rouge op mijn haar en laat het zo’n 5 minuten intrekken en spoel het uit. Dus het kan intenser dan op de foto’s!

NAK colour masque Red Rouge coloured conditioner before after

En dit is voor ik het NAK colour masque heb gebruikt en de rechter foto nadat ik het gebruikt heb. Je ziet al echt een heel groot verschil ondanks dat ik het maar zo’n 5 minuten heb in laten werken op nat haar. Kun je nagaan hoe intens het kan worden als je het langer laat intrekken! Ik wilde dit heel graag natuurlijk delen op mijn blog omdat het wellicht niet bij iedereen bekend is. Het is echt een uitvinding en ik ga het zeker opnieuw kopen als hij op is. Je betaalt wel iets meer (natuurlijk net wat je budget is) maar je kunt het tussendoor dus goed bijhouden qua kleur zonder dat je naar de kapper hoeft en het heeft ook nog een verzorgende werking voor je haar.

Ik kocht de NAK colour masque in Red Rouge bij Knip&Go shop voor €23.

Lees ook:
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Mijn stoere laarzen van Sendra en Pull & Bear
Jeffree Star Gemini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *