3 simpele ‘cadeaus’ voor elk moment

simpele cadeaus om te geven en te krijgen

Eerder schreef ik al een artikel over de meest originele cadeaus voor mannen maar soms is het ook weleens handig om een simpel cadeau in je achterhoofd te houden. Niet alle cadeaus zijn even leuk, maar zijn dan wel weer handig. Al kan je het dan ook weer niet echt een cadeau noemen maar meer iets wat echt nodig is. Maar handige zijn ook soms leuk om te hebben en te krijgen omdat je er dan zelf niet meer over hoeft na te denken 🙂 En persoonlijk vind ik het altijd leuk om iemand onverwacht iets te geven. Een kleine lijst met simpele cadeaus die je altijd kunt geven.

Foto: Shutterstock/Bobex-73

Simpele cadeaus – ondergoed en sokken

Ondergoed en sokken zijn natuurlijk niet altijd ‘leuke’ cadeaus om te geven maar het is wel praktisch. Ondergoed van Schiesser bijvoorbeeld of gewoon een paar sokken. Best wel saai maar dus praktisch. Ik weet nog dat wij vroeger voor Sinterklaas regelmatig ondergoed en sokken kregen onder het mom van ‘oh, dat heb je toch nodig’ zodat we niet omkwamen in het speelgoed en alle andere dingen waar we uiteindelijk maar één keer mee speelde. Dus een ‘leuk’ cadeau was het niet maar wel handig en praktisch natuurlijk.

Nieuwe parfum

Je kunt altijd een nieuw parfum geven, ik vind dat namelijk niet perse iets speciaals alleen voor een verjaardag bijvoorbeeld. Een van mijn favoriete geuren voor mannen is de klassieke Jean Paul Gaultier.. die is zo goddelijk! Mijn broertje is ook best wel zo’n ijdel persoon die elke dag een luchtje draagt als hij aan het werk is voor zijn eigen bedrijf. En hij heeft wel een goede smaak want die luchtjes die hij heeft zijn altijd lekker zoals Armani Code of dus Jean Paul Gaultier. Van de laatste spoot ik soms wat op de mouw van mijn trui dat ik het de hele dag rook, haha. Wat mij betreft hoort een parfum ook bij simpele cadeaus voor altijd 🙂

Weekendje weg

Samen een weekend weg is natuurlijk ook altijd een leuk en goed idee en dat hoeft echt niet altijd het buitenland te zijn bijvoorbeeld. Ik denk dat er zat leuke plekjes in Nederland zijn waar je leuk en origineel kunt overnachten. Een huisje op het strand of een huisje in het bos bijvoorbeeld, maar ook een hele leuke originele hotelkamer is leuk om te boeken. Met een cadeau als een weekend weg heb je er allebei wat aan en niet alleen je partner. Dat is met de parfum trouwens ook zo 😉

Drankpakket

Vaak houden mannen wel van een (speciaal) biertje of gewoon een drankje. Dit heb ik ook weleens iemand cadeau gedaan en je staat er nog van te kijken waar er allemaal drankpakketten van zijn gemaakt. En dat niet alleen want je hebt ook veel verschillende uitvoeringen en originele verpakkingen wat het weer des te leuker maakt om te geven. Als je vriend van bier houdt dan heb je helemaal leuke pakketten! Ik heb ooit eens een houten box gegeven waar dan bier in zat en een hamer bij zat (of ander gereedschap) zodat je hem zelf moest openen.

Wat vind jij het leukste om zomaar te geven?

Lees ook:
Fietsen voor mijn beweging + WIN! (supercoole fiets!)
World of Jet DIY artikelen bij Kruidvat
Pers mei 2016 met o.a. Jean Paul Gaultier Betty Boop & Popeye
Klusjes die ik eigenlijk helemaal niet erg vind in huis

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook