Action opbergdoos voor nagellak

action opbergdoos
action opbergdoos1 | DoorMariska
action opbergdoos2 | DoorMariska
action opbergdoos
action opbergdoos

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze Action opbergdoos kun je natuurlijk voor vele dingen gebruiken, maar ik gebruik hem voor mijn ‘nog te swatchen’ nagellak. Anders ligt het overal en nergens door het huis. Lees; op mijn vensterbank naast mijn bed, plastic zakje van betreffende winkel, eetkamer tafel en de kleine tafel bij de tv. Buiten het feit dat ik dit dus erg handig vind is het doosje ook super mooi! Ik heb de zilveren gekocht met de zwarte ornamenten en waar super mooie glitters op zitten. Dat zie je heel mooi op de foto’s door de lichtval, maar ook de scherpte en wazige achtergrond door mijn 50mm lens. Serieus, ik hou van dat ding! Iedereen zou hem moeten kopen šŸ˜‰

Oh ja, ik heb dus de zilveren Action opbergdoos, maar je hebt de doos ook in het zwart met witte ornamenten en in het roze. Deze vond ik eigenlijk het vrolijkste eruit zien en nam deze mee. Ook heb je verschillende groottes en is dit de middelmaat als ik het goed heb. Ze zijn er dus nog een slag kleiner en een slag groter. De prijzen zijn ook fijn, die liggen namelijk tussen de 1 en 4 euro ongeveer. Je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken voor sieraden, waxine lichtjes, wax melts of dus voor je nagellak!

Oh ja, nog een ding; de foto’s heb ik trouwens gisteravond gemaakt, met de gordijnen dicht, licht aan in mijn slaapkamer met mijn externe flitser. Je kunt hem namelijk ook naar het plafond draaien waardoor je niet direct op het product flits. Zie je dat hij helpt bij de donkere dagen šŸ™‚ De nagellak die erop staat kocht ik ook trouwens. Daarom staat hij er op. Oeps!

Lees meer:
Action shoplog letterboard
Meer Action artikelen

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook