Action opbergdoos voor nagellak

action opbergdoos

action opbergdoos

action opbergdoos

Deze Action opbergdoos kun je natuurlijk voor vele dingen gebruiken, maar ik gebruik hem voor mijn ‘nog te swatchen’ nagellak. Anders ligt het overal en nergens door het huis. Lees; op mijn vensterbank naast mijn bed, plastic zakje van betreffende winkel, eetkamer tafel en de kleine tafel bij de tv. Buiten het feit dat ik dit dus erg handig vind is het doosje ook super mooi! Ik heb de zilveren gekocht met de zwarte ornamenten en waar super mooie glitters op zitten. Dat zie je heel mooi op de foto’s door de lichtval, maar ook de scherpte en wazige achtergrond door mijn 50mm lens. Serieus, ik hou van dat ding! Iedereen zou hem moeten kopen 😉

Oh ja, ik heb dus de zilveren Action opbergdoos, maar je hebt de doos ook in het zwart met witte ornamenten en in het roze. Deze vond ik eigenlijk het vrolijkste eruit zien en nam deze mee. Ook heb je verschillende groottes en is dit de middelmaat als ik het goed heb. Ze zijn er dus nog een slag kleiner en een slag groter. De prijzen zijn ook fijn, die liggen namelijk tussen de 1 en 4 euro ongeveer. Je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken voor sieraden, waxine lichtjes, wax melts of dus voor je nagellak!

Oh ja, nog een ding; de foto’s heb ik trouwens gisteravond gemaakt, met de gordijnen dicht, licht aan in mijn slaapkamer met mijn externe flitser. Je kunt hem namelijk ook naar het plafond draaien waardoor je niet direct op het product flits. Zie je dat hij helpt bij de donkere dagen 🙂 De nagellak die erop staat kocht ik ook trouwens. Daarom staat hij er op. Oeps!

Lees meer:
Action shoplog letterboard
Meer Action artikelen

12 Reacties

 1. me
  30 mei 2014 / 01:57

  Doos heb ik maanden gelden gekocht om er mijn nagellak in te bewaren, hadden we toch mooi hetzelfde idee hahaha

 2. 28 mei 2014 / 15:52

  Ik heb al mijn nagellak in de ijskast staan! 🙂
  Wel een mooie doos!

 3. Wendy (MissPinkyNails)
  28 mei 2014 / 15:43

  Wat een handig en vooral leuk doosje. Maar ik denk dat ik er zelf heel weinig in kwijt zou kunnen 😉

 4. Kimberley
  28 mei 2014 / 13:51

  Wat een leuk doosje!

 5. 28 mei 2014 / 11:16

  Handige box! En mooie foto’s. Lijkt gewoon alsof ze bij daglicht zijn gemaakt. Heb je die nagellak ook bij Action gekocht?

  • Mariska
   28 mei 2014 / 11:19

   Ja dat klopt! Ze hebben bij de make-up een aantal doosjes staan met Max Factor, NYC en Sally Hansen onder andere 🙂

 6. Dianne Overbeeke
  28 mei 2014 / 10:58

  Leuke box zeg!!

 7. NailTalk
  28 mei 2014 / 10:50

  Prachtige box, staat ook wel erg mooi ja!

 8. 28 mei 2014 / 08:00

  Oh mooie foto’s, zeker als je ze in de avond hebt gemaakt! Ideaal zo’n flitser! En handige opbergdoos; liefde voor de Action 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.