Kneipp Silky Secret lijn

kneipp silky secret

Kneipp komt met een nieuwe heerlijke lijn, namelijk de Kneipp Silky Secret lijn. De verpakkingen van de producten zien er heel mooi en licht uit en ik was erg benieuwd naar de geur. De Kneipp Silky Secret lijn bestaat uit een body lotion, badcrème en een crème douche.

Lees ook: Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum

De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en plantenoliën. De producten bevatten naast melkproteïnen en zijdeboombloesem ook wonderolie, een olie die heilzaam werkt, diep verzorgend is en zorgt voor een stralende teint. Daarnaast bevatten de producten zonnebloemolie. Deze olie versterkt de huidbarrière en vermindert vochtverlies van de diepere huidlagen.

Melkproteïnen: Melk wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen. De eiwitten in melk (melkproteïnen) hydrateren en werken bovendien kalmerend.

Zijdeboombloesem: De bloesem van zijdeboom heeft een bijzondere milde geur met een rustgevende werking.

Met natuurlijk verzorgende werkstoffen – mild voor de huid – zonder conserveringsmiddelen – zonder minerale olën – succesvol dermatologisch getest – vanzelfsprekend niet getest op dieren.

Kneipp Silky Secret Crème douche

kneipp silky secret creme douche

Deze douchecrème gebruikte ik direct toen ik het binnenkreeg! De geur was echt heerlijk. Niet heel erg aanwezig en een beetje een zachte geur. De structuur van de crème is wat dikker dan een douchegel en smeert heel erg fijn uit. Wat ik had verwacht van een crème is dat het niet echt zou schuimen, maar dat is bij deze wel het geval. De geur is niet erg aanwezig, maar geeft wel een verzorgend gevoel.

Kneipp Silky Secret body lotion

kneipp silky secret body lotion

De body lotion is ook super fijn. Deze ruikt eigenlijk precies hetzelfde als de crème douche, ook een heerlijk zachte geur. De structuur is fijn, alleen had hij van mij wel wat sneller mogen intrekken. Dat viel me wel een beetje tegen. Ik geloof niet dat ik teveel had gebruikt, maar het product bleef best nog eventjes op mijn huid liggen als het ware. Dat is jammer. Verder is het wel een heel verzorgend product en was mijn huid echt heerlijk zacht. De geur was ook lekker aanwezig.

Kneipp Silky Secret badcrème

kneipp silky secret badcreme
kneipp silky secret badcreme

De badcrème heb ik zelf nog niet kunnen proberen maar past wat mij betreft wel helemaal in zo’n lekker verzorgende lijn. De geur ruikt weer exact hetzelfde als de andere producten. Je kunt 2 dopjes badcrème toevoegen aan het stromende water en dan heb je een heerlijk verzorgend bad. Dat zegt de verpakking althans ;) Het flesje is wat zwaar. Deze is namelijk van glas en zelf vind ik dat altijd wel een beetje tricky. Hij kan snel stukvallen en zeker als hij in de douche of op de bad rand staat.

Conclusie

De producten die ik gebruikt heb vind ik echt heel erg fijn en raad ik ook aan. Ze werken heel verzorgend en mijn huid voelt heel erg zacht aan na zowel het gebruik van de douche crème als de body lotion. Ze werken hydraterend en dat merk je ook echt. Zelf hou ik altijd wel van de wat sterkere geuren, maar ondanks dat deze minder aanwezig is, ruikt hij evengoed heerlijk. Een zachte en verzorgende geur.

Info en verkrijgbaarheid

Je kunt de Kneipp Silky Secret lijn verkrijgen bij o.a. Bol.com . Ik zie dat de producten daar zelfs nog iets goedkoper zijn dan de adviesprijs.
De adviesprijs voor de body lotion is €9,49, voor de badcrème €9,49 en voor de crème douche €5,99. Als je op de plaatjes klikt kom je bij de producten terecht!

Lees ook
The Body Shop Vanilla Chai body lotion & shower gel
Kneipp kruidenthee Goede Stoelgang
5 merken die ik niet kende zonder de blogwereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *