Mijn zomer in Spotify

spotify kelly family

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Spotify via KPN heb ik echt al jaren en dan dus ook een pro versie zonder reclame. Ik vind het heerlijk om muziek via Spotify te draaien op een bluetooth box, mijn tv of gewoon in de auto via bluetooth. Ben je benieuwd wat ik het meeste luister deze zomer?

The Kelly Family op Spotify

Je snapt natuurlijk dat in mijn Spotify bibliotheek aan lijsten The Kelly Family niet kan ontbreken. Ik heb het ingedeeld in verschillende lijsten met favoriete muziek, maar een lijst heb ik vol met alleen maar cd’s van de Kelly’s. En Michael Patrick Kelly natuurlijk, oftewel ‘die gast van Fell in Love with an alien’ ;). Wist je trouwens dat hij ‘Can you feel the love tonight’ van Elton John heeft gezongen laatst? Cd’s van vroeger dat ze nog heel erg jong waren en cd’s van afgelopen jaren die dus nieuwer zijn. Echt alles door elkaar en ik vind het heerlijk. De live concerten zijn trouwens altijd wel favoriet :).

Discover weekly

In de Spotify app heb je ook de mogelijkheid voor een soort van standaardlijst die ‘Discover Weekly’ heet. Die lijst wordt samengesteld uit nummers waarvan zij denken dat je dat leuk vindt gebaseerd op de muziek die je vaak luistert. Op zich vind ik dat vaak wel leuk, omdat je zo dus nieuwe muziek van je favoriete artiesten leert kennen en zo kunt toevoegen aan je lijst of een nieuwe lijst. Ik ben dan ook benieuwd of de nieuwe cd van Michael Patrick Kelly (Paddy) hier in tevoorschijn komt. Podcasts wil ik trouwens ook nog eens proberen.

De nummers van de radio

Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n heel groot fan van de nummers die op de radio gespeeld worden. Zo nu en dan hoor ik wel eens een nummer voorbij komen die ik leuk vind maar dat gebeurt niet zo heel vaak. De muziek is gewoon vaak niet heel erg mijn smaak om het zo te zeggen. Vroeger wel, maar alles was vroeger anders ;). De 90’s was echt mijn tijd en muziek van die tijd vind ik dan het allerleukste om naar te luisteren.

Wat is jouw favoriete afspeellijst, podcast of muziek op Spotify geweest deze zomer?

dit is een samenwerking

Lees ook:
Ga ik nog zonder haarstuk de deur uit?
Netflix: The Disappearance of Madeleine McCann
JBL GO roze

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook