Nivea Body Soufflé Cherry Blossom & Coconut

nivea body souffle coconut & cherry blossom

Deze twee body soufflées liggen al een tijdje klaar om op mijn blog een plekje te krijgen. De laatste maanden was alles behalve rustig (vooral in mijn hoofd) en nu is het dan tijd. De Nivea Body Soufflé in Cherry Blossom geur en Coconut waren wel echt een feestje om te gebruiken kan ik je vertellen.

Olie is een heerlijk huidverzorgingsproduct dat de huid zichtbaar kan verbeteren. Het enige nadeel is dat olie vaak plakkerig aanvoelt en doorgaans niet snel intrekt. Voor veel vrouwen een reden om het product in het badkamerkastje te laten staan. Daarom is NIVEA op zoek gegaan naar een manier om deze barrière weg te nemen. Door oliën te vermengen in een crème die snel intrekt bieden de nieuwe NIVEA Body Soufflés iedere dag een verwenmoment.

Nivea body soufflé Coconut & Cherry Blossom

nivea body souffle cherry blossom & coconut

De beide potten van de Nivea Body Soufflé bevatten 200ml aan product en dat is gewoon net een fijne hoeveelheid vind ik. Ik gebruik body butter, body lotion en body soufflé namelijk niet elke dag. Vaak in de herfst of winter als het kouder wordt en als mijn huid droog is. Dat heb ik vaak dus als het koudere weer er is. De pot is gewoon lekker zoals we gewend zijn van Nivea. Simpel, ingrediënten vind je aan de onderzijde onder de sticker en gewoon lekker basic. De pot is van plastic dus valt niet zomaar stuk op de grond. Zelf vind ik dit altijd fijner als het van plastic is, maar een glazen pot straalt natuurlijk veel meer luxe uit. Smaken verschillen :)

nivea body souffle

In beide potten van de Nivea Body Soufflé vind je tussen de witte inhoud ook wat oranje bolletjes. Dit is zowel bij de Cherry Blossom als bij de Coconut geur het geval. Bij het aanbrengen en uitsmeren op de huid ‘knappen’ ze open en mengt het zich met de rest. Volgens de verpakking zijn dit ‘luxe olie parels’.

De Nivea Body Soufflé hebben beiden een heerlijke geur. Hoewel ik normaal kokos vrij slecht trek is deze heel subtiel en niet overheersend. Dat is fijn, want nu kan ik deze dus ook zonder zorgen gebruiken :) De verpakking belooft dat ze vrij snel intrekken en dat is gelukkig ook zo. Ik ervaar dat ik wel heel even moet wachten, maar kan vrij snel m’n kleren al gewoon aantrekken zonder dat er een dikke laag op mijn huid ligt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

nivea body souffle

Ik ben tevreden over de Nivea Body Soufflé en gebruik ze dan ook regelmatig als het kouder weer is. In april heb ik ze ontvangen en tussendoor een aantal keer gebruikt, maar ik gebruik het voornamelijk voor de komende herfst en winter. Wat mij betreft prima producten zoals we gewend zijn van Nivea.

Te koop bij o.a. bol.com voor €5,59.

Lees ook:
The Body Shop Cactus
Kneipp cream oil & body scrub review
Kneipp Cherry Blossom handcrème en spray body lotion review

Geverifieerd door MonsterInsights