Mijn week in foto’s #6 (pasta pesto salade en drankje doen)

dinsdag 6 juni

Afgelopen week was eigenlijk een vrij normale week, niets bijzonders. Wel ging ik vrij spontaan op vrijdag wat drinken met een oud collega in Volendam wat echt super gezellig was en ik at een lekkere pasta pesto salade! Ik bleef ook gezellig slapen in Volendam en bij terugkomst zag ik een vreselijk lelijke sticker op onze brievenbus zitten. Kijk maar snel verder welke dat is, haha. Maar de pasta pesto salade maakte mijn week al goed vanaf het begin.

Maandag 5 juni 2017 – Pasta pesto salade

pasta pesto salade

We waren natuurlijk vrij op de maandag en ik kan me niet echt meer herinneren wat ik precies gedaan heb die dag. In ieder geval at ik dus een klein bakje met pasta pesto salade die echt goddelijk was. Waarschijnlijk heb ik gewoon aan mijn blog gewerkt en tv gekeken.

Dinsdag 6 juni 2017

Dinsdag was het gewoon weer tijd om te gaan werken en begon ik weer om 10 uur. Dat is de komende twee maanden de tijd waarop ik de dag begin met werken. Tot nu toe bevalt het me heel erg en geeft het me ook wel rust gelukkig. In mijn pauze ging ik broodjes halen, maar ook ging ik heel snel langs de Trekpleister. In de reclamefolder zag ik namelijk dat er Treaclemoon producten werden verkocht voor maar 1 euro per stuk! WOW! Heel veel was al weg, maar kocht gelukkig wel iets wat je op de foto kunt zien. Daarna nog iets voor de Treaclemoon winactie. Die pasta pesto salade was echt super lekker en twijfelde het weer mee mee te nemen. Toch maar niet haha.

Woensdag 7 juni 2017

woensdag 7 juni

Woensdag is mijn vrije dag altijd en daar nam ik het van. Ik plofte op de bank en werkte aan mijn blog. Mijn kleine vriendje kwam lekker bij me liggen de hele tijd :) Vind ik altijd zo leuk! Ook kocht ik de producten voor de winactie waarbij ik dus duidelijk had gezegd dat dit soort versjes geen kans meer maken. Heel veel kennen dit versje zo onder andere wel denk ik en ik word er moe van.

Donderdag 8 juni 2017

donderdag 8 juni

Donderdag was het weer tijd om te werken en dat duurde tot 17:00. In de pauze ging ik een keer naar de bakker om lekkere broodjes te halen. Dit keer geen pasta pesto salade :) Ik nam twee ham kaas croissantjes en een heerlijke ragoutbroodje. Ook kocht ik nog een pakje van dat roze Hubba Bubba kauwgom. Kennen jullie dat nog? Een zo’n stuk kauwgom is wel heel erg groot dus ik nam steeds de helft. De smaak is er altijd snel van af dus ik kon dat mooi zo oplossen :) ’s Avonds sliep ik bij Thijs en keken we Rocky. Nog nooit had ik zo’n film gezien, slecht eigenlijk. Op zich wel een leuke film.

Vrijdag 9 juni 2017

vrijdag 9 juni

Op vrijdag was ik alweer vroeg thuis, Thijs moest namelijk om 7 uur al beginnen met werken. Heel erg slecht geslapen. Dat doe ik de laatste tijd bijna altijd, maar ook omdat het best hard geonweerd had. Toen ik thuis kwam regende het ook zo ontzettend hard, niet normaal meer. Thuis ging ik nog even slapen en daarna ging ik naar het werk. Zo heel spontaan sprak ik dus af met een oud collega en gingen we wat drinken in Volendam, waar hij woont. Daar in de bar aangekomen stond er een jongen achter de bar waar ik altijd mee omging en al veel te lang niet had gezien. Zo toevallig ook weer. Het was super gezellig! Oh, en op de foto staat mijn Jagermeister Red Bull ;)

Zaterdag 10 juni 2017

zaterdag 10 juni

Ik bleef bij de oud collega slapen en toen ik zaterdag thuis kwam zag ik deze afgrijselijke sticker op onze brievenbus. Geen idee wie het gedaan heeft ook. Wij hebben niks met voetbal en zijn al helemaal niet voor de F-side. Ik plak er binnenkort mooi weer zo’n anti reclame sticker overheen. Leuk die reclamefolders maar je krijgt er tegenwoordig echt enorm veel. In de avond moest ik zo lachen. Die kat van mij is best een schijtbak en had zich al laten wegjagen. Tot hij dus zaterdagavond buiten stond en zo mans deed tegen de buurkat (die zie je achter het glas). Die kat rende echt een eind weg en mijn mormel lag heel mans te rollen op het dakterras, haha. Draak.

Zondag 11 juni 2017

Van zondag heb ik eigenlijk geen foto’s. Ik deed vooral in het begin van de dag rustig aan en werkte aan mijn blog. Mijn broertje wilde nog gaan schoonmaken in het oude huis, maar moest eerst naar zijn bedrijf. Mijn zusje en ik gingen er alvast naartoe, maar het was zo warm dat we maar zijn gestopt en aankomende week weer verder gaan. Als het zo warm is is het ook niet echt te doen. Vanavond heb ik lekker foto’s gemaakt en artikelen geschreven. Ineens best veel inspiratie :)

Wat vind jij van pasta pesto salade?

Lees ook:
Mijn week in foto’s #4 Duitsland en erg naar nieuws
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
Mijn eerste mobiel en jonge kinderen nu
Meer bezoekers op je blog, deel 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *