Mijn week in foto’s #4 Duitsland en erg naar nieuws

by Mariska

Afgelopen week had ik geen week in foto’s online staan omdat er iets erg was gebeurd. Daardoor had ik geen zin om iets online te zetten en moest ik echt even bijkomen. Hier ga ik het niet weer helemaal oprakelen, maar als je het toch wilt weten kun je het daar lezen. Afgelopen week ging op zich wel een stuk beter en het weekend weg heeft me dan ook echt goed gedaan gelukkig :) Ik ga je weer wat foto’s laten zien.

Maandag 15 mei 2017

maandag 15 mei 2017

Afgelopen maandag had ik het best wel zwaar met wat er in het weekend was gebeurd. Ik sliep slecht en ook niet in mijn eigen bed. Daarom besloot ik twee nachtjes bij mijn moeder te slapen, waarvan ik een nacht mijn kat mee had genomen. Hij slaapt altijd bij mij en vond het best sneu als hij dan alleen moest slapen die paar dagen. Hij had nog nooit in het reismandje gezeten, maar het ging bijzonder goed :) gelukkig! Wel heb ik geprobeerd te werken die ochtend maar ik kon me totaal niet concentreren. Gelukkig mocht ik vrij nemen. Daarna nog even lekkere dingen halen bij de supermarkt . Daar had ik echt trek in.

Dinsdag 16 mei 2017

dinsdag 16 mei 2017

Dinsdagochtend ga ik weer naar huis omdat ik (eigenlijk) moet werken. Die eerste foto trouwens, haha! Die kwam ik tegen, echt zo’n momentopname :) Eenmaal thuis kreeg ik direct weer een knoop in mijn maag en een down gevoel zodra ik het huis naast ons zag. Je kijkt er hoe dan ook op; vanuit de woonkamer, vanuit mijn slaapkamer en als ik naar mijn auto loop. Ik merk dat ik er niet aan toe ben om te werken en bel mijn werk af. Thuis heb ik de hele dag een beetje gerommeld. Niets bijzonders. Ook ging ik nog even bij het bedrijf langs van mijn broertje. Daar lopen koeien (zijn van de boer, niet van hem).

Woensdag 17 mei 2017

Van woensdag heb ik geen foto’s. Ik had een afspraak voor mijn vader op zijn kamer en daarna ging ik toch nog even langs het werk om wat noodzakelijke dingen te doen. Daarna deed ik niet zoveel.

Donderdag 18 mei 2017

donderdag 18 mei 2017

Donderdag ging ik weer eens een keer langs de Action. Niet dat ik echt iets nodig had, maar je komt altijd weer dingen tegen die je zogenaamd moet hebben. Heel veel boeiende dingen kocht ik niet. Douchegel, corrigerende hemdjes en een kabeltje zodat je muziek vanaf je telefoon kunt luisteren in de auto. Ook kreeg ik mijn beste Aliën Essence Absolue binnen, waar ik al een artikel over schreef. Ben echt verliefd op die geur!

Vrijdag 19 mei 2017

Vrijdag was het zover, mijn zusje en ik gingen op tijd naar Duitsland om dat wij ’s avonds naar het comeback concert van The Kelly Family gingen. Nog nooit had ik in Duitsland gereden dus dat was wel even spannend, zeker ook met de regen erbij. Eenmaal aangekomen zag je de oude Kelly bus staan, waar ze vroeger mee tourde toen ze nog klein waren. Zó leuk! Het wachten was leuk, de sfeer was leuk en het concert was ook echt heel vet. Dat hadden we niet willen missen! Ik schreef een klein verslag met filmpjes over dit concert :)

Zaterdag 20 mei 2017

Van zaterdag heb ik ook geen foto’s kom ik achter. We werden wakker in het hotel even verderop van de hal en twijfelden nog even om de avond ook weer naar het concert te gaan. We konden kaarten kopen namelijk. Toch maar niet gedaan, maar had wel echt heel leuk geweest! Voor we weggingen wilde ik graag eens langs de DM in Duitsland. Ik had er een opgezocht en we liepen daar een rondje. Heel veel heb ik niet gekocht, maar wel alles watermeloen, haha! Heerlijk! Daarna weer lekker naar huis.

Zondag 21 mei 2017

zondag 21 mei 2017

Gisteren deed ik ook niet zoveel, maar in ieder geval wel uitslapen! Ik ging samen met mijn broertje bij onze vader op bezoek en gingen nog even langs het bedrijf van mijn broertje. Die trekker en pers zijn van hem, ik vind het helemaal leuk :) Omdat ik zoveel had uitgeslapen kon ik in de avond heel moeilijk (lees: niet) in slaap komen. Ik keek nog tv en mijn vriendje lag ook weer lekker bij me.

Lees ook:
Het was een zeer bewogen weekend…
Wanneer je niet volledig op je ouders kunt bouwen
Mei: spannend, leuk en super druk
Bananenbrood

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?