Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Mijn week in foto’s #27 (opgesloten in huis, minder views door Google)

Mijn week in foto’s #27 (opgesloten in huis, minder views door Google)

Afgelopen week heb ik niet zo heel erg veel meegemaakt, maar wel wat foto’s op mijn telefoon gevonden. Ik zat opgesloten in huis en dat is voor mij toch wel een dingetje merk ik. Gelukkig heb ik mijn werk in de zorg naast mijn blog dus ben ik er wel uit, maar mentaal vergt het wel wat energie. Kijk mee en lees de tips voor thuis quarantaine! 🙂

Maandag 16 maart

Maandag mood. Dit zegt genoeg denk ik! Ja, ik ben dus weer aan het daten met iemand die ik al langere tijd ken en dat is erg leuk. Maarja, in deze tijd dat je zoveel mogelijk thuis moet blijven toch wat minder. Dit bordje van Betty Boop bestelde ik voor hem omdat hij dat zo leuk vind. Gewoon een cadeautje 🙂

Ook kwam maandag deze leuke krabpaal binnen die ik voor Vriendje bestelde. Daar spoot ik wat catnip spray op en meneer vond hem geweldig zoals je kan zien. Net als de doos, haha.

Dinsdag 17 maart

Dinsdag zat ik gelukkig niet opgesloten in huis. Ik moest de deur uit voor werk en in de avond besloot ik lekker eten te bestellen via thuisbezorgd.nl. Maarrrr ik liet een bakje knoflooksaus vallen over mijn bank. Gelukkig enigszins een beetje schoon kunnen krijgen. Ook zag ik dat er een regeling voor ZZP’ers komt en daar ben ik wel benieuwd naar als ZZP’er.

Woensdag 18 maart

opgesloten in huis

Wederom moest ik woensdag overdag ook de deur uit en in de ochtend mijn oud papier maar eens aan de straat gezet. Super veel, maarja ik had het ook allemaal opgespaard in mijn berging, haha. Nu is het allemaal gelukkig weer weg.

Mij viel dus op dat ik veel minder bezoekers via Google binnenkrijg. Hoor er meer mensen over en zo zonde! Het ging net zo goed. Zo te horen zit ik nog wel even opgesloten in huis, dus kan ik me hier weer meer mee bezig houden.

Donderdag 19 maart

opgesloten in huis

Donderdag was ik eigenlijk vrij voor een evenement, maar door de Coronacrisis ging dit niet door. Daardoor ben ik gewoon gaan werken en ontbeet ik met een bakje gele vla met chocoladeballetjes. Heerlijk! Daarna ging ik weer verder aan mijn blog en had ik wat artikelen achter de schermen verbeterd qua seo. Ook belangrijk!

Vrijdag 20 maart

Van vrijdag heb ik geen foto’s zag ik. Ik had weer een paar uur gewerkt buiten de deur en daarna even langs de supermarkt. Daar kocht ik een lekkere macaroni salade en at hem op. Voor de rest weinig gedaan volgens mij, haha.

Zaterdag 21 maart

opgesloten in huis

Op zaterdag had ik echt een rotdag. Ik probeerde mezelf te vermaken met Videoland en keek GTST vooruit, keek Adem in adem uit van Jochem Myjer en Voetbalvrouwen laatste seizoen. Ondertussen wat bloggen en spelletjes op mijn telefoon. Merkte echt dat ik er mentaal een beetje doorheen begon te zitten door de hele crisis. Aangezien ik nog steeds was opgesloten in huis speelde ik ook meer spelletjes. Zoals deze Monopoly voor op mijn iPhone, verslavend.

Zondag 22 maart

opgesloten in huis kelly family tough road

Gelukkig voelde ik me zondag wel wat beter, maar zat ik nog steeds opgesloten in huis. In de middag at ik deze heerlijke stoofpeertjes. Hou daar zo erg van! Ook keek ik een leuk oud concert van The Kelly Family, Tough Road. Daarna nog wel de deur uit gegaan in de avond en merk dat ik dat ook gewoon moet gaan doen. Anders word ik mentaal niet heel erg gelukkig.

Lees ook:
Mijn huis is bijna een thuis, nog even doorgaan!
Primark Amsterdam shoplog juni 2018
Dé Collistar Shock mascara review

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 24 maart 2020 / 10:17

  Yes, ik heb ook gedurende een aantal dagen een enorme dip in mijn bezoekersaantallen gehad! Nu zijn de aantallen de laatste dagen (gelukkig!!!) weer flink aan het oplopen. Ik werk er zo hard aan, dus het deed me erg veel verdriet om die aantallen te zien. Net nu het zo goed ging inderdaad. Ik denk dat het ook heel erg te maken heeft met het feit dat heel veel mensen die bijvoorbeeld normaal gesproken op hun werk blogs lezen, nu in een totaal ander ritme zitten. Maar het gaat nu weer de goede kant op, ik denk en hoop dat steeds meer mensen wat gewend raken aan de nieuwe situatie. Ik probeer ook gewoon door te blijven bloggen, heb diverse artikelen klaar staan, en we hopen op het beste (ik hoop ook dat deze comment nu doorkomt, je had laatst een ander comment systeem en daarbij verdwenen mijn comments in het niets!)

  • Mariska
   Auteur
   24 maart 2020 / 11:00

   Ja dat bericht had ik van iemand anders ook al gekregen idd. Heel gek, gelukkig is het nu opgelost 🙂 en gelukkig zie ik de cijfers ook weer omhoog gaan. Altijd fijn 🙂

 2. 24 maart 2020 / 09:37

  In België zitten we al ruim een week thuis en daar vielen de bezoekersaantallen de eerste dagen ook gewoon naar beneden (niet enkel via Google). Na enkele dagen begonnen deze zich wel te herstellen. Heb de indruk dat de meeste mensen de eerste dagen zich wat moeten organiseren thuis en eerst beginnen met opruimen en na enkele dagen dan terug naar het internet gaan om blogs enzo te lezen.

  • Mariska
   Auteur
   24 maart 2020 / 11:01

   Ja dat is ook zo, alleen kreeg ik uit meerdere hoeken toch een Google update te horen. Gelukkig zie ik het weer stijgen op dit moment. Het is eenmaal een rare tijd.

 3. 24 maart 2020 / 08:45

  Heel herkenbaar van de bezoekers aantalen. Daar heb ik ook last van