Mijn week in foto’s #27 (opgesloten in huis, minder views door Google)

woensdag 18 maart

Afgelopen week heb ik niet zo heel erg veel meegemaakt, maar wel wat foto’s op mijn telefoon gevonden. Ik zat opgesloten in huis en dat is voor mij toch wel een dingetje merk ik. Gelukkig heb ik mijn werk in de zorg naast mijn blog dus ben ik er wel uit, maar mentaal vergt het wel wat energie. Kijk mee en lees de tips voor thuis quarantaine! :)

Maandag 16 maart

maandag 16 maart

Maandag mood. Dit zegt genoeg denk ik! Ja, ik ben dus weer aan het daten met iemand die ik al langere tijd ken en dat is erg leuk. Maarja, in deze tijd dat je zoveel mogelijk thuis moet blijven toch wat minder. Dit bordje van Betty Boop bestelde ik voor hem omdat hij dat zo leuk vind. Gewoon een cadeautje :)

maandag 16 maart 1

Ook kwam maandag deze leuke krabpaal binnen die ik voor Vriendje bestelde. Daar spoot ik wat catnip spray op en meneer vond hem geweldig zoals je kan zien. Net als de doos, haha.

Dinsdag 17 maart

dinsdag 17 maart

Dinsdag zat ik gelukkig niet opgesloten in huis. Ik moest de deur uit voor werk en in de avond besloot ik lekker eten te bestellen via thuisbezorgd.nl. Maarrrr ik liet een bakje knoflooksaus vallen over mijn bank. Gelukkig enigszins een beetje schoon kunnen krijgen. Ook zag ik dat er een regeling voor ZZP’ers komt en daar ben ik wel benieuwd naar als ZZP’er.

Woensdag 18 maart

Wederom moest ik woensdag overdag ook de deur uit en in de ochtend mijn oud papier maar eens aan de straat gezet. Super veel, maarja ik had het ook allemaal opgespaard in mijn berging, haha. Nu is het allemaal gelukkig weer weg.

Mij viel dus op dat ik veel minder bezoekers via Google binnenkrijg. Hoor er meer mensen over en zo zonde! Het ging net zo goed. Zo te horen zit ik nog wel even opgesloten in huis, dus kan ik me hier weer meer mee bezig houden.

Donderdag 19 maart

opgesloten in huis

Donderdag was ik eigenlijk vrij voor een evenement, maar door de Coronacrisis ging dit niet door. Daardoor ben ik gewoon gaan werken en ontbeet ik met een bakje gele vla met chocoladeballetjes. Heerlijk! Daarna ging ik weer verder aan mijn blog en had ik wat artikelen achter de schermen verbeterd qua seo. Ook belangrijk!

Vrijdag 20 maart

Van vrijdag heb ik geen foto’s zag ik. Ik had weer een paar uur gewerkt buiten de deur en daarna even langs de supermarkt. Daar kocht ik een lekkere macaroni salade en at hem op. Voor de rest weinig gedaan volgens mij, haha.

Zaterdag 21 maart

opgesloten in huis

Op zaterdag had ik echt een rotdag. Ik probeerde mezelf te vermaken met Videoland en keek GTST vooruit, keek Adem in adem uit van Jochem Myjer en Voetbalvrouwen laatste seizoen. Ondertussen wat bloggen en spelletjes op mijn telefoon. Merkte echt dat ik er mentaal een beetje doorheen begon te zitten door de hele crisis. Aangezien ik nog steeds was opgesloten in huis speelde ik ook meer spelletjes. Zoals deze Monopoly voor op mijn iPhone, verslavend.

Zondag 22 maart

opgesloten in huis kelly family tough road

Gelukkig voelde ik me zondag wel wat beter, maar zat ik nog steeds opgesloten in huis. In de middag at ik deze heerlijke stoofpeertjes. Hou daar zo erg van! Ook keek ik een leuk oud concert van The Kelly Family, Tough Road. Daarna nog wel de deur uit gegaan in de avond en merk dat ik dat ook gewoon moet gaan doen. Anders word ik mentaal niet heel erg gelukkig.

Lees ook:
Mijn huis is bijna een thuis, nog even doorgaan!
Primark Amsterdam shoplog juni 2018
Dé Collistar Shock mascara review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *