Bagels & Beans streamt live huiskamerconcerten met bekende namen

bagels & beans huiskamerconcerten

Om de trouwe gasten en volgers van Bagels & Beans thuis te blijven bedienen met een dagelijkse dosis geluk, organiseert het koffie- en bagelmerk een reeks huiskamerconcerten via de Instagram livestream. Op het digitale podium via Instagram staan bekende namen als Jennie Lena en Sanne Huisman, beide bekend van hun deelname aan The Voice of Holland. Ook 3FM-Talent Ten Times A Million zal tijdens de ‘coronastop’ een akoestische livesessie de huiskamers in streamen. Vrijdag trapt rijzende country-ster MEL@NIE af met een live-huiskamerconcert om 16:01 uur via het Instagram account van Bagels & Beans.  

Digitale dosis geluk

Even geen bagels, koffie en geluk in de 82 vrijplaatsen van Bagels & Beans, die wegens de coronamaatregelen gesloten zijn. Maar om bagelfans te blijven bedienen, serveert Bagels & Beans trouwe gasten digitaal hun dagelijkse dosis bagels, koffie en geluk. Via Instagram story’s en livestreams verzorgt het bagelteam vanuit hun thuiswerkkantoor tips voor bagelrecepten, een baristacursus voor thuis en muziek.  

Van de afspeellijsten met klassieke muziek die dagelijks in de vestigingen wordt gedraaid tot live-optredens van bekende artiesten. “Zo helpen we onze gasten, werknemers én de ondernemers om toch in de rustgevende bagelsferen te blijven in deze roerige tijd. We brengen graag een beetje geluk de huiskamers binnen, om op die manier verbonden te blijven met elkaar.”, aldus Marketing Manager Ellemijn Willemse.  

Bekende namen

Vrijdag 20 maart trapt rijzende country-ster MEL@NIE (@melaniemusic_) de reeks af om 16:01 uur via het Instagram account van Bagels & Beans. De week daarop volgen optredens van Jennie Lena (@jennielenamusic), Sanne Huisman (@sanneromeemusic) en 3FM-Talent Ten Times A Million (@ttamband). Ook componist en percussionist Ivo van Dijk (@universalsoundshifts) staat op het programma met een livesessie. Houd het Instagram account van @bagelsbeans in de gaten voor actuele data en tijden van de live-huiskamerconcerten.  

Over Bagels & Beans 
Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht. 

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt. 

Bagels & Beans heeft een eigen app waarin bagelfans sparen voor leuke en lekkere verrassingen. Je kunt bovendien je eigen tegoed opwaarderen of cadeau doen. Download de enige app die je nodig hebt voor liefde in de App Store of Google Play Store. 

Lees ook:
Thuisquarantaine, wat te doen?
De Samsung Galaxy S10 plus, ik zwichtte ervoor
Mijn week in foto’s #18 (Kelly Family Oberhausen en in een onesie naar de kroeg)

Geverifieerd door MonsterInsights