Mijn week in foto’s #20 (gereageerd op een woning in Avenhorn)

vrijdag 10 januari

Het was een week van 2 uitersten. Zo had ik een afspraak voor een nieuwe parttime baan, kreeg diezelfde dag een bericht dat een nicht heel plotseling is overleden en moest ik ook weer gewoon gaan werken bij de bakker. Maar ook mijn kat die wel een hele aparte verstop plek heeft gevonden en ik me afvraag hoe die daarbij is gekomen. En wist je al dat ik weer gereageerd had op een woning in Avenhorn? Lees mee!

Maandag 6 januari

maandag 6 januari

Maandag voelde ik me niet zo lekker dus ik begon met mijn dekbed op de bank. Het was de maandelijkse shit en daar heb ik vaak erg veel last van. Gelukkig knapte ik in de loop van de dag weer op, ging ik naar de supermarkt en kocht ik shoarma, bolletjes en knoflooksaus. Al tijden had ik weer eens trek in shoarma en maandag was de dag dat ik het eindelijk ging eten, haha.

Dinsdag 7 januari

woning in avenhorn

Dinsdag kwam mijn zusje langs en we besloten even terug te rijden naar Avenhorn om bij een huis langs te rijden. Ik had namelijk weer gereageerd op een woning in Avenhorn daar dus ik ben benieuwd of ik mag komen bezichtigen. Wie weet, het lot bepaald ;) Stiekem hebben wij bij die woning in Avenhorn even gekeken maar het was nogal een zwijnenstal. Daarna bleef ik bij haar eten en toen ze weer mee terug reed gingen we even wat veranderen in mijn huis. De plantjes hier en daar wat verspreiden en ik had en nog een kastje in elkaar gezet.

Woensdag 8 januari

woensdag 8 januari

Op woensdag had ik om half 4 in de middag een afspraak in het verzorgingshuis bij mijn vader over de dagbesteding. Dit is best wel heftig omdat we het ook al over een laatste wens hebben. Het wil niet zeggen dat het snel ‘noodzakelijk is’, maar op dit moment is de situatie dat we het gewoon echt niet weten. In de avond komt een vriend een fornuis bij mij aansluiten die ik van een buurman had gekregen omdat hij ging verhuizen. Ook kreeg ik dit bestelde kledingrek van Ikea binnen en ja, het wordt tijd dat ik mijn muur af maak met verven, haha.

Ook kreeg ik dit prachtige canvasdoek binnen met mijn sterrenbeeld Leeuw erop. Deze mocht ik uitzoeken bij Photowall en ik ben er ontzettend blij mee! Hij is 110cm bij 110cm dus ook wel lekker groot.

Donderdag 9 januari

Donderdag had ik een afspraak voor de 3e baan die ik heb. Het was een leuk gesprek en ging goed, maar toen ik naar buiten liep kreeg ik een naar bericht van mijn broertje. Een nicht van ons is heel plotseling overleden. Ze zou 43 geworden zijn op diezelfde dag ook nog. Heel erg heftig. ’s Middags moest ik wel gewoon weer werken in de bakkerij, maar het had zeker een vervelende stempel op mijn dag gedrukt. Ik heb deze dag verder ook geen foto’s gemaakt kwam ik achter.

Vrijdag 10 januari

Eigenlijk weet ik niet meer zo goed wat ik vrijdag heb gedaan. Waarschijnlijk niet zo heel erg veel. In ieder geval wel naar de supermarkt geweest om deze stoofpeertjes te kopen. Had daar ook al tijden trek in maar ik ben niet zo’n keukenprinses. Toen zag ik dat deze alleen opgewarmd konden worden en dat kan ik dan wel ;) Ze waren goddelijk lekker en daarbij at ik een kipkrokantschnitzel. De schilderijtjes vond ik ineens en die wil ik boven mijn nieuwe eettafel ophangen. Die muur is nu nog zo wit en kaal.

Zaterdag 11 januari

zaterdag 11 januari

Zaterdag had een vriend mij geholpen om een koel- vriescombinatie op te halen in Edam. Aangezien ik al lekker bezig was met alles veranderen en aanpassen, vond ik ook dat het handiger was om een koel- vriescombinatie te hebben in plaats van 2 losse apparaten. Ondertussen brachten we mijn steigerhouten tafel naar Samantha en werd mijn nieuwe tafel alweer geleverd. De tafel zette ik alleen in elkaar en was echt een rot klus. Die poten waren heel erg lastig om te plaatsen en al razend en tierend stootte ik ook nog eens mijn teen die nu dik, blauw en pijnlijk is. De zon kwam wel echt heel mooi op zag ik toen ik op de bank zat. Ondertussen werd er een pakketje van een PR bureau geleverd met nieuwe producten van Catrice en kijk die kat. Hij heeft dus een holletje gemaakt in mijn boxspring die daar was gescheurd, haha.

Zondag 12 januari

zondag 12 januari

Gisteren werd ik pas rond half 11 wakker en dat is voor mij echt uniek. Ik denk dat door de drukte mijn lichaam het gewoon nodig had en dat is ook helemaal niet erg. Ik deed weinig, behalve wat huishoudelijk taken en de review van de nieuwe Catrice Clean ID Volume mascara online zetten en in de avond even naar mijn oom en tante. Ik wil wat schilderijtjes ophangen maar was mijn betonboortje kwijt. Die kon ik van mijn oom lenen :)

Het is alweer maandag en zo meteen begin ik met een afspraak bij het ziekenhuis. Het wordt een rare drukke week… Ook hoor ik of ik bij de woning in Avenhorn mag komen kijken :)

Lees ook:
7 dingen die je minimaal gaat doen met kerst
De eerste keer vliegen; mijn ervaring
Ik voelde me gekwetst en verdrietig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *