En dan heb je 3 banen voor de afwisseling

3 banen iets betekenen voor een ander

En dan heb je ineens 3 banen! Je leest het goed… En daar ga ik meer over vertellen. Dat ik fulltime aan mijn blog werk en daarbij in de bakkerij werk is geen geheim meer, maar ik wilde er parttime en flexibel nog iets naast doen. En niet zomaar iets, want ik wilde kiezen voor dankbaar werk. Werk dat ik kan verrichten en mensen ook daadwerkelijk iets aan hebben en zich blijer voelen. Iets beteken voor een ander.

Image by Free-Photos from Pixabay

3 banen? Vertel..

Zoals je wellicht ondertussen weet ben ik sinds oktober weer ondernemer en sinds 1 november volledig voor mezelf met mijn blog onder de naam Pinky Promise Media. Ik merk dat ondernemen echt bij mij past doordat ik zelf kan bepalen hoe ik zaken regel. Vrijheid is enorm belangrijk voor me en door te ondernemen voel ik die vrijheid. Ik ben dan ook blij dat ik hiervoor heb gekozen (nu dan 3 banen), en ga hier ook vrolijk mee verder. Het is echt zo leuk om te ervaren dat je van je hobby écht je werk kunt maken :) Mij maakt dat gelukkig en daar hoop ik dan ook nog heel erg lang mee door te kunnen en mogen gaan.

Naast Pinky Promise Media en mijn blog werk ik ook bij de bakkerij. De bakkerij is dichtbij huis en daar werk ik in de ‘fabriek’. Er wordt geen brood gemaakt, maar wel bijvoorbeeld gevulde koeken, appelflappen en tompouce bodems. Dat is maar een greep, maar dus geen brood en bolletjes bijvoorbeeld. Het is voornamelijk inpakwerk en ik moet zeggen dat ik dat heel fijn vind voor de afwisseling. Overdag heb ik voornamelijk zittend werk door mijn blog en social media en in de middag en avond werk ik dan in de bakkerij. Niet elke dag, maar wel een paar keer per week.

Als laatste ga ik binnenkort beginnen met een hele andere baan als toevoeging. Dit is in mijn eigen regio en is, vind ik, enorm dankbaar werk. Behalve mijn VMBO diploma Zorg & Welzijn heb ik geen diploma’s dus soms is het dan lastig om iets te vinden. In dit geval ga ik via een organisatie huishoudelijke hulp bieden bij mensen die dit nodig hebben. Het is heel iets anders dan de bakkerij en mijn onderneming maar hier heb ik wel al eens eerder over nagedacht. Zeker nu ik zie van dichtbij bijvoorbeeld ouderen zich snel eenzaam zie voelen. Dat vind ik zo naar en op deze manier ben ik er om de hulp te bieden én voor een praatje als dat mogelijk is. Hier ga ik met een paar weken dan ook mee beginnen en ben zo benieuwd hoe het me gaat bevallen :) Het lijkt me in ieder geval erg dankbaar werk.

Lees ook:
Revolution Courage Wild Animal eyeshadow palette review
Mijn eerste bril van Charlie Temple en de ervaring
Ik ben geen influencer, ik wil gewoon mijn mening en verhaal delen

Geverifieerd door MonsterInsights