You are here: Home » Lifestyle » Mijn ervaring met Droomsap om goed te slapen

Mijn ervaring met Droomsap om goed te slapen

droomsap ervaring

Om beter te slapen kreeg ik van mijn buurvrouw de aanrader om Droomsap eens te proberen. Ik ging natuurlijk direct even op internet kijken en wat ervaringen bekijken van anderen. Soms gebruik ik nog een medicijn om beter te slapen, maar heel sporadisch. Droomsap is een sap (zoals de naam al zegt) en is op basis van biologisch geteelde kruiden. Interessant, want dat vind ik dan net weer iets beter dan een medicijn. Ik ga mijn ervaring delen over dit magische sapje die ik al een flink aantal keer heb gebruikt. PS: een hangmat kopen voor erbij kan ook, dan droom je nog fijner 😉

Lees ook: douchen voor het slapen gaan

Mijn ervaring met Droomsap

Hierboven zie je een foto van de reisverpakking. Eigenlijk komt dat op hetzelfde neer als de grotere en gangbare verpakking. Dit flesje is alleen wat kleiner. In het doosje zit het flesje, een lepeltje met daarop de randjes en cijfers van het aantal ml en een beschrijving. Er wordt geadviseerd om 2 ml te gebruiken voor het slapen gaan. Eerst wat meer over de Droomsap zelf voor ik mijn ervaring deel.

Slaap is één van onze basisbehoeften. Toch hebben veel mensen last van slaapproblemen. Onderzoek naar slapeloosheid laat zien dat gebrek aan slaap gevolgen heeft voor ons geheugen, onze cognitieve functies en zelfs onze hormonen kan beïnvloeden. Het is begrijpelijk dat u niet direct naar de dokter gaat wanneer u niet goed kunt slapen, maar wij adviseren om slapeloosheid serieus te nemen.

Er zijn verschillende manieren om uw slaap te bevorderen. Om beter te kunnen slapen kan Moeder Natuur u in vele gevallen helpen met een aantal rustgevende kruiden.

We gebruiken in DroomSap een door kruidenexperts zeer zorgvuldig samengestelde mix van de volgende biologisch geteelde kruiden:

  • Haver
  • Hop
  • Maretak
  • Meidoorn 
  • Paardenkastanje
  • Passiflora
  • Slaapmutsje

Het is dus een wat steviger drankje op basis van natuurlijke ingrediënten. Na het medicijn wat ik weleens slik voel ik me ’s ochtends vooral duf als ik wakker word. Dat is met Droomsap op zich ook wel. Ik voel me als ik wakker word erg duf, maar dat lijkt snel op te lossen op het moment dat je uit bed gaat, lekker even een douche pakt of gaat ontbijten. Je blijft niet moe. Ik merk dat ik wel echt lekker doorslaap. En anders word ik misschien 1 of 2 keer per nacht wakker maar dat heb ik normaal ook als ik het niet gebruik. Het werkt dus wel echt voor mij en doet zeker niet onder voor het medicijn. Ik merk ook dat ik liever naar Droomsap grijp dan naar het medicijn omdat dit op basis van natuurlijke ingrediënten is.

Als je problemen hebt met slapen dan zou ik dit zeker aanraden om te proberen! Ik gebruik het voornamelijk als ik ’s ochtends niet al te vroeg mijn bed uit hoef te gaan zodat ik rustig wakker kan worden. Dat werkt voor mij dus heel goed. Deze tip wilde ik vooral delen omdat er veel mensen zijn met slaapproblemen en je daar niet perse direct een medicijn voor hoeft te gebruiken, maar iets op natuurlijke basis ook goed werkt.

Je kunt Droomsap kopen in de Dromenwinkel.

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook