Echt beter slapen met Droomsap, mijn oprechte review

droomsap ervaring

Beter slapen met Droomsap, dat zei mijn buurvrouw. Ik ging natuurlijk direct even op internet kijken, wat de ervaring met droomsap is van sommige mensen Soms gebruik ik nog een medicijn om beter te slapen, maar heel sporadisch. Droomsap is een sap (zoals de naam al zegt) en is op basis van biologisch geteelde kruiden. Interessant, want dat vind ik dan net weer iets beter dan een medicijn. Ik ga mijn ervaring met Droomsap delen over dit magische sapje die ik al een flink aantal keer heb gebruikt. Mijn ervaring met Droomsap review lees je hier. PS: een hangmat kopen voor erbij kan ook, dan droom je nog fijner ;)

DroomSap is een combinatie van zeven biologisch geteelde kruiden, natuurzuivere bijenhoning en een lage dosering doxylamine.

Wat is doxylamine?

Doxylamine is een antihistaminicum dat in een slaapmiddel wordt ingezet als sedativum. In combinatiepreparaten wordt het met name gebruikt als een antiallergisch middel. De dosering van doxylamine als sedativum ligt rond de 25 mg, maar in Droomsap ligt de dosering een stuk lager, ongeveer 6,5 mg als u 2 ml inneemt. Doxylamine wordt in ons middel met name gebruikt om het proces van in slaap vallen te stimuleren.
Bijwerkingen van doxylamine variëren per persoon in incidentie en ernst. Wanneer ze optreden zijn ze meestal mild en voorbijgaand van aard. Gemelde bijwerkingen zijn bijvoorbeeld sufheid en een droge mond. (Bron: dromenwinkel.com)

Lees ook: douchen voor het slapen gaan

Mijn ervaring met Droomsap – Droomsap review

ervaring met droomsap, droomsap review

Hierboven zie je een foto van de reisverpakking. Eigenlijk komt dat op hetzelfde neer als de grotere en gangbare verpakking. Dit flesje is alleen wat kleiner. In het doosje zit het flesje, een lepeltje met daarop de randjes en cijfers van het aantal ml en een beschrijving. Er wordt geadviseerd om 2 ml te gebruiken voor het slapen gaan. Eerst wat meer over de Droomsap zelf voor ik mijn ervaring deel.

Wat zeggen ze zelf zeggen

Slaap is één van onze basisbehoeften. Toch hebben veel mensen last van slaapproblemen. Onderzoek naar slapeloosheid laat zien dat gebrek aan slaap gevolgen heeft voor ons geheugen, onze cognitieve functies en zelfs onze hormonen kan beïnvloeden. Het is begrijpelijk dat u niet direct naar de dokter gaat wanneer u niet goed kunt slapen, maar wij adviseren om slapeloosheid serieus te nemen.

Er zijn verschillende manieren om uw slaap te bevorderen. Om beter te kunnen slapen kan Moeder Natuur u in vele gevallen helpen met een aantal rustgevende kruiden.

We gebruiken in DroomSap een door kruidenexperts zeer zorgvuldig samengestelde mix van de volgende biologisch geteelde kruiden:

  • Haver
  • Hop
  • Maretak
  • Meidoorn 
  • Paardenkastanje
  • Passiflora
  • Slaapmutsje
droomsap ingredienten
ervaring met droomsap, droomsap review

Conclusie Droomsap

Het is dus een wat steviger drankje op basis van natuurlijke ingrediënten. Na het medicijn wat ik weleens slik voel ik me ’s ochtends vooral duf als ik wakker word. Dat is met Droomsap op zich ook wel. Ik voel me als ik wakker word erg duf, maar dat lijkt snel op te lossen op het moment dat je uit bed gaat, lekker even een douche pakt of gaat ontbijten. Je blijft niet moe.

Ik merk dat ik wel echt lekker doorslaap. En anders word ik misschien 1 of 2 keer per nacht wakker maar dat heb ik normaal ook als ik het niet gebruik. Het werkt dus wel echt voor mij en doet zeker niet onder voor het medicijn. Ik merk ook dat ik liever naar Droomsap grijp dan naar het medicijn omdat dit op basis van natuurlijke ingrediënten is.

Als je problemen hebt met slapen dan zou ik dit zeker aanraden om te proberen! Ik slaap echt heerlijk en word uitgerust wakker. Dat werkt voor mij dus heel goed. Deze tip wilde ik vooral delen omdat er veel mensen zijn met slaapproblemen en je daar niet perse direct een medicijn voor hoeft te gebruiken, maar iets op natuurlijke basis ook goed werkt.

sinds lange tijd weer een goede nachtrust

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan mijn Droomsap review en dat het jou ook helpt om beter te slapen! Ik heb sinds lange tijd weer een goede nachtrust. Slaap heerlijk met deze slaapsap :)

Je kunt Droomsap kopen in de Dromenwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *